Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tapka4a

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот tapka4a » 27 юли 2020 04:40

Да, тоя сезон спечели по-малко слабия отбор, а уволнението на Валверде както се видя не доведе до подобрение, точно обратното. Сетиен загуби или не спечели нито 1 ключов мач - Валенсия 0-2, реал 0-2, Севиля 0-0, Атлетико 2-2 и клизми в още няколко мача срещу опашкари. Валверде остави отбора на 1во място, а чичото въпреки че окъка мачовете с Валенсия и Класикото съдбата му даде още шансове при подаръците на реал (загубите им срещу Бетис и Леванте), но той не се възползва отново, нещо което Валверде щеше да стори и шансът за 3та поредна титла беше налице, дори и с този полу-изчерпан състав уморен от требъли и дубъли. Баскът наистина умееше да изтиска и 120% от играчите в точния момент, на него проблемите му бяха на европейската сцена. В шампионата обаче винаги успяваше да постигне главната цел - титлата. Всъщност през 2017г. след напускането на Луис Енрике доста мастити експерти предричаха че няма да спечели нищо с Барса, понеже тогава и реал бяха в зенита си след титла и ШЛ в един сезон, но ето че човекът спечели 2 поредни титли и 1 купа на Испания като и през 2017г. се говореше същото за отбора - че е изчерпан и няма бъдеще. Други треньори нямаше да се справят по същия начин в подобна ситуация.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 27 юли 2020 13:48

Изображение
Това като коментар на горното на таркаchа.
И за десерт една чисто нова каталунска поговорка:
[center]На криви кулес , треньора им виновен.[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юли 2020 19:25

tapka4a написа:Да, тоя сезон спечели по-малко слабия отбор, а уволнението на Валверде както се видя не доведе до подобрение, точно обратното. Сетиен загуби или не спечели нито 1 ключов мач - Валенсия 0-2, реал 0-2, Севиля 0-0, Атлетико 2-2 и клизми в още няколко мача срещу опашкари.

Значи ако си мислиш, че не забелязваме това, което правиш много се бъркаш. Ако не започнеш да спазваш правилата ще ти покажа отново изхода от форума, защото тези тънки провокации, които правиш няма да минат току така. Всички останали отбори ги пишеш с големи букви, а само Реал с малка и това е неуважение и провокация към феновете, което ще е една от причината да ти покажа изхода. Достатъчно съм те търпял, достатъчно си голям и достатъчно дълго време сме ти показвали правилата на форумите, за да си наясно, че трябва да се спазват и не може да си правиш каквото си искаш.

Същото се отнася и за изписването на името на Ливърпул и няма да търпя писаници като лузъри и подобни.

tapka4a

Мнениеот tapka4a » 27 юли 2020 19:30

А когато смити пише Барса и Меси с малка буква как реагираш и изобщо реагираш ли ?
А когато дори не изписват името на отбора както трябва, а го пишат - парца, парцалона, пръца, а също и имената на отделни играчи тогава защо отново не реагираш ? :roll:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юли 2020 19:44

Като видя подобни коментари ги поправям, но не мога да огрея навсякъде и като има такива мнения пускаш доклад. Повечето подобни коментари срещу вас са породени именно от вашето държане, така че се получава омагьосан кръг. Като спрете да се държите и вие като хлапета с подобни коментари и останалите ще го направят. Достатъчно съм редактирал мнения и на фенове на Реал с подобни етикети към вас.

Не искам да влизаш в защитен режим и да ми обясняваш кое било и как било, кой и как е писал. Предупреден си, а за останалите се отнася същото. Като искате да има уважение и към вас ще се държите и вие уважително към останалите.

tapka4a

Мнениеот tapka4a » 27 юли 2020 20:15

Щом огряваш за едните, когато пишат неуважително/неправилно имената трябва да огряваш и за другите - нали затова си на този пост във форума. С останалото принципно съм съгласен, а относно провокациите/държанието само се чака някакъв негативен резултат за едните и се започва, после другите отвръщат и става този омагьосан кръг, за който говориш. Не съм писал тук преди 10 години за да знам кой първи е започнал, ако това изобщо има значение. Доколкото виждам модератор/и фен на Барселона няма, за разлика от такива на други отбори, и някои потребители използват този факт за да си позволяват повече, разчитайки че ще им се разминава при липса на модератор, който да е фен на Барселона. Относно някои фенове на Барса тук, аз лично съм правил забележка на имортала да пише по-грамотно и да не прави неадекватни изцепки без обосновка и аргументация, с което излага не само себе си а и останалите фенове на отбора.

На линия
Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 юли 2020 22:49

tapka4a написа:Щом огряваш за едните, когато пишат неуважително/неправилно имената трябва да огряваш и за другите - нали затова си на този пост във форума. С останалото принципно съм съгласен, а относно провокациите/държанието само се чака някакъв негативен резултат за едните и се започва, после другите отвръщат и става този омагьосан кръг, за който говориш. Не съм писал тук преди 10 години за да знам кой първи е започнал, ако това изобщо има значение. Доколкото виждам модератор/и фен на Барселона няма, за разлика от такива на други отбори, и някои потребители използват този факт за да си позволяват повече, разчитайки че ще им се разминава при липса на модератор, който да е фен на Барселона. Относно някои фенове на Барса тук, аз лично съм правил забележка на имортала да пише по-грамотно и да не прави неадекватни изцепки без обосновка и аргументация, с което излага не само себе си а и останалите фенове на отбора.

Ревльо,да ти цитирам ли какво си написал в една от темите на Ливърпул?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

zzrulzzz
Контакти:

Мнениеот zzrulzzz » 27 юли 2020 23:11

tapka4a написа:Щом огряваш за едните, когато пишат неуважително/неправилно имената трябва да огряваш и за другите - нали затова си на този пост във форума. С останалото принципно съм съгласен, а относно провокациите/държанието само се чака някакъв негативен резултат за едните и се започва, после другите отвръщат и става този омагьосан кръг, за който говориш. Не съм писал тук преди 10 години за да знам кой първи е започнал, ако това изобщо има значение. Доколкото виждам модератор/и фен на Барселона няма, за разлика от такива на други отбори, и някои потребители използват този факт за да си позволяват повече, разчитайки че ще им се разминава при липса на модератор, който да е фен на Барселона. Относно някои фенове на Барса тук, аз лично съм правил забележка на имортала да пише по-грамотно и да не прави неадекватни изцепки без обосновка и аргументация, с което излага не само себе си а и останалите фенове на отбора.

Това абсолютно не е вярно.
1-во, защото Пацето не е на заплата и не е ДЛЪЖЕН да огрява каквото и да било. Освен това, очевидно не живее в България, няма как да огрява тук, когато всеки реши да се прави на много компетентен и оригинален.
2-то, защото се предполага, че дискутиращите не са на 12 и имат някаква култура на общуване с други човешки същества, независимо от възгледите им
3-то, защото точно вие, феновете на Барселона се изсир@те в определени теми и провокирате (единствената цел - не дискусия), без някой да ви пита, да ви е засегнал, да го интересува какво мислите и т.н. Точно и поради тази ПРОСТА причина Ви призовавам най-официално да почнете да си поддържате раздела и да си пишете там. Аз там няма да вляза и не ме интересува колко се подигравате, какво пишете, колко сте велики, какви пари изкарвате от залози и прочие.
4-то, Пацето, точно защото е фен на Реал, ви търпи толкова, както казах ако ви банира, щото сте нагли и прекрачвате всякакви граници и правила, то ще ревнете, че е защото е фен на Реал. Ако не ви банне - почвате да си вярвате, че може да човъркате и дразните още повече. Те това е големия проблем на всички останали, ама ви е трудно да го асимилирате.
5-то, неграмотното писане е дразнещо, но не е нещо, за което някой ще се заяде, ако не е подплатено с другите опорки от горните точки.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юли 2020 00:34

То ако трябваше да наказвам стриктно по правилата сега нямаше да остане нито един техен фен във форума и то още преди години, а не от последните месеци, когато се качиха на главата ми и аз си ги търпях ли търпях с провокациите.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 28 юли 2020 08:10

tapka4a написа: Не съм писал тук преди 10 години за да знам кой първи е започнал,

Не е и нужно да си бил преди 10 години тук. Заяжданията започнаха след мача Ливърпул- Барселона и вече 1 година се сипят обиди по адрес на Ливърпул от феновете на Барселона без абсолютно никаква причина.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Върни се в “Архив”