След като играх на футбол мениджър новия формат, автоматично го одобрявам много повече от сегашния. Там ще има интрига до последно и няма да се играят протоколни мачове последните кръгове.
Един от редките случаи, когато Уефа трябва да бъде поздравена.
Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:След като играх на футбол мениджър новия формат, автоматично го одобрявам много повече от сегашния. Там ще има интрига до последно и няма да се играят протоколни мачове последните кръгове.
Между другото и при мен се получават брутални мачове, особено в по-късните фази на турнира. Ще видим в реална ситуация дали ще изглеждат така нещата де.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Soulen написа:След като играх на футбол мениджър новия формат, автоматично го одобрявам много повече от сегашния. Там ще има интрига до последно и няма да се играят протоколни мачове последните кръгове.
Между другото и при мен се получават брутални мачове, особено в по-късните фази на турнира. Ще видим в реална ситуация дали ще изглеждат така нещата де.
Време беше за промяна. Аз сега като не участва Челси, няма шанс да си пусна групова фаза мач след 22 часа и да седя до 12.
Щом се получава добре в мениджъра, ще е добре и реално. Има стимул и да си в първите 8 и една загуба последния ден е много вероятно да те изкара. Почти всички отбори ще имат и шанс за топ 24 до последно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Soulen написа:След като играх на футбол мениджър новия формат, автоматично го одобрявам много повече от сегашния. Там ще има интрига до последно и няма да се играят протоколни мачове последните кръгове.
Аз също мисля, че ще е много по-добре. Но ще има ли ограничение да не се срещат отбори от една страна? В мениджъра има ли?
drvasko98 написа:Soulen написа:След като играх на футбол мениджър новия формат, автоматично го одобрявам много повече от сегашния. Там ще има интрига до последно и няма да се играят протоколни мачове последните кръгове.
Аз също мисля, че ще е много по-добре. Но ще има ли ограничение да не се срещат отбори от една страна? В мениджъра има ли?
Мисля, че нямаше ограничение. То и Англия вкарваха 5 отбора като най-високоранкираното първенство и ако някой вземе ШЛ или ЛЕ, което в играта винаги се случваше, 6. Ще видим дали ще е същото правилото или Уефа ще промени нещо.
Мисля че няма ограничение и не е редно да има, то ще е безсмислено. Или поне да е не повече от една двойка, за да не гледаме вътрешно първенство все пак.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ох Лева не може да ходи милия
а самия факт, че МАРКОС АЛОНСО играе в Барселона е скандален
не че той е най-големият ни проблем де.....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:ох Лева не може да ходи милия![]()
![]()
а самия факт, че МАРКОС АЛОНСО играе в Барселона е скандален
![]()
![]()
не че той е най-големият ни проблем де.....
Странно е, че не обърнахте пак след 89м. Нищо, в Ла Лига чакаме дежурно 1:0.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
е айде сега
вие колко мача бихте в 90 + ? 4 май
доста повече от нас

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Тва цял мач да нямаш чисто положение срещу отбор, в който Михайло Мудрик изглеждаше като прайм Меси е скандално.