daniel875 написа:Тик-Так1892 написа:Даниел,това да загубиш в контрола и то от бих казал най-силният отбор на балканите не е срамно.Аз следя футбола от много години насам и съм на мнение,че Индзаги няма да стане треньор от висок ранг.Незнам дали,някой от вас следи тенденциите,но най-успелите треньори в света са футболисти играли на поста халф.Нападатели,които впоследствие са станали добри и големи треньори са изключително малко изключение,едно от тях и може би най-голямото е Фърюсън.Иначе понеже говориме за Италия,Анчелоти,Капело,Конте са все халфове.В световен мащаб Моуриньо,Гуардиола,Ван Гаал са халфове.
Мисля си,че Индзаги ще направи един не лош сезон начело на Милан,като заблуда,че следващият може да надградят и да направят нещо по-сериозно,но ще си останат с очакванията,тоест нещо подобно на Монтела.
Алегри определено не ми е симпатичен,струва ми се,че е малко мека Мара и неможе да владее положението в съблекалнята,нямат респект играчите му от него,докато Конте определено със своя авторитет,амбиция,а и доста добри треньорски качеста постигна в 3-годишният си престой много добри резултати 3 титли и 1 или 2 купи,ако не се лъжа.В Европа неминуемо за мен тази схема на игра 3-5-2 му изяде главата.Не оставай с впечатление,че говоря пристрастно,не съм фен на Юве,а на Рома.С оглед,това което наблюдавам,а и като вътрешно усещане,че Интер ще е скрит фаворит за титлата,колкото и да подценявате Мадзари лично за мен,да не е кой знае какво, но при наличието на един очакващ се спад в Ювентус си е напълно реално с оглед на другите отбори.Рома прави сравнително посредствена селекция,Наполи пък със сервитьора шампиони се съмнявам да станат така,че предстои да видим,нямам търпение да започне калчото.
Почти няма човек, който да вярва в успеха на Филипо Индзаги на треньорския пост. Аз също предполагам, че ще се провали. Просто ръководството ще го употреби, казано малко грубо.
Много малко нападатели в исторически план имат успех и това е нормално. Не може бивш голям нападател да знае да подреди правилно състава си. Задачата на такъв пост е да се вкарват голове, играта отзад я градят други. Именно те са потенциални големи имена.
За Алегри ще сгрешиш. Мисля, че ще сполучи в Торино, макар да не ми се иска да стане. Той просто е орисан да успее, защото в Милано се отнесоха много грозно с него. Така не се прави.
Според мен шампион ще е или "Рома", или "Интер", или "Наполи", но шансовете за "Ювентус" изобщо не са за подценяване.
"Милан" ще крета доста време, колкото и да заблуждава запалянковците Адриано Галиани.
Гарсия е малко средняшка работа за това се съмнявам в титла за Рома.