Еми все пак победа с добър резултат , но идва мачът с Лил и след видяното в дефанзивен план днес въобще не съм оптимист.
И след думите на Гонзо "Няма шанс Бензукан да се върне и да играе за Левски " започвам да се притеснявам още повече .
Съгласен съм с решението на спортно-техническият щаб , но има ли някой тук във форума , който да каже , кой е заместник на двамата псевдо защитници Иванов и Милиев в центъра на отбраната. Май няма вариант и като се сетя Рабех след какви цигански прояви му се прощаваше , а сега Бензукан отсъствал от една тренировка и вън . Нещо ме съмнява тая работа , като се има в предвид , че ако играе редовно може да бъде продаден за сериозна сума

Национал е в края на крайщата. Аз не съм чул до сега да е имало проблеми с него за разлика от други . И като се има в предвид , че повечето виждаме че е доста по добър от Иванов , то решението е да бъде изхвърлен е пресилено . Мача с Лил по думите на Гонзо по скоро ще бъде пропуснат от Тасесвски , а в показаното днес , мога да кажа , че Огнянов е много , мноого далече от истината и ако играе на тази позиция ще берем сериозни ядове с всеки по качествен отбор ! Гаджев не е навлязъл в оптимална форма , но се стара човекът все пак .
Смея да твърдя , че идва един от най-важните ни мачове до края на сезона. Този с Лил . Надявам се на Х , но с това , което видях днес поне три гола не ни мърдат . За съжаление нямаме защита и то никаква ! Дано следващият мач играят ако трябва над възможностите си и да разберат емблемата на кой отбор стой на гърдите им , защото ако продължават така ......Тежко ни на нас феновете!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел