Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот 9lives » 01 май 2013 17:34

THEKOP написа:Мога да изредя поне 2 нападателя, 3 защитника, 3 халфа + вратар с който отбора може да се бори за ТИТЛА!, не за 5-10 място в таблицата, БР е достатъчно кадърен, и тактически грамотен треньор, който може да го постигне. Това са 50,60 милиона паунда, знаеш ли за каква селекция става дума? Плюс ако продадем Шелви и ръгбиста Керъл още 15-20 милиона... Стига сте се вглъбявали в играчи като Суарес, че е добър добър е ама бърка доста играта на отбора. Плюс забележка, гледам хора с аватари, подписи на други отбори, който говорят, че трябва да "БИЕМ" еди, кой си... Знаете ли какво или си фен само и единствено на Ливърпул, или хващайте пътя. Приятен ден!

Абе много остро влизаш във дискусиите при положение, че имаш едва 3 коментара и си регистриран днес. Можеш спокойно да кажеш за тези кои играчи би взе. Имай в предивид, че на Суарез повече от 45 милиона не виждам как ще вземем. Керел никой не го иска, а пък за Шелви нищо не мога да кажа. Второ тук по - голямата част от потребителите обичат Ливърпул, това че примерно имат подпис на друг играч или отбор не значи, че им е на първо място в сърцето. Ако пък отбора е български не виждам тогава нищо нередно а даже обратното. Ето друг пример за който ще ползвам себе си, не съм фен на ПСЖ, не съм и голям фен на Ибра, но това не ми пречи да сложа подпис с него на който прави нещо забавно, същото се отнася ако беше вкарал някакъв красив гол. ;)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2013 19:30

Е това си беше култов момент - чшш ей съдийчето :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 май 2013 20:30

Какво стана бе Джонка нали Айсаидито много го харесваше? :? :mrgreen: :lol:[/quote]
казах,че го харесвам повече от яловия стю...но роджърс не му дава никакъв шанс и няма как да бъде оценен,ако ти си го гледал някъде си дай мнението. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 май 2013 20:33

THEKOP написа:Мога да изредя поне 2 нападателя, 3 защитника, 3 халфа + вратар с който отбора може да се бори за ТИТЛА!, не за 5-10 място в таблицата, БР е достатъчно кадърен, и тактически грамотен треньор, който може да го постигне. Това са 50,60 милиона паунда, знаеш ли за каква селекция става дума? Плюс ако продадем Шелви и ръгбиста Керъл още 15-20 милиона... Стига сте се вглъбявали в играчи като Суарес, че е добър добър е ама бърка доста играта на отбора. Плюс забележка, гледам хора с аватари, подписи на други отбори, който говорят, че трябва да "БИЕМ" еди, кой си... Знаете ли какво или си фен само и единствено на Ливърпул, или хващайте пътя. Приятен ден!

ами давай,почвай да ги изброяваш...това са 9 човека за 50-60млн. паунда,които щели да ни направят шампиони...много ми е интересно,мисля че и другите форумци също чакат с интерес трансферния ти списък.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2013 20:49

То така става, правиш списък 9 човека за 60млн и всичко е точно, ставаме шампиони. 2ма централни защитници, 1 вратар /задължително/ и дефанзивен халф са най-належащите проблеми. Другото може да се попълни с юноши или да се изкара до зимата.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 май 2013 21:36

9 човека за 50 60 млн и ставаме шампиони...
Може да... ама преди 20 30 години.

Потребителски аватар
THEKOP
Контакти:

Мнениеот THEKOP » 02 май 2013 00:07

Keisuke Honda - 10-15m
Michu - 10-15m
Yann Sommer - 5m
Loic Remy - 4-7m
Neuton Piccoli - 1-2m
Grant Hanley - 1-2m
Martin Olsson 3-4m
Manuel Lanzini - 3-4m

И мечтата ми, която няма да се сбъдне никога - David Luiz :)

И колкото до феновете, това е дали го имаш, или си фен на 1 отбор или не си, такива фенове от типа "миии от Италия ми е Интер, от Испания БарЦелона, от Англия Ливърпул и т.н. сме ги виждали". Ма не може да слагаш някви "сектори" и "немски отбори" и да пишеш НИЕ, извинявайте ама не сме НИЕ ми сте ВИЕ. Аз съм сравнително малък, но от 6-7 годишен подкрепям един отбор и малко ме дразни това, и не нямам си любим български отбор, може би националния. Нов съм в този форум, ама и другаде не съм стар (това е първия за ливърпул и футбол в който се регистрирам), но това не ми пречи да напиша какво мисля. Напротив радва ме факта, че има доста фенове на Ливърпул тук!
Поздрави,

и без лоши чувства :)
[center]YNWA[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 май 2013 00:22

Не съм съгласен много.Всеки има право да си обича какво намери за добре.Ако иска и да обича Ливърпул,манчо,Челси,Сити и Арсенал едновременно.
Всеки си знае за себе си какво го влече.

Потребителски аватар
THEKOP
Контакти:

Мнениеот THEKOP » 02 май 2013 00:26

Значи просто не си срещал през живота си Scouser :) Не можеш да говориш за Ливърпул и други отбори едновременно, но си прав, всеки с мнението си, за мен тези хора не са фенове :)
[center]YNWA[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 май 2013 00:48

THEKOP написа:Keisuke Honda - 10-15m
Michu - 10-15m
Yann Sommer - 5m
Loic Remy - 4-7m
Neuton Piccoli - 1-2m
Grant Hanley - 1-2m
Martin Olsson 3-4m
Manuel Lanzini - 3-4m

Това някаква гнусна шега ли трябва да бъде? Намали го малко тоя ФМ, всички го обичаме но е несериозно. С тези играчи, половината от коити са световно неизвестни ще правим шампионски отбор за 2020та ли? Мичу? Вече мисля си казахме мнението, и всички сме съгласни че е по-скоро еднодневка. Не си ти човека който да казва "ние" ли сме, "вие" ли сте и колко отбора може да се подкрепят. Ти какво си - 97-98-99? Защото станахте малко в повече децата в тоя подфорум.

Върни се в “Архив”