Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

honda
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски е милионер

Мнениеот honda » 03 ное 2011 22:54

blue avalanche написа:
pumpo написа:
obi4am_pirin написа:Все си мисля че българските треньори не са толкова лоши и това че някой е милионер е съвсем в реда на нещата!Защо все трябва да сме някакви чергари в сравнение с останалите?

Българските треньори (взели диплома в НСА) не са лоши, просто са ужасни на всякакво ниво, детско, юношеско, младежко и мъжко.Фактът ,че нямаме нито един старши треньор в първенствата на Англия, Испания, Италия, Франция, Русия, Белгия, Холандия, Португалия,Гърция, Турция, Украйна, Швейцария и т.н. и т.н. говори ,че никой не ни бръсне за слива.Къде е Стойчо Младенов, на ***** си майна в Африка.
Кой?Кой БГ треньор е успял в Европа в последните 20-на години.Един Георги Василев с Унион, но след това не надгради -да води отбор от 1 Бундеслига.

Абе,като гледам последните 20г.,нито сърбите,нито румънците,нито руснаците,нито гърците,нито турците са цъфнали и вързали откъм треньори?В този ред на мисли,колко руснаци,сърби,гърци,турци и каквито се сетиш има в Англия,Италия,Испания?

Имаха - само да ти напомня ,че Фатих Терим беше треньор на Фиорентина и Милан. Докато югославската треньорска школа си е призната в цял свят.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 22:59

honda написа:Имаха - само да ти напомня ,че Фатих Терим беше треньор на Фиорентина и Милан. Докато югославската треньорска школа си е призната в цял свят.

На Терим му се събират има-няма 2г. в двата клуба.
Югославската може и да е призната,ама сръбската...Освен в бившите републики и някой и друг в Гърция,не се сещам за име в големите шампионати.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 ное 2011 23:08

blue avalanche написа:
pumpo написа:
obi4am_pirin написа:Все си мисля че българските треньори не са толкова лоши и това че някой е милионер е съвсем в реда на нещата!Защо все трябва да сме някакви чергари в сравнение с останалите?

Българските треньори (взели диплома в НСА) не са лоши, просто са ужасни на всякакво ниво, детско, юношеско, младежко и мъжко.Фактът ,че нямаме нито един старши треньор в първенствата на Англия, Испания, Италия, Франция, Русия, Белгия, Холандия, Португалия,Гърция, Турция, Украйна, Швейцария и т.н. и т.н. говори ,че никой не ни бръсне за слива.Къде е Стойчо Младенов, на ***** си майна в Африка.
Кой?Кой БГ треньор е успял в Европа в последните 20-на години.Един Георги Василев с Унион, но след това не надгради -да води отбор от 1 Бундеслига.

Абе,като гледам последните 20г.,нито сърбите,нито румънците,нито руснаците,нито гърците,нито турците са цъфнали и вързали откъм треньори?В този ред на мисли,колко руснаци,сърби,гърци,турци и каквито се сетиш има в Англия,Италия,Испания?

Никак не гледаш, колега, Фатих Терим на Милан и Фиорентина, Вуядин Божков беше дълги години в Италия, Луческу беше в Интер и направи Шахтьор носител на УЕФА.Гърците никога са нямали известни треньори, руснаците предпочитат да си стоят в Русия.Милован Райевац беше треньор на Гана на Световното.Бора Милутинович води 5 отбора на 5 различни световни първенства ,ако се нелъжа...нас ни няма никъде, т.е. ще ти кажа къде сме на последната дупка на Сепия от филмчето Спънджоб, ето там сме...
Никога сме нямали треньори ,които се позлват с добро име по далеч от Кипър и Африка, или Азия.В девета глуха сме от към треньори.Халилходжич беше треньор в Рен , нас ни няма никъде.Балъка се тутка в Швейцария, ако ставаше за нещо досега да са го дръпнали в Германия ,поне в 2 Бундеслига.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 23:37

pumpo написа:Никак не гледаш, колега, Фатих Терим на Милан и Фиорентина, Вуядин Божков беше дълги години в Италия, Луческу беше в Интер и направи Шахтьор носител на УЕФА.Гърците никога са нямали известни треньори, руснаците предпочитат да си стоят в Русия.Милован Райевац беше треньор на Гана на Световното.Бора Милутинович води 5 отбора на 5 различни световни първенства ,ако се нелъжа...нас ни няма никъде, т.е. ще ти кажа къде сме на последната дупка на Сепия от филмчето Спънджоб, ето там сме...
Никога сме нямали треньори ,които се позлват с добро име по далеч от Кипър и Африка, или Азия.В девета глуха сме от към треньори.Халилходжич беше треньор в Рен , нас ни няма никъде.Балъка се тутка в Швейцария, ако ставаше за нещо досега да са го дръпнали в Германия ,поне в 2 Бундеслига.

"Кой БГ треньор е успял в Европа в последните 20-на години."
Вуядин Бошков???
Фатих Терим,изритан от Фиорентина и Милан(2г. общо)???
Бора Милутинович???Класирал 5 отбора "Сульо и Пульо" на световни(Китай,Хондурас,Коста Рика...)
Пак питам кой "бръсне за слива" руснаци,гърци,белгийци...Освен Венгер,можеш ли да ми припомниш френски треньор в Англия,Германия,Испания,Италия?Някой англичанин,извън Англия,може би?Някой румънец,освен Луческу?

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Re: Николай Костов е новият треньор на Левски

Мнениеот pumpo » 03 ное 2011 23:39

Няма какво да споря с човек ,който си знае своето.
Като мислиш ,че в БГ има добри треньори, мисли си....
Дай ми пример за един успял български треньор в чужбина , в последните 15-20 години?
Ако за тебе постигнатото от Бора, Фатих Терим, Божков или Луческу не е успех, посочи ми какво е успех тогава?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2011 23:46

И от кога мерилото за успех се определя къде си треньор?
Качествата на един треньор се определят в постоянството и успехите им на европейската и световна сцена и в този ред на мисли в момента един от кадърните треньори е Виктор Гончаренко.
Треньорът на АПОЕЛ в момента също е сърбин.

Нашите треньори са уникално слаби и само ние си мислим, че те са някакви футболни капацитети, дано Костов се различава от общата картинка, това ще е в плюс като цяло за футбола.

Едит:
Забравих дядо ви Люпко
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 ное 2011 23:53

pumpo написа:Няма какво да споря с човек ,който си знае своето.
Като мислиш ,че в БГ има добри треньори, мисли си....
Дай ми пример за един успял български треньор в чужбина , в последните 15-20 години?
Ако за тебе постигнатото от Бора, Фатих Терим, Божков или Луческу не е успех, посочи ми какво е успех тогава?

1.Питаш за последните 20г.,а ми говориш за Бошков???
2.От цялата югославска школа само за Бошков ли се сещаш?
3.Какви,точно,успехи постигна Терим ИЗВЪН Турция?
4.Кои са треньори на Арсенал,Челси,Ман Сити,Ман Ю?Англичани ли?А на националния на Англия?
5.Къде са треньорите на футболна нация като Франция?
6.Там,където Милутинович "класира" отбори,ние ВСЕКИ ПЪТ ще се класираме за световни!КОНКАКАФ...Въх!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 ное 2011 23:59

blue avalanche Незнам какво се опитваш да оспориш или защитиш.
Почна да изреждаш къда са румънци, сърби и издиша.
Ето ще ти кажа за още един сърбин в Италия-Синиша Михайловиш, първо помощник на Манчини в Интер, след това старши тренцор на Болоня, Катания и втори сезон във Фиорентина, или и на него ще намериш косур.Като стана дума за Италия този сезон, другият чужденец начело на италиански клуб е испанеца Луис Енрике на Рома.Всичко останало са италаинци, понеже хората си имат Коверчано, ние си нямаме Коварчано, имаме си корумпираната НСА , но пак назначаваме българи.

Посочи ми един българските треньор ,който е успял в Европа и се ползва с име???

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 00:06

pumpo написа:blue avalanche Незнам какво се опитваш да оспориш или защитиш.
Почна да изреждаш къда са румънци, сърби и издиша.
Ето ще ти кажа за още един сърбин в Италия-Синиша Михайловиш, първо помощник на Манчини в Интер, след това старши тренцор на Болоня, Катания и втори сезон във Фиорентина, или и на него ще намериш косур.Като стана дума за Италия този сезон, другият чужденец начело на италиански клуб е испанеца Луис Енрике на Рома.Всичко останало са италаинци, понеже хората си имат Коверчано, ние си нямаме Коварчано, имаме си корумпираната НСА , но пак назначаваме българи.
Посочи ми един българските треньор ,който е успял в Европа и се ползва с име???

Луис Енрике не беше ли този,дето го спукаха от бой и в момента е на 13-то място?Посочи ми един английски треньор,който е успял в Европа и се ползва с име и тогава ще говорим за българите.А,забравих!И англичаните си нямат Коверчано.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 04 ное 2011 00:07

.Освен Венгер,можеш ли да ми припомниш френски треньор в Англия,Германия,Испания,Италия?

Немците и италианците си държат на техните школи.Веднага ти вадя пример освен Венгер.Погледни треньора на Реал Сосиедад, ще кажеш сигурно "какъв е тоя анонимник" ,ами вадя ти френски треньор в Ла Лига.Нека ни пласираме някой наш в Ла Лига....имаше един в Селта за 10-на мача и изпадна.....Чуждите треньори в Ла Лига са седем.

Луис Енрике не беше ли този,дето го спукаха от бой и в момента е на 13-то място?Посочи ми един английски треньор,който е успял в Европа и се ползва с име и тогава ще говорим за българите.А,забравих!И англичаните си нямат Коверчано.

Относно Енрике гради напълно нов и млад отбор, който за момента е 13-ти, никой не може да каже къде би бил в края на сезона.Англичаните си стоят на острова и не излизат много-много навън. Но виж кой е треньорът направил за първи път шампион на Холандия Твенте.Относно англичанин ползващ се с голямо име в Европа, успял и т.н. питай Моуриньо за един англичанин, който му е бил учител.

И за финал искам да те питам тебе две неща?

1.Ще ми напишеш ли един успял български треньор в Европа?
2.Кой според тебе е успял треньор в професията си, независимо от каква националност е?

Не ми се продължава повече тази дискусия с тебе!!!Издишаш отвсякъде, оборих те с доказателства и факти!Ти един факт не написа....жалко...

Върни се в “Архив”