ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pankin
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот pankin » 22 авг 2011 18:11

patron написа:ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И 3-0 ЗА ЦСКА :twisted:

+1000000000000000000000000000000000000000

Там сме, трябва да напълним стадиона.
Ще доведа и жена ми която разбира от футбол, колкото магаре от народна музика, но стадиона трябва да е пълен

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 22 авг 2011 18:31

И аз вече имам билети! ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! Можем да ги отстраним!!!

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 22 авг 2011 18:51

Вече си взех билет и ще съм на стадиона! Стадиона ще е пълен това е ясно. Днес в 15 ч. (само 2 часа след като отвориха касите), вече бяха продадени 1000 билета.

А иначе сблъсъка ще е корав - трябват 3 безответни гола и ЦСКА ще е в групите на ЛЕ. Мисията е трудна, но не е невъзможна. Дано Радуканов е осъзнал грешките си от предния мач и да ги коригира. Лично моето мнение е, че Румен Трифонов трябва да си играе ляв бек - там е безгрешен, а и покрива добре Костадин Стоянов. Пред него като ляво крило трябва да играе Делев. От другата страна Бандаловски и Нелсън показват чудесен синхрон - комбинират и се покриват взаимно добре. Като цяло проблема в отбора е контузията на Апостол Попов - Стоянов и Халилович нямат синхрон и често оставят голямо пространство по между си. Единствения начин това да се реши е да се пусне в игра Адемар, който да играе центриран точно пред двойката централни бранители и да спира опити на съперника от втора позиция да нахлува в пространствата между необиграните все още като двойка централни защитници. Адемар показа вече, че освен уменията си да чете играта в защита, има добра техника и се включва добре и на скорост в атака - всичко необходимо за да играе чудесно като опорен халф (а и вече веднъж влезе този сезон като такъв - мисля, срещу Черноморец)...

схемата на мача я виждам като най-правилна така:
------------------------------Мболи-----------------------
Бандаловски -- Халилович -- Стоянов -- Трифонов
-----------------------------Адемар-----------------------
Нелсън ----------- Янчев -------- Зику -------- Делев
--------------------------- Платини -----------------------

Идеята мисля е ясна - преподсигуряване в защита в началото, защото получим ли гол всичко се обезмисля окончателно, а отпред Платини подкрепен по крилата от Делев и Нелсън, както и от втора линия от Зику, ще са напълно достатъчни за постоянно напрежение пред вратата на Стяуа.
Схемата дава доста добри опции и за преливане и в двете фази: 1) в атака Зику може да включва в ляво между Платини и Делев като втори централен нападател (левия му крак е чудесен на Зику), като в това време неговата позиция в халфовата линия се покрива от Адемар, и 2) в защита Платини може да "прибира в дясно" на мястото на Янчев, а Янчев да връща също в дясно в карето между Бандаловски, Нелсън, Адемар и Халилович, което ще създава допълнително подсигуряване на зоната пред Халилович (който очевидно е слабото звено в защитата - не, че е слаб, но не е никак сработен все още)...
В тази схема Зику може да бъде сменен от Галчев в момента в който поведем с 3-0 (дай боже)...Ако се окаже, че Янчев не е готов за цял мач, то Галчев може да го смени по всяко време и при произволен развой на мача.

Всичко това са си мои размисли - дано треньора избере печелившата схема и изпълнители и четвъртък вечер да се насладим на една победа на любимия ни отбор!
Последна промяна от Azz на 22 авг 2011 19:13, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 22 авг 2011 19:02

Azz написа:Вече си взех билет и ще съм на стадиона! Стадиона ще е пълен това е ясно. Днес в 15 ч. (само 2 часа след като отвориха касите), вече бяха продадени 1000 билета.

А иначе сблъсъка ще е корав - трябват 3 безответни гола и ЦСКА ще е в групите на ЛЕ. Мисията е трудна, но не е невъзможна. Дано Радуканов е осъзнал грешките си от предния мач и да ги коригира. Лично моето мнение е, че Румен Трифонов трябва да си играе ляв бек - там е безгрешен, а и покрива добре Костадин Стоянов. Пред него като ляво крило трябва да играе Делев. От другата страна Бандаловски и Нелсън показват чудесен синхрон - комбинират и се покриват взаимно добре. Като цяло проблема в отбора е контузията на Апостол Попов - Стоянов и Халилович нямат синхрон и често оставят голямо пространство по между си. Единствения начин това да се реши е да се пусне в игра Адемар, който да играе центриран точно пред двойката централни бранители и да спира опити на съперника от втора позиция да нахлува в пространствата между необиграните все още като двойка централни защитници.

схемата на мача я виждам като най-правилна така:
------------------------------Мболи-----------------------
Бандаловски -- Халилович -- Стоянов -- Трифонов
-----------------------------Адемар-----------------------
Нелсън ----------- Янчев -------- Зику -------- Делев
--------------------------- Платини -----------------------

Идеята мисля е ясна - преподсигуряване в защита в началото, защото получим ли гол всичко се обезмисля окончателно, а отпред Платини подкрепен по крилата от Делев и Нелсън, както и от втора линия от Зику, ще са напълно достатъчни за постоянно напрежение пред вратата на Стяуа.
В тази схема Зику може да бъде сменен от Галчев в момента в който поведем с 3-0 (дай боже)...Ако се окаже, че Янчев не е готов за цял мач, то Галчев може да го смени по всяко време и при произволен развой на мача.

Всичко това са си мои размисли - дано треньора избере печелившата схема и изпълнители и четвъртък вечер да се насладим на една победа на любимия ни отбор!

От къге имаш информация за брой продадени билети???? :)

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 22 авг 2011 19:08

просто попитах продавачката и тя ми каза, че вече е продала почти 1000 билета...

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 22 авг 2011 19:13

Azz написа:просто попитах продавачката и тя ми каза, че вече е продала почти 1000 билета...

аз я питах в 4 без 15 и ми каза ,4е интересът бил огромен.....и броеше две бали пари в гишето :) Тъпо е , 4е няма инфо за продадени билети ....според мен трябва да се каже някво приблизително 4исло за пордадени билети, но по-важното е в 4етвъртък е пълно :P

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 22 авг 2011 19:15

абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори :)

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 22 авг 2011 19:28

Azz написа:абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори :)

на този ма4 няма да има ску4ен сектор ! Помни ми думата :)

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 22 авг 2011 19:31

baerba1995 написа:
Azz написа:абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори :)

абе и аз така си мисля - за това си взех и билет, че и компания си водя :)

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 22 авг 2011 19:36

Azz написа:
baerba1995 написа:

абе и аз така си мисля - за това си взех и билет, че и компания си водя :)

+1 4ета във форума на Офанзива , 4е ще се посещава тренировката на отбора в сряда ве4ер , което хи4 не е лошо като идея...Трябва да покажем на мом4етата подкрепата си! ;)

Върни се в “Архив”