patron написа:ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И 3-0 ЗА ЦСКА
+1000000000000000000000000000000000000000
Там сме, трябва да напълним стадиона.
Ще доведа и жена ми която разбира от футбол, колкото магаре от народна музика, но стадиона трябва да е пълен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
patron написа:ВСИЧКИ НА СТАДИОНА И 3-0 ЗА ЦСКА
Azz написа:Вече си взех билет и ще съм на стадиона! Стадиона ще е пълен това е ясно. Днес в 15 ч. (само 2 часа след като отвориха касите), вече бяха продадени 1000 билета.
А иначе сблъсъка ще е корав - трябват 3 безответни гола и ЦСКА ще е в групите на ЛЕ. Мисията е трудна, но не е невъзможна. Дано Радуканов е осъзнал грешките си от предния мач и да ги коригира. Лично моето мнение е, че Румен Трифонов трябва да си играе ляв бек - там е безгрешен, а и покрива добре Костадин Стоянов. Пред него като ляво крило трябва да играе Делев. От другата страна Бандаловски и Нелсън показват чудесен синхрон - комбинират и се покриват взаимно добре. Като цяло проблема в отбора е контузията на Апостол Попов - Стоянов и Халилович нямат синхрон и често оставят голямо пространство по между си. Единствения начин това да се реши е да се пусне в игра Адемар, който да играе центриран точно пред двойката централни бранители и да спира опити на съперника от втора позиция да нахлува в пространствата между необиграните все още като двойка централни защитници.
схемата на мача я виждам като най-правилна така:
------------------------------Мболи-----------------------
Бандаловски -- Халилович -- Стоянов -- Трифонов
-----------------------------Адемар-----------------------
Нелсън ----------- Янчев -------- Зику -------- Делев
--------------------------- Платини -----------------------
Идеята мисля е ясна - преподсигуряване в защита в началото, защото получим ли гол всичко се обезмисля окончателно, а отпред Платини подкрепен по крилата от Делев и Нелсън, както и от втора линия от Зику, ще са напълно достатъчни за постоянно напрежение пред вратата на Стяуа.
В тази схема Зику може да бъде сменен от Галчев в момента в който поведем с 3-0 (дай боже)...Ако се окаже, че Янчев не е готов за цял мач, то Галчев може да го смени по всяко време и при произволен развой на мача.
Всичко това са си мои размисли - дано треньора избере печелившата схема и изпълнители и четвъртък вечер да се насладим на една победа на любимия ни отбор!
Azz написа:просто попитах продавачката и тя ми каза, че вече е продала почти 1000 билета...
Azz написа:абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори
baerba1995 написа:Azz написа:абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори
на този ма4 няма да има ску4ен сектор ! Помни ми думата
Azz написа:baerba1995 написа:Azz написа:абе инфо не знам дали ще пуснат, но е добре всички да побързат да си вземат билет за сектора който искат, че току виж останали само за В към Б и за А към Б, които си е общо взето са си най-скучните сектори
на този ма4 няма да има ску4ен сектор ! Помни ми думата
абе и аз така си мисля - за това си взех и билет, че и компания си водя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта