Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот daniel875 » 09 ное 2010 18:15

Слушайте, когато Левски започне пак да побеждава, а това е време пак да започне, защото не може да е все така, тогава ще ви помоля повечето от вас да замълчат. Заобиколен съм от критикари за какво ли не, аз съм един от най - големите критици за много неща, но винаги се опитвам да не залитам. Какво искате? С 11 човека качествени футболисти толкова. Това, че силно се надявах, че този сезон ще ни разминат най - сетне и наказания, и контузии, не стана. Толкова години един път на определен отбор му се случва да няма никакви проблеми. Мислех, че нашият ще го огрее този сезон и това ще помогне много. Защото реално резерви нямаме, но не стана. Ако сте истински привърженици, а не временни привърженици на тима, ходете на стадиона и го подкрепяйте. Най - лесно е сега да се плюе.
Литекс са си организирали титлата, това е ясно, но Левски има шанс да им развали кефа. Макар и в момента да е минимален.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 ное 2010 18:32

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:
П.П. bigbonusprize,откъде такъв бюджет бре...10-15 млн. лева ! Борат,тоз' виден олЕгарх да не е развързАл кесията ? :mrgreen:

:) Дадох няколко милиона от мен... И аз съм ларш като мустака...раздавам МНОГО пари на приказки!

олЕгарх ! :mrgreen:
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 ное 2010 00:06

Ясен да го махат до края на годината, че ни чакат тежки дни. Дали ще станем шампиони вече не стои на дневен ред,а дали ще се класираме тая година за Европа вече почва да ме съмнява. Ако не искат да го махат поне да назначат треньор на защитата, както има треньор на вратарите. Защото е ясно че Ясен не знае как да ги тренира. Левски има може би най-слабата защита в цялата А група. И няма значение кой защитник ще вземат, а кой ще ги подрежда. Защото Генев след като беше изгонен от Левски стана един от най-добрите защитници , а Иво Иванов след идването си в Левски стана най-слабия. Синхрона е просто потресаващ а грешките са правило вместо изключение.
Нов треньор СПЕШНО!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 ное 2010 10:25

vvessel написа:Ясен да го махат до края на годината, че ни чакат тежки дни. Дали ще станем шампиони вече не стои на дневен ред,а дали ще се класираме тая година за Европа вече почва да ме съмнява. Ако не искат да го махат поне да назначат треньор на защитата, както има треньор на вратарите. Защото е ясно че Ясен не знае как да ги тренира. Левски има може би най-слабата защита в цялата А група. И няма значение кой защитник ще вземат, а кой ще ги подрежда. Защото Генев след като беше изгонен от Левски стана един от най-добрите защитници , а Иво Иванов след идването си в Левски стана най-слабия. Синхрона е просто потресаващ а грешките са правило вместо изключение.
Нов треньор СПЕШНО!

Кой ? Дай критерии за треньор и се аргументирай,защо лицето/лицата които си избрал,са подходящи за Левски и съответно по-подходящи от Ясен,който почна преди няколко месеца с Левски...
Изображение

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 10 ное 2010 17:00

vvessel написа:Ясен да го махат до края на годината, че ни чакат тежки дни. Дали ще станем шампиони вече не стои на дневен ред,а дали ще се класираме тая година за Европа вече почва да ме съмнява. Ако не искат да го махат поне да назначат треньор на защитата, както има треньор на вратарите. Защото е ясно че Ясен не знае как да ги тренира. Левски има може би най-слабата защита в цялата А група. И няма значение кой защитник ще вземат, а кой ще ги подрежда. Защото Генев след като беше изгонен от Левски стана един от най-добрите защитници , а Иво Иванов след идването си в Левски стана най-слабия. Синхрона е просто потресаващ а грешките са правило вместо изключение.
Нов треньор СПЕШНО!

Много разбирачи станахте бе!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Който е против Ясен и Гонзо е против Левски!

Мнениеот Синьо сърце » 10 ное 2010 22:48

Заглавието може да изглежда малко крайно,но за разлика от други ще се опитам да обясня защо мисля така.И защо Ясен Петров трябва да води сините поне още една година...
Интересно,че тези,дето венцеславеха и треньор и футболисти,сега се скъсват да хулят.Когато преди два месеца аз и още няколко човека обяснявахме,че не всичко,дето хвърчи,се яде-обявиха ни за чорбари!!?Сега аз да обявявам ли някой за такъв-защото трудно е да си фен,когато нямаш победа месец и кусур,лесно е да се бараш и да подскачаш,когато сините бият наред!Но по реда на нещата:
Левски тръгна ударно и после зацикли...Това се очакваше и беше логично-дори и Жаклинчо го усети и се правеше на пророк.Ако някой не го е очаквал-не разбира от футбол.Да,имаше и треньорски грешки,но не те с определящите,а фактът,че 13-14 човека изнасят целия сезон-нямаме резерви и няма как да имаме,реалностите са такива!В бедна България не можем да си позволим двама Грийн,двама Жо,двама Дарко...Това трябва да е ясно,преди да се коментира другото.Това даде и предимството на Литекс,които водят битка на един фронт.Как ли пък щяха да играят срещу нас,ако три дни преди дербито бяха гостували във Франция,или Португалия,да речем...Всяко зло за добро,би казал някой.Дали е така - предстои да видим.Нас обаче ни интересува Левски.И тук идваме до втория основен фактор,който доведе до загубата на точки-Дарко Тасевски!Смея да твърдя,че с него нямаше да загубим гостуването на Лил.Нямаше да загубим в Ловеч(доколко изгонването му там бе справедливо-това е друга тема).И щяхме да бием Локо Пд,вероятно и Славия.Това е футболистът,който дава лицето на сините и прави разликата!Гара е наполовина ефективен без него,факт.Една контузия,после наказанието и всичко се срива.Треньорът няма с кого да го замени-опита с Мариян,с Алекс,с Ицо-не става!Дарко е незаменим и е ключът към победите ни!Някой ще каже-ми не може да зависим от един човек...Може,и още как-всеки отбор има такъв,за ЦСКА-Маркиньос,за Барса-Меси...Та когато се коментира Ясен,да се знае,че в тези мачове беше лишен от Дарко - а не да се пропуска този "дребен" факт. Както и Иво Иванов-седя на пейката зарад пиеницата арабин,в един момент-айде на пангара!Споменавам това,защото в един момент Ясен беше лишен от опции!Не оправдавам грешките му,които са факт-обаче тези подробности май убягват...
И един много важен момент.Носталгите по СС са факт.Нека обаче си припомним как започна тази ера!Провал в Беверен и загубена титла!Резултатите дойдоха много по-късно!Сега почваме с добро представяне в Европа,титлата тепърва ще се решава...Значи тогава изчакахме,пък сега да махаме всички...На каква логика?На някой не му харесвали резултатите-и на мен не ми харесват,но това е!Левски бил загубил титлата-айде де?Левски играел слабо-айде де?Егати аргументите,при 17 кръга докрая и два мача в ЛЕ още може много неща да станат,май...
Ясен не трябва да бъде пипан поне до ноември догодина,тогава ще правим равносметката.Всичко друго е безумие и във вреда на Левски,това е положението!И понеже споменахме титлата-дали тези 5 точки ще стигнат на Литекс?И дали ще са 5 на полусезона?Ще видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Krasi1914

Re: Който е против Ясен и Гонзо е против Левски!

Мнениеот Krasi1914 » 10 ное 2010 22:54

Трябва да дадем време на Ясен. Той не е магьосник и на момента да оправи всичко. Трябва и Батк0ФФ да отпуска пари за трансфери , а не само свободни агенти да вземаме.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 10 ное 2010 22:56

колега прав си ,но хората просто не свикнали когато Левски пада на Герена това да е нещо нормално.Мразя думите:УМОРЕНИ,СРЯДА-СЪБОТА,СИГУРЕН СЪМ СТАВАМЕ ШАМПИОНИ.Мразя ги тези думи-РАБОТЕТЕ ГОНЗО РАБОТЕТЕ.Пет месеца не се научихме да играем в защита.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 ное 2010 23:01

Наистина е крайно едно такова заглавие. В края на краищата всички искаме любимия ни отбор да играе привлекателен и печеливш футбол. Естествено, това не винаги се получава, но нали затова сме и привърженици на отбора- да го подкрепяме винаги и да не спестяваме критика към треньора и спортния директор, когато трябва. Те са достатъчно умни млади мъже, че да разбират много добре, че всичкото това критикуване се прави за тяхно, а и за наше добро. Защото искаме да бъдем ХЕГЕМОН в България и един от най- добрите отбори в Източна Европа. А за тази цел е необходимо да се гледа реално на ситуациите, в които изпада отбора и ние, като един коректив, да подсказваме дори и чрез подобни форуми, къде бъркат наш`те...
Това е!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 10 ное 2010 23:04

Ясен е правилния човек! Това, че са допуснати няколко загуби не е болка за умиране ако му се даде достатъчно шанс съм сигурен че резултатите няма да закъснеят ! Аз лично харесвам периода му като треньор на Локомотив Пловдив и съжалявам че го изтървахме !!! Успех на Левски начело с Ясен!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Архив”