Самата смяна на Любо Пенев беше грешка.
Аз отдавна съм се отказал да коментирам Путьов. Като го гледам как говори пред камерите след мач и очаквам всеки момент да се разплаче ..... заеви.
Сега ще назначат следващият послушко (физкултурникът Дерменджиев най-вероятно), ще отпишем още един цикъл ... и те така.
Колкото до отбора, едно е да нямаш класа .... друго е да нямаш желание.
Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ивайло Петев е новият национален треньор
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- openminded
- Контакти:
Смяна на Петев едва ли ще има точно сега.Аз бях "за" когато го назначиха на тази длъжност, но сега съм повече от категоричен, че той няма нито опита нито самочувствието да заема този пост.В смисъл, още тогава се коментираше липсата на опит, но се надявах да компенсира това.Явно трябва човек с безспорен авторитет, солиден опит и доказани качества.Такива за съжаление не виждам в българския футбол 
Налага се мнението, че който и да дойде треньор нищо няма да се промени поради качеството на материала.Аз не съм съгласен с това

Налага се мнението, че който и да дойде треньор нищо няма да се промени поради качеството на материала.Аз не съм съгласен с това
-
"Петев ще прави нов национален отбор"
Тоя няма ли да го гонят бе? Да взимат Херо, че той май го е закъсал в Азербайджан.
Тоя няма ли да го гонят бе? Да взимат Херо, че той май го е закъсал в Азербайджан.
-
"Херо" не става за национален селекционер.
Веднъж вече го пробваха, ама се провалихме много сериозно.
На него му трябва време, щото тренировките и схемите му са специфични, а в Националният няма как да тренира играчите повече от седмица.
Веднъж вече го пробваха, ама се провалихме много сериозно.
На него му трябва време, щото тренировките и схемите му са специфични, а в Националният няма как да тренира играчите повече от седмица.

И Кайсара в Националния ?
Здравейте, след като излезе новината, че Марсо ще играе за Националния (за което аз съм твърдо ЗА) ми е любопитно дали е извикал и Кайсара или той вече има повиквателна за Бразилия, щото още декември излезе статия, че през април и марселиньо и кайсара ще са готови за националния http://www.novsport.com/news1747861_1003.html
Мисля си, че ако викнат и него ще се вдигне още бая класата на отбора.

Последна промяна от Dannis на 07 мар 2016 17:10, променено общо 1 път.
- River Plate
- Контакти:
Re: И Кайсара в Националния ?
Кайсара ако отиде в Байерн през лятото, ще са му отворени вратите за Селесао 

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)
МИКРЕ ВЪН!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
- damyanov1963
Предлагам, преди мачовете на националния ни отбор вместо химна на България да звучи интернационала - как беше..., а да - "Бой послеееден е тооози...." 

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
И Джайеоба викнете та да се изцърниме във всички линии. Нема значение, че сега разцъква единствено на маса с мъжагите от Струмска Слава, важно е негри да има на килограм. Нали се получи много добре с клубните ви отбори това пазаруване на килограм от Африка, дайте са и с националния така да правиме!
Кайсара май няма право да играе за България, ако не се лъжа... 

Аз предлагам направо Лудогорец да бъде национален отбор на България!!! Не ни трябва национален селекционер, ние си имаме национална кауза!?!
Не че някой го гледа този национален отбор вече де, ама съвсем го удариха на пародия,Маркиньос, Марселиньо, Кайсара , да вика и Митко Удоджи и да ходят да играят в някоя по топла страна!

Не че някой го гледа този национален отбор вече де, ама съвсем го удариха на пародия,Маркиньос, Марселиньо, Кайсара , да вика и Митко Удоджи и да ходят да играят в някоя по топла страна!

ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол..