NBA 2017-18
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2017-18
Обявеният тук едва ли не вече за свършил с баскетбола Дуейн Уейд гледам напоследък прави доста добри мачове за Маями ..... същото важи и за Айзея Томас. Иначе бяха набедени за виновници, че "най-великият баскетболист за всички времена и във всички галактики"
пада поголовно ....... докараха му нови съотборници, ама гледам и с тях забуксува нещо .... явно и те ще се окажат некадърници или свършили с баскетбола вече.
Горкият, прелива от величие, а все не може да случи на кадърни съотборници.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ембийд, Симънс и компания много хубаво го удариха насред Кливланд. Еуфорията от новите играчи отмина и бързо- бързо се върнаха към предишното си представяне през сезона.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Drunken_Master
- Контакти:
Пилците се броят на есен...
https://www.youtube.com/watch?v=qPBz3_J ... pp=desktop
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wqV1_8l1BxQ&t=52s[/youtube]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- Drunken_Master
- Контакти:
Ами то,ако трябва да бъда честен,всеки играч от "онова" поколение би го казал.То и дядо ми изпитва носталгия по миналото...социализма.Къде с право,къде не !Единствено Шак е в правото си,защото специално правилото за "трите секунди" го ощетиха и беше създадено с ясната цел,да спрат неговата тотална доминация.
Я си представи Ендрю Байнъм,Дуайт Гауърд,Марк Гасол или Андре Дръмънд,колко точки биха правили при старите правила.Много ми е чудно,кой би ги спрял в боята ?
Я си представи Ендрю Байнъм,Дуайт Гауърд,Марк Гасол или Андре Дръмънд,колко точки биха правили при старите правила.Много ми е чудно,кой би ги спрял в боята ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
КОй е в правото си не бих бил толко категоричен. А ако не беше такова правилото кое се брои за асистенция, Оскар Робъртсън е щял да ги отвее съм чел. Ако тоя и следващия сезон са провал, Леброн ще е все по далеч от Джордан. Дотука сезона му невърви и се вижда, че сам неможе да "изкери" Кливланд. Изненадващ финал за Филаделфия се надявам че ще има
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Стига им на Филаделфия един парад тая година.
На мен ми се иска да са Торонто, ама те както обикновено ще се насерат в плейофите. Милуоки също са готини.
На мен ми се иска да са Торонто, ама те както обикновено ще се насерат в плейофите. Милуоки също са готини.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
То не е имало някакъв уникален "хайп" към новите от Кливланд,но неорганизираността в защита не идва от тяхна страна толкова,колкото от Лу.След тройката на Корвър,обратът се печеше,но вместо да ги стегне отзад,те още повече се разцепиха.Допуснаха оголена зона и сам човек на тройката,което се оказа решаващо за изхода на мача.Да не говоря,че излезе ли Джеймс и няма кой да ги поведе в атака.Липсва тотална креативност,а Тайрън Лу,така и не пуска Калдерон в игра,който може да бъде доста добър защитник в кризисни ситуации,като срещу Филаделфия.
Въпреки всичко смятам,че е твърде рано за генерални изводи преди плейофите.Момчетата са млади и имат добър потенциал.Интересното е,как би се вписал Кевин Лав след скорошното му възстановяване.Най-вероятно ще резнат минутите на Лари Нанс и турчаляра.ДжейАр Смит е по-добре изобщо да не е в стартовата петица,а на негово място да са Хуут или Кайл Корвър.Дори и Осман да играе,няма да е никак лошо.Р*заният карабинер показва страхотен хъс и ще бъде кощунство,да му резнат минутите.
За плейофите виждам стартова петица с Джордж Хил на единицата.ДжейАр Смит на двойката.Гардовата линия ще бъде завършена с намалени минути,съответно на Джордан Кларксън и Кайл Корвър.ЛеБрон е на тройката,като Родни Хууд,може да влиза и,като шутинг гард.Кевин Лав е ясен,а Джеф Грийн ще бъде с намалени минути,ако не решат да го пускат за сметка на Лари Нанс.Там не е много ясно,кой ще играе в боята,защото Тристан не се връзва на стила на Кливланд,защото забавя атаките,но пък е приличен защитник.
Въпреки всичко смятам,че е твърде рано за генерални изводи преди плейофите.Момчетата са млади и имат добър потенциал.Интересното е,как би се вписал Кевин Лав след скорошното му възстановяване.Най-вероятно ще резнат минутите на Лари Нанс и турчаляра.ДжейАр Смит е по-добре изобщо да не е в стартовата петица,а на негово място да са Хуут или Кайл Корвър.Дори и Осман да играе,няма да е никак лошо.Р*заният карабинер показва страхотен хъс и ще бъде кощунство,да му резнат минутите.
За плейофите виждам стартова петица с Джордж Хил на единицата.ДжейАр Смит на двойката.Гардовата линия ще бъде завършена с намалени минути,съответно на Джордан Кларксън и Кайл Корвър.ЛеБрон е на тройката,като Родни Хууд,може да влиза и,като шутинг гард.Кевин Лав е ясен,а Джеф Грийн ще бъде с намалени минути,ако не решат да го пускат за сметка на Лари Нанс.Там не е много ясно,кой ще играе в боята,защото Тристан не се връзва на стила на Кливланд,защото забавя атаките,но пък е приличен защитник.
Drunken_Master написа:Пилците се броят на есен...
Тази жалка специално подбрана извадка от отделни моменти я пробутвай на някой, който не е гледал баскет тогава. Толкова ли комплекси сте насъбрали, че вадите отделни ситуации от мачове, само и само да изманипулирате някаква удобна за вас теза ??!
Аз, за разлика от теб, съм гледал цели мачове тогава, а не удобно манипулирани видеа с точно подбрани за тезата ситуации.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Drunken_Master написа:Да не говоря,че излезе ли Джеймс и няма кой да ги поведе в атака.Липсва тотална креативност,
тц, тц .... и тия отсега се оказаха некадърни.