THEKOP написа:Мога да изредя поне 2 нападателя, 3 защитника, 3 халфа + вратар с който отбора може да се бори за ТИТЛА!, не за 5-10 място в таблицата, БР е достатъчно кадърен, и тактически грамотен треньор, който може да го постигне. Това са 50,60 милиона паунда, знаеш ли за каква селекция става дума? Плюс ако продадем Шелви и ръгбиста Керъл още 15-20 милиона... Стига сте се вглъбявали в играчи като Суарес, че е добър добър е ама бърка доста играта на отбора. Плюс забележка, гледам хора с аватари, подписи на други отбори, който говорят, че трябва да "БИЕМ" еди, кой си... Знаете ли какво или си фен само и единствено на Ливърпул, или хващайте пътя. Приятен ден!
Абе много остро влизаш във дискусиите при положение, че имаш едва 3 коментара и си регистриран днес. Можеш спокойно да кажеш за тези кои играчи би взе. Имай в предивид, че на Суарез повече от 45 милиона не виждам как ще вземем. Керел никой не го иска, а пък за Шелви нищо не мога да кажа. Второ тук по - голямата част от потребителите обичат Ливърпул, това че примерно имат подпис на друг играч или отбор не значи, че им е на първо място в сърцето. Ако пък отбора е български не виждам тогава нищо нередно а даже обратното. Ето друг пример за който ще ползвам себе си, не съм фен на ПСЖ, не съм и голям фен на Ибра, но това не ми пречи да сложа подпис с него на който прави нещо забавно, същото се отнася ако беше вкарал някакъв красив гол.