Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!
Аз лично нямам причина.. четете ми коментарите там.. като виках преди време че го плюете както плюехте Гонзо.. а после ще викате а БРАВООО... за мен неска Йовов беше един от най добрите ако не и най добрия
Гол + кажи речи два паса за 100% гол.. ама Зе не видя топката а.. Христов като би оня черния му я хвана.. там като Тасевски си искара картона.. не видях кой би но мисля че беше Христов..

Re: Вероятни съперници !!!
levskarinvt написа:Кажете някои от сигурните вече отбори за Лига Европа да знам какво ни чака евентуално
Мен ако питаш левскарините в тая лига нищо не ви чака, щото сте в другата, ама щом се интересуваш, в групите никой не се класира директно, а участниците в плейофа можеш да видиш на http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/seedel2009.html. Плюс отпадналите в ШЛ - те са на http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/seedcl2009.html. Там са и другите, които ви чакат в ШЛ.
Последна промяна от защо на 06 авг 2009 16:47, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Re: Жо!?
Брато,програмата се казва
FLEX TYPE2K , има я навсякъде и ще имаш кирилица
Успех и САМО ЛЕВСКИ 
FLEX TYPE2K , има я навсякъде и ще имаш кирилица

-
- Контакти:
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
Саша е доказан и опитен футболист. Дал е доста за Левски и винаги има място в отбора,още повече сега когато Гаджев е контузен
Успех САША

Успех САША

Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици
Пич,не знам защо пишеш така,сякаш аз съм левскар,това не е така.Просто като страничен наблюдател изразих своето мнение.Не може ли да имам такова мнение и да не съм левскар?Всеки различно разбира нещата.Пожелавам успех и на вас и гледай по-патриотично и оптимистично на нещата.Както и не толкова грандомански през червени очила,разбери,че не сте фактор в Европа,били сте някога,а и само бг отбор от по-сериозните футболни страни няма финал в евротурнир.cvetan написа:acmilan написа:Моето мнение е,че ЦСКА също направи няколко забележителни мача през тези 10 години,но това не може да се сравни с четвърт финала за УЕФА и влизането в Лигата на Левски.От едната страна стоят епизодични победи,а от другата призови класирания,недостижими за друг отбор в последните 20 години.Според мен нямат значение точките,а това кой докъде е стигнал.Успех на всички и дано България да върви напред във всяко отношение!
Това ДАНО , можеш да го забравиш. И двата отбора , а даже и Литекс вървят на долу - що се касае до качеството на футболистите. Като цяло отборите стават по- слаби в сравнение с предната година. Изключение е отбора на ЦСКА при Томов ,когато последния не си плащаше задълженията. Което показва , че пари в БГ футбола никой не влага. Дават се толкова колкото да се постигнат задачите минимум. За Левски да бие ЦСКА; за ЦСКАто да не се изложи в шампионата,; за Литекс да вземеме поне някоя купа. За игра и отбори никой не мисли - включително и Батков , а можеби най-много Батков.
Което е тъжно.
А що се касае до статистиката, момчето явно ви провокираше стази стъкмистика - ясно е ,че Левски е представителя на БГ в евротурнирите, но по-пресния спомен са трите подред издънки в европа, а не 1/4 финалния поход на мечтите.
През този период ЦСКА има победа в официален мач срещу действащия шампион на Европа на негов терен. И по този показател си остава едиствения БГ отбор, докато Левски натрупа география от уникални отбори срещу които е загубил.
Много е гот да ви бъзика човек, лесно се палите , пък и се взимате много на сериозно, което е смешно на фона на постиженията и наличните играчи.
Победата срещу БАКУ ви е признавам , спечелена с чест
-да се готвят, Барселона , Манчестър, Лион, Хамбургер , Сливен, и др. носители на имената на собствените си градове
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Нека приказката да започне сега!!!
Съперниците са продолими! Само Левски!
Радко- джентълмена с бялата риза!
Редно е всички Левскари да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на Радко Достанич! Човека е само от три мача начело на Левски,но ни помогна да вземем суперкупата и да играем мачове в Европа поне до Коледа! Гледайки възможните съперници никак не е изключено това да е ШЛ!!!
Радко успява малко по малко да придаде това което ни липсваше до този момент,а именно Игрови Облик! Радко се показва и като невeроятен джентълмен като скромничи за заслугите си и изтъква тези на Кокъла! Това е признак,че май улучихме с него! С това че върна самочувствието ни,с това че сигурен съм ще постигнем големи успехи с него човека си извоюва завинаги място в сърцата ни! Само Левски!

- KingForadayy
- Контакти:
Re: Вероятни съперници !!!
Следващият съперник на Левски ще е Ред Бул Залцбург.
Re: Радко- джентълмена с бялата риза!
wiseman написа:Редно е всички Левскари да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на Радко Достанич! Човека е само от три мача начело на Левски,но ни помогна да вземем суперкупата и да играем мачове в Европа поне до Коледа! Гледайки възможните съперници никак не е изключено това да е ШЛ!!!Радко успява малко по малко да придаде това което ни липсваше до този момент,а именно Игрови Облик! Радко се показва и като невeроятен джентълмен като скромничи за заслугите си и изтъква тези на Кокъла! Това е признак,че май улучихме с него! С това че върна самочувствието ни,с това че сигурен съм ще постигнем големи успехи с него човека си извоюва завинаги място в сърцата ни! Само Левски!
Още е прекалено рано да го венцехвалим! Аз искам да видя нов отбор, с нова игра и със същият дух! Иначе със "старите ..." няма да има никаква разлика и никакъв смисъл от смяната на Велев!!!

Моята гледна точка за отбора /по постове/ е:
1. Петков - непоклатим и незаменим;
2. Миланов - доказателство как с много труд може да постигнеш нещо в спорта... Плюят го, защото е зет на Боби, но е най-сърцатият играч след Топчо в отбора. Носител на левскарският дух, който всички искаме да виждаме! Бензукан не става за този пост...;
3. Топчо - знаменосеца на "Левски" /заедно с Гонзо/;
4. Минев - не става за "Левски"... Вагнер - вече одъртя... И двамата са много рискови играчи за отбора на този фланг! Ако може, да се оглеждат за нов бек!;
5. Рабех - много класа и много туземец! Много рисков играч, защото самочувствието му е прекалено - на фона на наднорменото му тегло! Прекалено недисциплиниран! За съжаление никакъв шанс да се оправи - въпрос на първи седем години на палмата!!! Генев - още му е прекалено рано... Милиев - тоя пък кой беше!;
6. Сърмов - прилича на Ричи само по това, че не може да подава... Тиберканин - ???... Балтанов - ??? Плачеме за играч на този пост!!!;
7. Зе - за момента става, но не ме кефи! Безсмислен играч! Имам пред вид, че може само да "меша", докато му вземат топката... Нито има удар, нито може да центрира точно, спира контраатаките... Такива като него в "Рома" /Филиповци/ с лопата да ги ринеш! Ортега - не го виждам като крило!;
8. Симонович - ставаше, сега не знам в каква форма е?! Бардон - става, но годинките не прощават!;
9. Христов - ще става все по-добър! Само да се успокои и да се отпусне... Малко множко ми идва тази дълга аклиматизация!!! Еньо - става, ама не му дават възможност да ни го покаже! Той е типичен таран и ще е много полезен в домакинските мачове - срещу бетонирани противници!;
10. Дарко - става, но и той прекалява с "мешането"!... Има много добър поглед върху играта и добър пас... Може много повече, според мен!!! Бардон - тука ще се чувства по-добре, отколкото като №8...;
11. Жо - незаменим Малък Мук!!! Киров - не му се дава шанс... Йовов - старо куче /с ударението на "старо"/! Време е вече да влиза като "златно резерва". На базата на своя опит може да е полезен в края на мачовете на много постове в атаката, защото противниците вече няма да могат да го надбягват толкова лесно...
САМО "ЛЕВСКИ"!

Последна промяна от Deliba6 на 06 авг 2009 09:16, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
-
- Контакти: