Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Meer1914 написа:Наистина много мъка изтеглихме през последния сезон. Но тази година имам чувството, че нещата ще са доста по-различни. За това призовавам всички левскари за малко търпение, нека видим новите, нека направят една подготовка, няколко контроли тогава да говорим. Каквито и колкото да са ЛЕВСКИ има нужда да бъде подкрепен от всички. Нека на първите мачове и особено на тези от Лига Европа да напълним Герена и отново да разкажем приказката. На злобните чорбарчета, подсмърчащи и чудещи се кога да отидат да си оплевят пършивото стадионче ще кажа: Злобейте, пукайте си жлъчките от яд, тази година отново ще ви газим, защото не се гаси туй що не гасне!
Поздравявам мъдрите учредители на клуба ни, направили това точно на този ден преди 96 години. Няма по-подходящ ден от този да създадеш нашата любов!
P.S. 23 февруари е подходящ ден за друго!
medenka написа:medenka написа:Аз прочетах някъде за Дани Кики в Левски, при нас му се играело ...
24 май 2010, 18:02
Левски и Локомотив (Пд) си стиснаха ръцете за трансфера на Дани Кики
Младежкият национал идва в София, за да договори личните си условия
Ръководствата на Левски и Локомотив (Пд) постигнаха днес пълна договорка относно трансфера на Дани Кики при “сините”. Вчера БЛИЦ информира, че шефът на пловдивския клуб Коко Динев е поискал 150 000 евро за таланта.
“Преди малко двата тима си стиснаха ръцете. Дали обаче Левски ще плати тази сума или цената е била смъкната, това няма как да го обявим. Но е факт, че трансферът е почти финализиран. Остава Дани да дойде в София и да уточни личните си условия. Кики ще пътува в края на тази седмица”, заявиха източници от “Лаута”.
Ето, почнахме да купуваме.
delpi написа:Blue_Girl написа:Ето и моите предположения:
1. Иво Иванов-Берое.
2. Йордан Тодоров-Локо Пд.
3. Дембеле-Локо Пд.
4. Камбуров-Локо Сф.
5. Макриев.
Какво ще ги правим толкова нападатели? Като прибавиш и Антонов, Иса(няма начин да не си го върнем), Жоро метъла(вероятно ще ни го върнат, разбрали и те, че за нищо не става) и Еньо(бъдещето му е неясно)??
gonzobg написа:1. isa
2. Shtyrkov
3..ivanov
4. sashno kirov
5. .....................
smeh golem .... basi selekciata....
Alex написа:лелеееее, аз лично Дани Кики не го харесвам - дано да е грешно мнението ми
дали може от Беое да вземем 2-ма на промоция
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта