Ла Лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2022/2023)
Фенчетата на Реал не е нужно след всеки мач да спамят, че съдията ни е помогнал или някой ни е легнал :D чак толкова жалки не е нужно да бъдете. Спокойно, шампиони сте поне 5-6 кръга преди края
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
RMCF написа:Нищо изненадващо. Сателитчето отново в действие. :D Тия дори и оцеляването им да зависи от мач с Барселона, пак ще се нагъзят. Няма толкова жалък отбор.
Ако имаше поне малко акъл в тая празна глава щеше да знеш, че миналата година ни биха 0-2 на Кампа. Ама кво ти обяснявам, толкова и ти разбира главата :D нали трябва да си изсееш злобата иначе няма да заспиш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Ако имаше поне малко акъл в тая празна глава щеше да знеш, че миналата година ни биха 0-2 на Кампа. Ама кво ти обяснявам, толкова и ти разбира главата :D нали трябва да си изсееш злобата иначе няма да заспиш
Е ти очакваш да ви легнат и в мач, който е без значение за вас ли? Малко е нагло, не мислиш ли? :D
- Udoji90
- Контакти:
Аз се чудя как не ви писна след всеки мач на Барса с Виляреал да пишете, че "подводницата" им ляга. Че и някакъв във форума на Реал съм виждал няколко пъти да пише, че и Валенсия ляга на Барса. :D Подигравате се на феновете на каталунския тим, ама понякога имам чувството, че сте един дол дренки.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Аз се чудя как не ви писна след всеки мач на Барса с Виляреал да пишете, че "подводницата" им ляга. Че и някакъв във форума на Реал съм виждал няколко пъти да пише, че и Валенсия ляга на Барса. :D Подигравате се на феновете на каталунския тим, ама понякога имам чувството, че сте един дол дренки.
Не знам кво им става на феновете на Реал напоследък. Преди не бяха толкова зле и толкова злобни. То няма мач вече след който да не пишат нещо против отбора ни :D мен ми е смешно даже вече :D преди не бяха толкова жалки, не знам кво стана последните 1-2 години
Udoji90 написа:Аз се чудя как не ви писна след всеки мач на Барса с Виляреал да пишете, че "подводницата" им ляга. Че и някакъв във форума на Реал съм виждал няколко пъти да пише, че и Валенсия ляга на Барса. :D Подигравате се на феновете на каталунския тим, ама понякога имам чувството, че сте един дол дренки.
Само да вметна , че тези неща се пишат преди мача , защото по нагласен мач едва ли има в топ 5 първенствата .
В темите, които бяха направени за Ла Лига през последните няколко години, плъзнахме най-вече, след като феновете на Барселона не спряха да твърдят през сезон 2019/2020 своята теория за завършека на първенството в Ла Лига, а умело пропуснаха да коментират случващото се в същия шампионат преди Ковид. Периодът съвпада и може да се провери, затова и кинга говори за последните години, а не за преди това.
Споровете между феновете на Ливърпул и Барселона също започват в последните няколко години, най-вече след 4-0 на Анфийлд.
Удоджи е прав, че повтаряме едно и също - ние от Реал пишем за нагласен мач, кинга мрънка, а инсането съобщава какъв футбол играят Виляреал. Това не е за първи път и поради тази причина не се харесва на феновете, които не подкрепят Реал и Барселона и искат да четат мнения за играта на двата състава и т.н., а не за спорове на тема Реал - Барселона.
На предишната страница виждаме как един потребител казва, че Атлетико ни пускали всеки мач преди да дойде Чоло. Моля същия потребител да провери какво се е писало в темите ми за мачовете на Реал срещу Хетафе, Севиля и Атлетико, а след това да коментира отново.
Споровете между феновете на Ливърпул и Барселона също започват в последните няколко години, най-вече след 4-0 на Анфийлд.
Удоджи е прав, че повтаряме едно и също - ние от Реал пишем за нагласен мач, кинга мрънка, а инсането съобщава какъв футбол играят Виляреал. Това не е за първи път и поради тази причина не се харесва на феновете, които не подкрепят Реал и Барселона и искат да четат мнения за играта на двата състава и т.н., а не за спорове на тема Реал - Барселона.
На предишната страница виждаме как един потребител казва, че Атлетико ни пускали всеки мач преди да дойде Чоло. Моля същия потребител да провери какво се е писало в темите ми за мачовете на Реал срещу Хетафе, Севиля и Атлетико, а след това да коментира отново.
- paceto
- Контакти:
Да.
82% от пакета държи и е президент освен собственик, което е логично де.
82% от пакета държи и е президент освен собственик, което е логично де.
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Барселона днеска мачка а после в ШЛ пада....
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]