Дискусии: ЮАР – България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Online TV - ЮАР - България - линкове за мача ...
Е сега влизат Мокоена и Буут и повече гол няма да вкараме.Ще видите Буут като бутне топката как викат.Много хора си мислят ,че го освиркват понеже е бял ,а те всъщност му викат името.Той им е любимец.

Re: Дискусии: ЮАР – България
Айде сега да ги видим Камбура и Рангелов.Ивелин и Валери вкараха по един гол в двата мача,според мен се справиха,да видим сега другото нападателно дуо.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
- Контакти:
acmilan написа:Определено нашите повече ми харесаха в Брюксел.Там играхме с много повече желание и колективни действия,а и съперникът беше по-качествен.Колкото и да ми приказвате,че белгийците били тийнове,то това ще е техният отбор оттук нататък,а и култовият им нападател Лукаку на 17 години е голмайстор на първенството им.Така че давайте по-сериозни доводи
Довода е , че ако имаше две , три години опит в националния щеше да ни набиe 3 гола. Дали ще имаме този късмет срещу Рууни , Фрай , Вучинич , Йоветич и т.н ?
Днес прочетох че са произведени 12млн. вувузела за Световното! Друг голям проблем за европейците ще бъде ледения студ вечер и голямата престъпност
paskaleevich написа:Пак вкарват това дърво Камбуров
Две дърва даже...
- paskaleevich
- Контакти:
В този мач ще се радвам и на равенство. Ако обаче ни вкарат в 90 мин. направо нз..
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- storm
- Контакти:
Разгеле за малко да вкараме 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- paskaleevich
- Контакти:
tiamat написа:paskaleevich написа:Пак вкарват това дърво Камбуров
Две дърва даже...
Ааа мани, Рангелов си играе.... резерва е но нищо. Важното е , че не в Дортмунд
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
soilwork написа:Днес прочетох че са произведени 12млн. вувузела за Световното! Друг голям проблем за европейците ще бъде ледения студ вечер и голямата престъпност
Те вечер трябва да са си по хотелите ,а престъпността е главно по гетата и се изразява в дребно джебчийство(както в България),но никой няма да го позволи това да се случва покрай делегациите и самите играчи.

SHAKOMINATORA написа:acmilan написа:Определено нашите повече ми харесаха в Брюксел.Там играхме с много повече желание и колективни действия,а и съперникът беше по-качествен.Колкото и да ми приказвате,че белгийците били тийнове,то това ще е техният отбор оттук нататък,а и култовият им нападател Лукаку на 17 години е голмайстор на първенството им.Така че давайте по-сериозни доводи
Довода е , че ако имаше две , три години опит в националния щеше да ни набиe 3 гола. Дали ще имаме този късмет срещу Рууни , Фрай , Вучинич , Йоветич и т.н ?
Срещу Рууни не.А срещу Вучинич и Йоветич вече играхме,вторият мач бяха разгромени.Фрай също игра срещу нас в контролата с Швейцария,нищо особено не е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.