NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: 23 > 24

Мнениеот Larsenn » 27 мар 2022 17:29

Drunken_Master написа:
Larsenn написа:Що не се спрете на варианта, че на 37 години ЛеБрон прави наистина страхотен сезон, играе по над 37 минути средно (лично мен това най-много ме учудва), влачи цял отбор на гърба си и същевременно си хвърля по едно око и на личната статистика.

Бък32 НЕ харесва това

Само не вкарвай сега в това криминале :). Просто не обичам крайностите. В подобни случаи истината обикновено е някъде по средата...

Buck32
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 17:39

Larsenn написа:Що не се спрете на варианта, че на 37 години ЛеБрон прави наистина страхотен сезон, играе по над 37 минути средно (лично мен това най-много ме учудва), влачи цял отбор на гърба си и същевременно си хвърля по едно око и на личната статистика.

Не е лошо съмъри (лично според мен е повече от "едно око", но бива). За влаченето - за момента резултатът е спорен, но дето се вика - за толкова пари - толкова:)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 17:43

Larsenn написа: Само не вкарвай сега в това криминале :). Просто не обичам крайностите. В подобни случаи истината обикновено е някъде по средата...

Много си прав. Но аз не се имам за краен, двата края са Майстора и Апчето. Аз каквито забележки имам са не към баскетболните умения, а към (както викахме едно време) морално-волевите му качества, но то е друго.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 27 мар 2022 18:17

Buck32 написа:
Larsenn написа: Само не вкарвай сега в това криминале :). Просто не обичам крайностите. В подобни случаи истината обикновено е някъде по средата...

Много си прав. Но аз не се имам за краен, двата края са Майстора и Апчето. Аз каквито забележки имам са не към баскетболните умения, а към (както викахме едно време) морално-волевите му качества, но то е друго.

Не съм си и помислял, че си краен. Честно нямах предвид някой друг, а просто го написах за себе си. Пределно ми е ясно какво точно имаш предвид за ЛеБрон, да се отричат баскетболните му качества просто не е реално, колкото до човешките...всеки баскетболист от такъв ранг е егоист. Дали ще е Джордън, Кобе, ЛеБрон или Шак. Всеки един от тях си има фен база, която ги идеализира, което за мен е смешно, защото всички си имат кусури...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

;)

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 18:47

Само аз нямам кусури, прав си !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Шак

Мнениеот Drunken_Master » 27 мар 2022 19:20

Четирикратният шампион в НБА Шакил О'Нийл заяви, че се счита за един от двамата най-доминиращи играчи в историята на Лигата.
"Никога не съм искал да бъда най-добрият в историята. Наистина има твърде много кандидати: Майкъл Джордан, Коби Брайънт, ЛеБрон Джеймс. Моята категория е най-доминиращ играч. В нея има само един-двама и това ме устройва. Или съм аз, или Уилт Чембърлейн. По отношение на шампионските титли надминах Чембърлейн. Оставаше да го надмина и по отбелязани точки в кариерата си", каза легендарният американски баскетболист в интервю за "GQ Sports".
"Подписах с Бостън, за да настигна Коби Брайънт по шампионски титли и да победя Уилт по отбелязани точки. Ако го бях надминал, щях да заявя, че съм най-доминиращият играч в историята и не искам да чувам повече имена. Но тъй като не го направих, ще ви позволя да произнесете името му", добави той.
О'Нийл обяви оттеглянето си от баскетбола като играч в края на сезон 2010/2011.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 27 мар 2022 19:58

Larsenn написа: Не съм си и помислял, че си краен. Честно нямах предвид някой друг, а просто го написах за себе си. Пределно ми е ясно какво точно имаш предвид за ЛеБрон, да се отричат баскетболните му качества просто не е реално, колкото до човешките...всеки баскетболист от такъв ранг е егоист. Дали ще е Джордън, Кобе, ЛеБрон или Шак. Всеки един от тях си има фен база, която ги идеализира, което за мен е смешно, защото всички си имат кусури...

Е, то не е толкова страшно идеализирането, но е хубаво когато не е чрез оплюване на другите.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 мар 2022 19:58

Pichichi написа:SAS абсолютно играят всеки мач колкото могат, Поп явно не му е в главата танкване и се видя отдавна.
Сега остава да се разбере дали ще се доберат до плей-ин. Това че НОП и ЛАЛ имат два мача помежди си
не е лошо. ЛАЛ също са в борбата и нямат голяма преднина така че едни две загуби от НОП (дори една) могат и тях
да ги пратят извън плей-ина. На теория уж САС имат възможност за 3 лесни победи (Портланд х2 и Хюстън) и да търсят
още 1 или 2 в по-трудни мачове ама какво ще стане в реалност не се знае. ЛАЛ уж изглежда имат най- трудна програма
но имат мач повече в резерв. НОП ако вземат поне един мач с/у ЛАЛ и имат най- лесна програма.

Готви се за финал!
Искам да хванем Нетс и да ги треснем. Днес ще гледаме Детройт, тц!
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2022 22:55

В началото не бях много "за" тоя плей ин формат, но действително се увеличава броят на мачовете с интрига в края на сезона. Особено на Запад ще е забавно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 мар 2022 23:18

rhaegar написа:В началото не бях много "за" тоя плей ин формат, но действително се увеличава броят на мачовете с интрига в края на сезона. Особено на Запад ще е забавно.

Да миналата година по това време Леброн яко им сипваше на лигата как така цял сезон се бъхта за 7/8-мо място и накрая може да не играе плейофи но сега е друго.

Миро как го виждаш това от 10- то място да пребием Финикс, Мемфис, Денвър/ГСУ ли?
:-)

Краят на сезона е интересен и има интрига. Тъй като моето желание да сме в топ 5 на слабаците няма да се случи остава да се надявам да влезем в плей ин и с две трудни победи да заемем 8-мо. Оттам не ни остава нищо друго освен да се молим :-)

Върни се в “Архив”