[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

big4eto
Контакти:

Re: Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика

Мнениеот big4eto » 21 фев 2011 11:38

Сигурен съм в титлата. защото сме по-добър отбор в момента от вас и имаме 5 точки аванс :!: Спомням си същите обстоятелства и при втората ни титла , дори тогава синия контингент в правителството начело с Евгени Бакърджиев как се канеха да затрият ГРИША ГАНЧЕВ , но не ни бихте а си отиде правителството :!: Сега пак ще се получи същото само че ще си отиде Б. Михайлов ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

THE G.A.M.E

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2011 11:47

Ще има към 15 хилияди ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 фев 2011 11:54

Литекс не е по-добър и води с 5 точки благодарение на късмета и няколко съмнителни свирки.Но дори и 5 точки-нали знаеш,че за нас разлика до 7 точки е нищо?Питай тия от Панчерево-те знаят...Много ви е тежка програмата и ще хлъцнете по-лесно,отколкото мислиш!И на Герена идвате...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 фев 2011 11:58

big4eto написа:Загубили сме служебно ? Пич найстина тогава загубихме служебно но не от Левски а от ЦСКА и първо казах ти провери и тогава се излагай ;)

Освен от ЦСКА за купата, през 1998 загубихте служебно и от Левски(Сф) и Левски (Кн) за шампионата по една и съща причина- нередовен футболист(Р.Кишишев).
Провери ти първо и тогава пиши. За втори път в разстояние на 2 седмици фен на Литекс ме упреква ,че не съм "запознат" с историята- предишния случай на великия модератор му се наложи да се "скрие" .
А за 5- те точки не са малко,но не са и токлова много Литекс има несравнимо по-тежка програма. Левски има 10 мача пред своя публика ,а Литекс 7. Като Литекс има гостувания на Черноморец, Черно Море, Левски , Славия и Локомотив (Сф)- мачове в които ловчанлии не могат да бъдат считани за фаворити. Срещу същите отбори Левски ще играе пред своя публика,а пред своя публика Левски винаги е фаворит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2011 12:09

Най после нещо смислено и положително от Насо, що отнася до Левски ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 21 фев 2011 12:25

Синьо сърце написа:Литекс не е по-добър и води с 5 точки благодарение на късмета и няколко съмнителни свирки.Но дори и 5 точки-нали знаеш,че за нас разлика до 7 точки е нищо?Питай тия от Панчерево-те знаят...Много ви е тежка програмата и ще хлъцнете по-лесно,отколкото мислиш!И на Герена идвате...

Дори и да победите на герена в което искренно се съмнявам,а и доколкото зная за един мач се дават три а не пет точки, нали?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

adameca
Контакти:

Re: Последна тренировка преди дербито !

Мнениеот adameca » 21 фев 2011 12:26

Само Левски!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 фев 2011 13:01

nikita33 написа:
Синьо сърце написа:Литекс не е по-добър и води с 5 точки благодарение на късмета и няколко съмнителни свирки.Но дори и 5 точки-нали знаеш,че за нас разлика до 7 точки е нищо?Питай тия от Панчерево-те знаят...Много ви е тежка програмата и ще хлъцнете по-лесно,отколкото мислиш!И на Герена идвате...

Дори и да победите на герена в което искренно се съмнявам,а и доколкото зная за един мач се дават три а не пет точки, нали?

Освен мача на Герена Литекс има и още няколко много тежки мача- срещу Черно Море ( аз лично нямам спомен Литекс да е побеждавал във Варна,а и знайки много "добрите" отношения между шефовете на моряците и Гриша Ганчев , то Литекс ги чака изключително тежко гостуване на Тича,а там трябва и да забравят за най-добрия съюзник на Литекс -съдиите), срещу Черноморец- за мен този мач е 1Х- двойката ми изглежда почти невъзможна. Срещу Славия- белите може да са тотаджийски отбор, но срещу Литекс ще играят "на кръв" , все пак В.Стефанов е най-големия опонент на Литекс. Срещу Локомотив(Сф)- много тежко гостуване - може до този момент всичко да е решено,но може и от този мач да се решава евроучастието на Локомотив. Отделно ловчанлии имат гостувания и на 3 отбора заплашени от изпадане- Пирин, Миньор и Академик(Сф)(срещу същите отбори имат гостувания и Левски )- мачове които няма да са никак лесни просто домакините няма как да не играят на предела на възможностите си понеже не могат да си позволят домакински загуби ако искат да останат в групата. Отделно Литекс ще имат и домакинства срещу традиционно неудобните му Локомотив(Пд) и ЦСКА, които ще се борят отчаяно за евроквоти. Освен мача за щампионата между Левски и Литекс , то много ключов ще бъде и мача за Купата между двата отбора( в който Литекс ще бъде домакин, макар че не съм уверен че ще се играе в Ловеч ;) ) . Всички отбори кандидати за УЕФА ще трябва да "играят " за победителя от този мач.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 21 фев 2011 13:48

Да авие ще играте само срещу вихър Горубляне и няма да губите точки никъде,не се силете толкова защото може още на26 да сте зад борда!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Re: Последна тренировка преди дербито !

Мнениеот clever_ » 21 фев 2011 13:56

За съжаление няма да мога да дойда на тренировката
обаче всички на 26-ти моШно на Герена

Цени на билетите:

Сектор „А" - 12 лв
Сектор „В" - 10 лв
Сектор „Б" - 7 лв (2 лв от тях отиват за лечението на Георги Николов, който се нуждае от бъбречна трансплантация)
Сектор „Г" (за гости) - 15 лв

Върни се в “Архив”