28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Победа за ЦСКА
67
67%
равен
11
11%
Победа за Левски
22
22%

Общо гласове: 100

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Мнениеот RedeviL » 29 окт 2011 10:49

mistreated написа:Тошко започна много слабо, но в последствие направи няколко много, много важни намеси в защита и средата на терена. Не мисля, че можем да го обвиняваме за нещо. Не и в този мач.
Някои могат да не се съгласят с мен, но Галчев направи изключително силен мач, както и Костадин Стоянов.
Поздравявам и Петър Стоянов за работата му на бека. Не даде почти никакви шансове на прехвалените Калво и Райков.

Не искам да обвинявам никого, но тези дребни неточности в играта на повечето футболисти са наистина много дразнещи.В такива моменти топката трябва да се укроти, да се свали на земята и да се разпределя между играчите с къси пасове, а не с дълги подавания напред търсещи някого от нападателите ни.По този начин топката почти винаги става лесна плячка за защитниците на Левски.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 окт 2011 10:56

Udoji90 написа:Факт е, че Янчев наистина имаше грешки - Галчев като че ли по-добре отнемаше топката и по-добре я пазеше в този мач. Все пак и Тошко пресече някои пасове, а и покриваше Адемар, който прекалено започна да си оголва зоната в някои периоди през втората част. Въпреки това, започна да се пропуква с напредването на мача - все пак вече не е първа младост.
Като цяло второто полувреме оставихме Левски да играят прекалено близо до наказателното ни поле - ако имаше още 10-15 мин., можеше да ни вкарат. Особено се изнервих от това, че тромав и не особено техничен играч като Арс създаваше напрежение при всеки свой контакт с топката, а нашите играчи не можеха да му я отнемат.

Галчев още от самото начало на мача се изнерви супер много, което допринесе за доста големия брак в играта му и като по чудо се задържа цял мач на терена.. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ако дербито бе свирено от англичанин!

Мнениеот metodito » 29 окт 2011 11:00

Ако дербито бе свирено от англичанин!
... щяхме да спечелим с 1-2 Два червени картона за ЦСКА (първият за влизането срещу Дарко на тъча - директен) и един за нас. И две дузпи за нас.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 29 окт 2011 11:08

Дали е имало мач в историята на Левски в който да не са ги ощетили с някоя дузпа. Поне по 2-3 на мач са според разбирачите в синьо. Защо нищо не казвате за каратистките умения на Грийн или за нарисувания втори жълт на Милиев в средата на първото полувреме? Явно не ви стиска да си признаете, че за пореден път ЦСКА ви би тактически. Е залъгвайте се до следващото си гостуване в което най вероятно пак няма да са ви дали 2-3-20 дузпи и съдията няма да е изгонил хора от другия отбор. Явно само така може да стигнете до точки в гостуване.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 29 окт 2011 11:09

obi4am_pirin написа:Трябваше да изгони Милиев Старокин и Грийн от Левски!Стоянов и Галчев от ЦСКА!Отделно Йовов и Гаджев псуваха като пълни селяци каквито вероятно са!Ако мача бе свирен от английски съдия тези всичките хубавци нямаше да изкарат целия мач!Не се видят колко са зле всичките а всеки си измива ръцете с другите!За това няма развитие!

Не си съвсем прав, ако беше изгонил Галчев първото полувреме едва ли след това щеше да се стигна до другите ситуации по къснол Просто съдията изпусна мача още в началото.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 окт 2011 11:13

UL_Blue написа:Ако беше съдия от западна Европа, Галчев в 9мин. червен картон и 2 години условна присъда. Зику жълт картон за падането за дузпа, както даде на Цветков, втори жълт за радоста след гола. НАРИСУВАНИ КАРТОНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вие ми говорите за второ полувреме, падане за дузпи, псувни и т.н.
ТОТАЛНО СЪДИЙСКА ПОДКРЕПА!!!

Най-безпристрастния коментар до момента.

Аз пък твърдя че съдията поряза червените ,а сега де ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 29 окт 2011 11:16

Дерби ли? :) :) :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 окт 2011 11:22

RedeviL написа:Не искам да обвинявам никого, но тези дребни неточности в играта на повечето футболисти са наистина много дразнещи.В такива моменти топката трябва да се укроти, да се свали на земята и да се разпределя между играчите с къси пасове, а не с дълги подавания напред търсещи някого от нападателите ни.По този начин топката почти винаги става лесна плячка за защитниците на Левски.

Приятел, аз не казвам, че играта ни бе на добро ниво. Напротив. Но не съм и очаквал друго към този момент. Аз за слабата ни игра говоря още от мача с Берое, ама други хора ме обвиняваха, че съм прекалено критичен и не подкрепям отбора.
Просто специално за вчерашния мач не ме интересува как сме играли. Единствено важното в това дерби е победата. Момчетата заслужават голямо "браво" за борбеността и желанието за победа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Откъде мога да сваля вчерашния мач?

Мнениеот ЦСКА-р » 29 окт 2011 11:23

Искам да сваля ЦСКА - Левски от вчера, понеже бях в сектор "Г" и общо взето нищо не гледах като цяло от мача, та да видя по ТВ как сме играли и как сме се представили сектора.. :) Търсих в замунда, елит-бг, аренабг, аватар-бг... никъде го няма. :X
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 29 окт 2011 11:23

Включвам се в коментара за Галчев.Смятам че има няколко неща ,които му пречат да е добър дефанзивен хапф----първо ръста му не му позволява да скочи за топка в единоборствата , второ -пак ръста му пречи да отнеме чисто топка ,защото в повечето пъти не стига до нея ,а до нечий глезен и трето - липсата му на комуникация с другите момчета и стремежа непременно сам да тръгне напред или да ритне в небесата топката .Смятам обаче ,че егоизмът е обзел почити всички момчета ,но това е преодалимо.Адемар също търчи все да прави голове ,а после някой друг трябва да му поема човека.Има много елементарни футболни неща ,които не правят момчетата ,но както казах ,надявам се че всичко ще си дойде на мястото и наистина ще се радваме на играта на отбора ,а не както до сега да треперим 90 мин.

Върни се в “Архив”