Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 18:20

Оф как не му писна на мустака да пуска сензация след сензация. Да имах едни 40млн щях да мъ метна 20 и да ни избавя от него...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 юни 2011 10:57

Rivaldo10 написа:За мен са един дол дренки! Обоснови се де. Искам да чуя мнение, различно от моето. ;)

Аз съм за ТБ, защото:
1. Никой от футболистите не се оплаква, че му закъдняват заплатите
2. плаща си всички данъци и не треперим дали ще получим лиценз
Знаеш и Томов какъв е и като го сравним с Батков, предпочитам г-н Батков да е в Левски.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 юни 2011 11:35

Blue_Girl написа:
Rivaldo10 написа:За мен са един дол дренки! Обоснови се де. Искам да чуя мнение, различно от моето. ;)

Аз съм за ТБ, защото:
Знаеш и Томов какъв е и като го сравним с Батков, предпочитам г-н Батков да е в Левски.

1. Не съм съгласен. Не един и два пъти играчите казаха, че им бавят заплатите. Ако си спомняш и случаят със Симонович. Да припомня ли как си тръгнаха Бардон, Мечо, Топузаков, Петков и т.н.?
2. Не съм много запознат със счетоводството на отбора, но имаше едни неща с осигуровките на играчите. Левски и още 15 клуба си плащат данъците всяка година, нима това е достатъчно, за да си собственик на ПФК Левски? Това ли са максималните изисквания?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 13:04

Blue_Girl написа:

Аз съм за ТБ, защото:

Играчите още си чакат изработените премии от ЛЕ

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 юни 2011 14:16

milen.hristov написа:
Blue_Girl написа:

Аз съм за ТБ, защото:

Не съм убедена в това.
Достоверно ли ти е инфото?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 15:12

Blue_Girl написа:[quote="Blue_Girl"За мен са един дол дренки! Обоснови се де. Искам да чуя мнение, различно от моето. ;)

Не съм убедена в това.
Достоверно ли ти е инфото?
:mrgreen:[/quote][/quote]
За добро или лошо никой играч няма да го признае.На Батков не му се случва за първи път,предният път беше забавил парите от групите на ШЛ цяла година(по -точно 9 месеца),която информация вече е достоверна.Не мисли,че в Левски всичко е ок финансово,та допреди една година отборът се издържаше от спечеленото от Сираков-Стоилов.Няма отбор в България без парични проблеми,включително и Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2011 16:36

Rivaldo10 написа:1. Не съм съгласен. Не един и два пъти играчите казаха, че им бавят заплатите. Ако си спомняш и случаят със Симонович. Да припомня ли как си тръгнаха Бардон, Мечо, Топузаков, Петков и т.н.?
2. Не съм много запознат със счетоводството на отбора, но имаше едни неща с осигуровките на играчите. Левски и още 15 клуба си плащат данъците всяка година, нима това е достатъчно, за да си собственик на ПФК Левски? Това ли са максималните изисквания?

По "Спорт мания" Мечо и Топчо казаха как са си тръгнали!Спокойно,безпроблемно,по взаимно съгласие.По-скоро по тяхно предложение!А са можели,според тях,да "търкат пейката" и да папкат от Левски,като Петков.И,като стана дума за Петков,той трябваше САМ да си събере партакешите и да си тръгне много по-рано,а не да лапа голямата заплата!И,когато най-накрая бяха принудени да му покажат вратата,взе да се прави на "обиден". :cry:
Впрочем,Батков каза,че до четвъртък нападателят ще дойде и така стана!Някой нещо да каже сега?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 юни 2011 17:27

blue avalanche написа:По "Спорт мания" Мечо и Топчо казаха как са си тръгнали!Спокойно,безпроблемно,по взаимно съгласие.По-скоро по тяхно предложение!А са можели,според тях,да "търкат пейката" и да папкат от Левски,като Петков.И,като стана дума за Петков,той трябваше САМ да си събере партакешите и да си тръгне много по-рано,а не да лапа голямата заплата!И,когато най-накрая бяха принудени да му покажат вратата,взе да се прави на "обиден". :cry:
Впрочем,Батков каза,че до четвъртък нападателят ще дойде и така стана!Някой нещо да каже сега?

Топчо и Мечо си тръгнаха точно след влизането в ШЛ, а бяха основни играчи. Батков докато се биеше в гърдите, как е класирал Левски в ШЛ, така разпродаде и тотално закопа отбора, вместо да тръгнем нагоре, ние вървим ли вървим надолу. Да бяха само Мечо и Топчо,а г-н мустак продаде 8 играча ако не ме лъже паметта. Та това си беше 90% от отбора!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 юни 2011 17:31

blue avalanche написа:
Rivaldo10 написа:1. Не съм съгласен. Не един и два пъти играчите казаха, че им бавят заплатите. Ако си спомняш и случаят със Симонович. Да припомня ли как си тръгнаха Бардон, Мечо, Топузаков, Петков и т.н.?

По "Спорт мания" Мечо и Топчо казаха как са си тръгнали!Спокойно,безпроблемно,по взаимно съгласие.По-скоро по тяхно предложение!А са можели,според тях,да "търкат пейката" и да папкат от Левски,като Петков.И,като стана дума за Петков,той трябваше САМ да си събере партакешите и да си тръгне много по-рано,а не да лапа голямата заплата!И,когато най-накрая бяха принудени да му покажат вратата,взе да се прави на "обиден". :cry:

Да,казаха,че така са си тръгнали вторият път ;) ;)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юни 2011 17:35

Rivaldo10 написа: ако не ме лъже паметта.

:lol: :lol: :lol: Паметта ти е на кота 0 . Защо ли влизаш въобще тук да драскаш глупости,да се смеят хората :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”