Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Фенове на Галатасарай: ЦСКА е #1

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 14:55

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА ти си ебати пича :Д:Д:Д Помниш ли миналата година,като идваха на дербито хора от цска москва,партизан,стяуа и останалите дупедавци,с които се имате,да ви пълнят сектора :Д:Д:Д

еми идват хората ни обича и идват да подкрепят.вие като всички ви мразят кво сме виновни !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 14:55

Бахти кукувиците. :lol: :lol: :lol:
Вие не сте наред, бе, три пъти напълнили националния стадион, а се имат за голяма работа. Както още в началото на темата казах, всички български фенове са зле, ходят на мач, когато той е важен, и когато има какво да се види. Очевидно обаче никой не чете това, което пиша, и ако го чете очевидно не го разбира, незнам. :lol:

Потребителски аватар
makaveli_rip
Контакти:

Мнениеот makaveli_rip » 11 фев 2010 15:07

стига бе тия побъркаха ли се каква разлика има между агитките на левски и цска та нали сме българи.Манталитета ни е един и същ.Като започнат с тия ние сме най великите....Нали когато отборите не вървят има по 500 човека на мач....???

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2010 15:08

lakito7 написа:
от nesidor на 11 Фев 2010 11:02
На ма4ожете на Левски в ШЛ на стадиона имеше много зрители...гледоха гостите

Аз бях на всички мачове от шамп.лига,както и на тези преди това в групите на UEFA,как не чух някой да казва,че е там заради гостите,а всички викаха за Левски.
P.S.Пише се ч,а не 4.

е ти си много смешен бе.фен съм на ЦСКА и кво да кажа е дошъл съм да викам за Левски бе.най-малкото от съборажение да не му счупат кокалите няма каже нищо!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 11 фев 2010 15:25

от POPCORN на 11 Фев 2010 11:19
Че като е мач на Левски не мога да отида да видя Барселона ли бе?я ходи се прегледай и не ни мъчи с твойте глупости !ти си ни някакъв голям хулиган бате

Не съм хулиган,вече съм на възраст,но аз си имам отбор,който е достатъчно добър,за да играе с такива отбори.Ако не бях фен на Левски,може би и аз щях да обикалям по мачовете на другите отбори.
Последна промяна от lakito7 на 11 фев 2010 15:26, променено общо 1 път.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 15:26

makaveli_rip написа:стига бе тия побъркаха ли се каква разлика има между агитките на левски и цска та нали сме българи.Манталитета ни е един и същ.Като започнат с тия ние сме най великите....Нали когато отборите не вървят има по 500 човека на мач....???

Абсолютно си прав. Това го говоря вече 15 минути, ама никой не зацепва. Смешно е просто, когато едните започнат да се мислят за нещо повече от другите.

lakito7 написа:Аз бях на всички мачове от шамп.лига,както и на тези преди това в групите на UEFA,как не чух някой да казва,че е там заради гостите,а всички викаха за Левски.
P.S.Пише се ч,а не 4 и в,а не ж.

Ихааа, как пък си успял да разбереш всичките 40 000 човека на стадиона за какво се отишли там и какво са викали ? :shock: :shock: :shock: Човек, ти са като някакъв супергерой, даму се невиди . :lol: :lol:

Оффф, lakito7 вятър те вее на бяла кобила, мой човек. Един съвет от мен, слез на земята и спри да витеш из облаците. Агитката на Левски не е с нищо, ама с нищо по-различна от тази на ЦСКА, Ботев, Локомотив Пловдив, Славия и всеки един бългатски отбор. Това е просто народопсихология. Колко по-бързо се осъзнаеш, толкова по-добре. А дотогава сравненията между публиките, които правиш, ще звучат все така смешно.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 15:41

lakito7 написа:
Осъзнай се,да не би да казваш,че поне 20 000 са феновете на другите отбори,най-много да са 1000-2000.

Да съм отричал, че си напълнихте националния стадион - НЕ, какво тогава ?
Факт е, че стадион "Васил Левски" беше пълен на вашите домакински мачове от Шампионкста лига, няма как да го отрека, и да кажа, че са били фенове да друг отбор, ще звучи смешно.
Това, което имах предвид е чувсвтото на превъзходство, което ви дава това, че сте напълнили въпросния стадион "цели 3 пъти". Звучи адски смешно и жалко.

Онзи ден един потребител изкара статистика да посещаемостта на мачовете в "А" група. На домакиснките двубои на ЦСКА за цял полусезон са отишли - някаде към 30 000 човека, а на Левски към 25 000, нещо такова беше. Ти въобще осъзнаваш ли, колко са жалки тези цифри ?
Отборите в Гърция и Турция събират повече хора само за един мач, колкото българските грандове за цял полусезонсезон.

Именно поради тази причина казвам, че всички фенове в България са един дол дренки. А някои хора тук се опитват да ми развиват теории за "вличието на синята публика".

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 11 фев 2010 16:04

http://www.armeici1948.com/index.php?pa ... ews_id=715

Всеки със здрав разум ще види коя е по-добрата агитка.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 фев 2010 16:15

Аз бях на мача с Галатасарай и изобщо нямаше никакви провокации, да не говориме плакати с такова естество! Не пишете глупости. Нас ни държаха затворени в една клетка до стадиона без вода и ядене, останалите, които бяха с преспиване в хотела за собствената ни безопастност, а представяте ли си такъв плакат щеше да стане страшно. Имаше малък проблем на границата с един от рейсовете и изобщо не го пуснаха, но не помня заради какво. Мили приятели в синьо, когато отидете толкова хора, колкото бяхме ние в Рим тогава говорете за фенове. Спомнете си, колко бяхте на мача с Киево за влизане в Шампионската лига след 2:0 първия мач. Ако тогава на вашето място беше ЦСКА малко градче, като Киево нямаше, къде да побере феновете ни! Още нещо важно, тогава я нямаше и кризата и имаше повече пари. Какво да говориме примерите са много: Славия Прага-над 4000 човека,Фулъм-3500,Рома-повече от 4000 да не говориме за втория мач със Стяула. Преди години един футболист в ЦСКА Абдер Кабус, който продадохме в Мурсия, беше казал " Разбрах, в колко велик отбор съм попаднал, когато излязох на стадиона в Толуза и видях стотиците наши фенове". Ако не знаете град Толуза е близо 3800 километра от България. Затова стига глупости, преди бяхте повече, но това приключи отдавна!

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 11 фев 2010 16:21

Ако всичко това за Галатасарай е вярно евала аз не се и съмнявам че ще ни признаят няма как просто сме номер 1! Имали сме били хора от други отбори и какво то това имаме си ама викат за нас в такъв случаи за наши относно номер 1 до момента през сезона пратиха ви и линк перфе се вижда всичко всеки мач цска и ма хореография а левски 4 3 пъти за какво си говорим тогава ! Сега много мъже ще почнат се правят ама сините под нивото сте ми не ме занимавайте с ваще едни и същи неща и прелещене колкото да не заспите!

redpride написа:Аз бях на мача с Галатасарай и изобщо нямаше никакви провокации, да не говориме плакати с такова естество! Не пишете глупости. Нас ни държаха затворени в една клетка до стадиона без вода и ядене, останалите, които бяха с преспиване в хотела за собствената ни безопастност, а представяте ли си такъв плакат щеше да стане страшно. Имаше малък проблем на границата с един от рейсовете и изобщо не го пуснаха, но не помня заради какво. Мили приятели в синьо, когато отидете толкова хора, колкото бяхме ние в Рим тогава говорете за фенове. Спомнете си, колко бяхте на мача с Киево за влизане в Шампионската лига след 2:0 първия мач. Ако тогава на вашето място беше ЦСКА малко градче, като Киево нямаше, къде да побере феновете ни! Още нещо важно, тогава я нямаше и кризата и имаше повече пари. Какво да говориме примерите са много: Славия Прага-над 4000 човека,Фулъм-3500,Рома-повече от 4000 да не говориме за втория мач със Стяула. Преди години един футболист в ЦСКА Абдер Кабус, който продадохме в Мурсия, беше казал " Разбрах, в колко велик отбор съм попаднал, когато излязох на стадиона в Толуза и видях стотиците наши фенове". Ако не знаете град Толуза е близо 3800 километра от България. Затова стига глупости, преди бяхте повече, но това приключи отдавна!

А относно това евала пич всичко е точно така а това за Кабус ми напълни дошата страшно много! Евала на всички червени шампиони сме и успехи!
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”