Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 14:23
Highlander написа:Аз не виждам как може да продължи протеста след като всеки отбор има право на две служебни загуби и после по правилник изхвърча. Обаче какво пречеше на съдийската комисия да отстрани Ивайло Стоянов....абсолютно нищо не им пречеше и ако го бяха направили, протест нямаше да има! Цонев си каза исканията от рано и си е прав човека. Дано има протест след който да последва ефекта на доминото и нещата ще си дойдат на мястото!
Голямо браво на Цонко Цонев!
Като се хванеш на хорото го игреш докрай!Няма значение какво ще ти струва!Това ако е простес аз съм Батман!По-смешен протест за нещо в България скоро не бях виждал!Това не моеж да се нарече и протест!Това са глупостите на един човек!После както казва kartago къде са другите клубове бе?Нали уж 90% от А група са малки клубове?Къде са те ?Защо не протестират?Нали подкрепяха бате ти Цонко?Айде отговорете ми вие!Академик,Видима,Пирин, Калиакра,перник къде са те?Цонко си е наумил нещо и като не му харесва протест!И къв е тоя протест един мач?Кой ще трогнат?Щели да ги изхвърлят?Еми ще ги изхвърлят , ама А група няма да може да се играе, няма да има отбори и може да се почне от начало!Това разбирам аз протес!А днеска ми протестират срещу Левски и другия кръг все едно нищо няма!Ай сиктир от такива хора и протести!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !