Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Т.Батков:Зловещ месец е август за Левски в евротурнирите
То,за Евроидиотите всички месеци са зловещи в евротурнирите,както и всички години,векове и хилядолетия... 

Re: Ще има ли справедливост за войската ?
plamen etov написа:popaj написа:Да,вярно,емблемата им ,като графичен знак,освен шибана символика е и пълен ташак.На стадиона си в Подуене са написали името на Апостола над главния вход на латиница....????Пълни кретени!
Става дума за собственоста на автентичната емлема на Левски
Аааа,там не знам как стоят нещата.Аз коментирам естетиката,ако изобщо има такава в този кич.Да не би нещо да са гепили пак?

Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа
Малко история !!!Когато през 1968 год. в бивша Чехословакия се проведе въстание против социализма наречено "нежна революция" в София се проведе фестивал на младежта.Когато чешките младежи пристигнаха на нашия фестивал ,търсеха подкрепа и съчувствие от привържениците на "ЛЕВСКИ" .За тях войската беше отбора на режима срещу който те бяха въстанали , а"ЛЕВСКИ" - отбора на народа !!! От тогава тръгна тази приказка , но се опасявам дали тези които не са живели при социализма ще я разберат
Re: Левски съди БФС?!
Ще почакаме и ще видим развитието на този случай.
А дали тази новина я има в друга медия?
А дали тази новина я има в друга медия?
Re: Ще има ли справедливост за войската ?
А Левски и Литекс, защо не ги пратиха във В група, когато изхвърлиха Металург за уредени мачове със същите отбори!? Айде стига с идиотски теми! В наща държава правилата въжат само за малките! А други са по-равни от равните!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- plamen etov
- Контакти:
Re: Защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа
mts13 написа:Малко история !!!Когато през 1968 год. в бивша Чехословакия се проведе въстание против социализма наречено "нежна революция" в София се проведе фестивал на младежта.Когато чешките младежи пристигнаха на нашия фестивал ,търсеха подкрепа и съчувствие от привържениците на "ЛЕВСКИ" .За тях войската беше отбора на режима срещу който те бяха въстанали , а"ЛЕВСКИ" - отбора на народа !!! От тогава тръгна тази приказка , но се опасявам дали тези които не са живели при социализма ще я разберат
А стига бе,КАКВО ЗНАЧИ ако не си от Левски значи не си от народа ли

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Кой знае! Питай журналистиката ни!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
От кого са търсили подкрепа чехите????От българските ченгета????
Нещо не мога да ти схвана мисълта....На вас ,всичките изглежда ви е направено някакво тежко облъчване.Може би сте жертви на някакъв таен експеримент за замяна на човешко с говеждо съзнание.Сънувате ли вечер,че тичате на воля по зелени поляни,а? 

Re: Т.Батков:Зловещ месец е август за Левски в евротурнирите
Това popaj важи за всички евроидиоти и най- вече за червените евроидиоти който вече 20 години не са играли през пролетта в Европа . Познай защо?
Re: Левски съди БФС?!
lpfc-on-line написа:slavia_forever написа:lpfc-on-line написа:Еми явноно пък защо да не ме търпят не съм от най-големите дразнители
Не бе братле, пиши без обиди и се обосновавай, никой няма да те пипне. Казвам ти го, без да се заяждам.
Споко е и аз не се заяждам с теб. А пък знам какво да правя виждал съм те как действаш ако имаш това на предвид![]()
ром