Левски - Спортинг 16.12.2010г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.
Истината е една-червената част от България в момента се пука от яд и злоба и се опитва по какъв ли не начин да омаловажи победата на Левски. Като цяло представянето на отбора беше повече от добро, като изключим мача в Лисабон. Минимални загуби в другите 2 гостувания, от които с малко повече късмет (като този който имаха Лил в София), можеше да си тръгнем с точки и от тях.
blue avalanche написа:Междувпрочем,от ЕКТ отпадна и колос като Ювентус!С колко точки?Точно така-а-а-със 6!
Невероятно Ювентус и Атлетико Мадрид отпаднаха. Забележете носителят на трофея е аут от турнира.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:Извинявам се от името на ПФК Левски,на "синята лавина",на "синя България",че направихме "червените шамани" нещастни тази вечер.
Но им обещавам,че догодина,тази вечер ще им се струва като карнавал,в сравнение с това,което ги чака!
Честита Коледа и Нова Година!В понеделник заминавам и да не се излагате тука,ей!
Ето,затова ВЕЛИКАТА СИНЯ ЛАВИНА са най-интелигентните футболни фенове,защото не ритат падналия,а се извиняват за причинените неудобства,умствени нарушения и душевни разстройства...Весели празници на всички и бъдете живи и здрави...

daniel875 написа:blue avalanche написа:Междувпрочем,от ЕКТ отпадна и колос като Ювентус!С колко точки?Точно така-а-а-със 6!
Невероятно Ювентус и Атлетико Мадрид отпаднаха. Забележете носителят на трофея е аут от турнира.
+ най-силния германски отбор в момента Борусия Дортмунд. Честито на всички левскари от мен. Престижна победа срещу един от най-силните португалски отбори.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- vladitol
- Контакти:
Никой не помни Бразилия какъв номер ни изигра ДОЛЕН нали ? всеки помни,че Бразилия е световен шампион за Нтен път така,че Цесекари,които ви уважавам не ни Омаловажавайте успеха ! 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
И само Левски. Много се кефя, че в последния мач преди 2-3 месечна пауза бихме. Наздраве на всички!! Снежна и Весела Коледа и Честита По-добра Година!
Последна промяна от tiamat на 16 дек 2010 23:15, променено общо 1 път.
- storm
- Контакти:
Първия български отбор събрал 7 точки в групи на ЕКТ ..
Сигурно и последния..
Сигурно и последния..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Сега се прибирам от "Герена" премръзнал,но със стоплено сърце,отлично изигран мач,дисциплинирано и добре тактически.През втората част на няколко пъти имахме шанс да усмъртим съперника,но пропуснахме.Това обаче е без значение.При статичните положения бяхме много много по-подготвени личи си,че се работи в тая насока,но и не само в нея.Аз още от преди ви казах,че Ясен заслужава да му се даде време.За играчите какво да кажа.Дано да запазим ядрото на отбора със 2-3 нови попълнения през пролетта и няма кой да ни спре,особено като и нямаме мачове в Европа ще имаме достатъчно време за възстановяване.Вратарския проблем е решен още одавна,1.Божо Митрев и днес с няколко стабилни намеси,силен при високите топки,добър рефлекс имаме един от най-добрите млади вратари в БГ.2.Щърков със огромно желание а и направи не чак толкова лош мач не спря да тича да се хвърля в единоборства,трябват му мачове и практика според мен заслужава да остане в Левски.3.Милиев най-стабилния ни защитник днес показва страхотно израстване през този сезон,4.Иванов също не лош мач,взе всички високи топки беше плътно до Пощига и той качествата ги има,5.Мюлдер беше на познатото си ниво(като изкл.първите 20 мин),6.Грийн или "Професора" невероятно позициониране,отне много топки свърши страхотна работа в дефанзивен план богатство е да имаш такъв футболист в халфовата си линия(а и показа,че може да играе и като защитник мн добре),7.Гаджев върна формата си от шампионския ни сезон през 2009 добри извеждащи подавания,умее да задържа топката мн ценен играч,8.Дани Младенов вкара отново гол без да блести кой знае колко с играта си(да отбележим,че неговата титулярна позиция е втори нападател и можеби там ще е много по-полезен) през втората част бе доста по-активен,мисля че ако намерим още един футболист на неговата позиция няма да е зле 9.Дембеле или Сър Гарра Дембеле не спря да тича и да ги мачка цял мач направи гола на Дани Младенов всички опасни атаки идваха благодарение на неговата непримиримост и борба,нямаше шанса да вкара гол но за пореден път показа,че е нападател от висока класа 10.Жо няколко ситуации можеше да ги отиграе по-добре,като цяло свърши доста работа и той 11.Дарко отново игра с невероятна лекота,няколко отлични хрумвания,показа че от него зависи в голяма степен играта на Левски той е мотора ни след 70 мин се поумори и логично беше сменен.
Резервите-12.Огнянов можеше да вкара втори гол но се засуети не мога да си променя мнението за него,че не е за Левски 13.Балтанов почти сигурно напуска през зимата а и игра няколко секунди 14.Киров също игра прекалено малко за да му дам оценка.
Мнението ми за този сезон в Европа още преди мача си го казах а след тази победа съм още по-доволен.Но пък съжелявам и за това,че заради нелепия автогол на Иво не продължихме напред,но и това го има във футбола.За публиката-бяхме към 5-6 хиляди днеска,но създадохме атмосфера според мен.
Само Левски !!!
Резервите-12.Огнянов можеше да вкара втори гол но се засуети не мога да си променя мнението за него,че не е за Левски 13.Балтанов почти сигурно напуска през зимата а и игра няколко секунди 14.Киров също игра прекалено малко за да му дам оценка.
Мнението ми за този сезон в Европа още преди мача си го казах а след тази победа съм още по-доволен.Но пък съжелявам и за това,че заради нелепия автогол на Иво не продължихме напред,но и това го има във футбола.За публиката-бяхме към 5-6 хиляди днеска,но създадохме атмосфера според мен.
Само Левски !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Браво!Не е лошо че бихме,но няма стойност много,много тая победа.И все пак по добре че бихме.Аз лично не очаквах.Това което виждам е че без Дмбеле няма да ни бъде лесно и дано не си тръгне след нова година.Иначе както казва Гонзо,че след нова година ще сме по силни,не виждам как може да стане.
Последна промяна от sl321 на 17 дек 2010 00:03, променено общо 1 път.
Santiago Munezz написа:Ballancee написа:0-2
Ти рядко познаваш,така че съм спокоен
Наистина тоя познава рядко

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода