Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Фен тема Гара Дембеле

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2010 15:42

Звучи добре имайки в предвид че отбори (мойте уважения към тях но..) като Калиакра и Академик биха отнесли по 5-6 гола при добра игра на Левски и защо не по 2-3 пак на Дембеле биха му дали добър шанс и за голмайстор на А група. А аз мисля че той именно това иска. До колкото знам никога не е ставал голмайстор на първенство, а ако то бъде гарнирано с титла (също така първа за него май) би било връх за него в кариерата му.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

levskimo
Контакти:

Какво ще стане при евентуално напускане на Гарра?

Мнениеот levskimo » 10 авг 2010 17:16

Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.

Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Какво ще стане при евентуално напускане на Гарра?

Мнениеот fabregas_949 » 10 авг 2010 17:19

Още от сега трябва да се следят други играчи, които да са достойни негови заместници. Всичко е насочено към него и недай си боже ако се контузи в скоро време или в крайна сметка като го продадът, ще имаме доста проблеми...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 авг 2010 17:25

Със сигурност Дембеле ще бъде продаден за сериозна сума. Не мисля, че ще е проблем дори с половината от тази сума да се намери добър нападател от някой по-слаб отбор (казвам по-слаб отбор, защото се предполага, че цената му ще е по-ниска от нормалната).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 10 авг 2010 17:26

Ако продължава да играе така ще бъде продаден за над 5 мил. Евро , а с тия пари ще може да вземем нов нападател.Дори и да не вземем мисля , че е време да се даде шанс на Иса и Г.Христов , които не са лоши играчи.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 авг 2010 17:26

:shock: Следващата тема ще е как ще изглежда Левски след 10 години сигурно :lol: ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 авг 2010 17:27

За продажба е рано да се говори.Важно е да се опази от контузии и наказания(на моменти,като всеки африканец прави безумни влизания) за ЕКТ-не знам има ли жълти картони-обаче трябва да внимава ;) Иначе в момента е във "формата на живота си" както се казва и дано устиска до мачовете с АИК.

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 10 авг 2010 17:27

Niksyy написа:Ако продължава да играе така ще бъде продаден за над 5 мил. Евро , а с тия пари ще може да вземем нов нападател.Дори и да не вземем мисля , че е време да се даде шанс на Иса и Г.Христов , които не са лоши играчи.

Не мисля че Христов е идеален вариант. Дано Гонзо и Ясен са мъжкари, и оставят Дембеле да ни порадва още 2 - 3 сезона

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 10 авг 2010 17:28

levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.

Нека всеки се изкаже свободно, включително и хора от други отбори, но избягвайте заяждането.

Shte go prodadut chak lqtoto, zashtoto edin igra4 nqma pravo da igrae v 3 razlichni otbora za 1 sezon! ;)
1914

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 10 авг 2010 17:30

Левски-1914 написа:
levskimo написа:Пускам темата, тъй като много се говори около това. Личи си че Дембеле е за силно първенство, и със сигурност иска да се премести в по - голям клуб. Ние уж си имаме Иса, и т.н обаче, до сега Дембеле вкарва повечето ни голове. В случай че го продадем, ще настъпи ли краят на резултатната игра на Левски, както и победите.

Shte go prodadut chak lqtoto, zashtoto edin igra4 nqma pravo da igrae v 3 razlichni otbora za 1 sezon! ;)

Абе аз се надявам да го задържим. Ама мустака къвто е стиснат...

Върни се в “Архив”