Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2014/2015)

Мнениеот Тик-Так1892 » 27 юли 2014 17:33

daniel875 написа:
Тик-Так1892 написа:Даниел,това да загубиш в контрола и то от бих казал най-силният отбор на балканите не е срамно.Аз следя футбола от много години насам и съм на мнение,че Индзаги няма да стане треньор от висок ранг.Незнам дали,някой от вас следи тенденциите,но най-успелите треньори в света са футболисти играли на поста халф.Нападатели,които впоследствие са станали добри и големи треньори са изключително малко изключение,едно от тях и може би най-голямото е Фърюсън.Иначе понеже говориме за Италия,Анчелоти,Капело,Конте са все халфове.В световен мащаб Моуриньо,Гуардиола,Ван Гаал са халфове.
Мисля си,че Индзаги ще направи един не лош сезон начело на Милан,като заблуда,че следващият може да надградят и да направят нещо по-сериозно,но ще си останат с очакванията,тоест нещо подобно на Монтела.
Алегри определено не ми е симпатичен,струва ми се,че е малко мека Мара и неможе да владее положението в съблекалнята,нямат респект играчите му от него,докато Конте определено със своя авторитет,амбиция,а и доста добри треньорски качеста постигна в 3-годишният си престой много добри резултати 3 титли и 1 или 2 купи,ако не се лъжа.В Европа неминуемо за мен тази схема на игра 3-5-2 му изяде главата.Не оставай с впечатление,че говоря пристрастно,не съм фен на Юве,а на Рома.С оглед,това което наблюдавам,а и като вътрешно усещане,че Интер ще е скрит фаворит за титлата,колкото и да подценявате Мадзари лично за мен,да не е кой знае какво, но при наличието на един очакващ се спад в Ювентус си е напълно реално с оглед на другите отбори.Рома прави сравнително посредствена селекция,Наполи пък със сервитьора шампиони се съмнявам да станат така,че предстои да видим,нямам търпение да започне калчото.

Почти няма човек, който да вярва в успеха на Филипо Индзаги на треньорския пост. Аз също предполагам, че ще се провали. Просто ръководството ще го употреби, казано малко грубо.
Много малко нападатели в исторически план имат успех и това е нормално. Не може бивш голям нападател да знае да подреди правилно състава си. Задачата на такъв пост е да се вкарват голове, играта отзад я градят други. Именно те са потенциални големи имена.
За Алегри ще сгрешиш. Мисля, че ще сполучи в Торино, макар да не ми се иска да стане. Той просто е орисан да успее, защото в Милано се отнесоха много грозно с него. Така не се прави.
Според мен шампион ще е или "Рома", или "Интер", или "Наполи", но шансовете за "Ювентус" изобщо не са за подценяване.
"Милан" ще крета доста време, колкото и да заблуждава запалянковците Адриано Галиани.

Гарсия е малко средняшка работа за това се съмнявам в титла за Рома.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 27 юли 2014 23:06

Ама не дали не треснахме еврошампиона питам аз и отоговор не търся. И преди да започнете, "ама те играха с резервите", вижте и нашия състав и ще видите и колко наши титуляра липсваха. Победата си е победа кой както иска да се оправдава 8-) 8-) 8-)

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 27 юли 2014 23:31

durex написа:Ама не дали не треснахме еврошампиона питам аз и отоговор не търся. И преди да започнете, "ама те играха с резервите", вижте и нашия състав и ще видите и колко наши титуляра липсваха. Победата си е победа кой както иска да се оправдава 8-) 8-) 8-)

2009 години Ювентус биха Реал с Роналдо и Кака,но сезона след това беше........Тия контроли много лъжат ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юли 2014 23:44

durex написа:Ама не дали не треснахме еврошампиона питам аз и отоговор не търся. И преди да започнете, "ама те играха с резервите", вижте и нашия състав и ще видите и колко наши титуляра липсваха. Победата си е победа кой както иска да се оправдава 8-) 8-) 8-)

Вие миналата година и нас треснахте и какво стана :roll:
Милан си прави добър PR в САЩ :lol:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 юли 2014 00:55

Йоветич сам да беше излязъл срещу Милан и щеше да им прасне два гола пак.. :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2014 00:58

storm написа:Йоветич сам да беше излязъл срещу Милан и щеше да им прасне два гола пак.. :)

Не знам с какъв акъл ходят на подобни турнета с тая сбирщина, само да се излагаме. Направо не ми се гледат даже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 юли 2014 10:23

Днес ще се тегли програмата на Серия А.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 28 юли 2014 12:49

durex написа:Днес ще се тегли програмата на Серия А.

Слагайте я тък,като я изтеглят.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2014 19:58

Според мен "Милан" е кандидат за изпадане. Напълно съм сериозен. Осем гола в две срещи, при това срещу отбори, които не са от най - високо ниво, са достатъчно, за да се стигне до това заключение.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2014 20:14

daniel875 написа:Според мен "Милан" е кандидат за изпадане. Напълно съм сериозен. Осем гола в две срещи, при това срещу отбори, които не са от най - високо ниво, са достатъчно, за да се стигне до това заключение.

След като доказан футболен лаик като теб го твърди, най-вероятно ще се борим за титлата :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”