Това, че ти не го виждаш, не значи че не е. Харесваш Галчев, а за Съни твърдиш че е слаб...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?
CSKA Sofia 1948 написа:За мен Витанов може да стане голям футболист и има талант и качества, може би единствения от сегашните юноши в първия отбор, който става. Въпроса е как ще е сега след контузията...
Артилериста написа:Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?
За ЦСКА от 3-4 годинки е определяща.Нали се сещаш,че при нормално финансиране и липса на дългове Съни щеше да се моли да стъпи на "Армията''.Сега сериозно...съгласен съм да има заплати по 15000 лева,та дори евро,ама на тва безпаричие хората,които трябва да получават такива пари при нас трябва да се не повече от 3-4 човекаЗа Тошко и Галчев няма спор,благодарим им за всичко,ама по-живо по здраво да дават път на другите момчета.Пак ви казвам има 2-ма халфа-Марки и Н'дайе,които ще свършат перфектна работа
![]()
Кировец написа:Артилериста написа:Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?
За ЦСКА от 3-4 годинки е определяща.Нали се сещаш,че при нормално финансиране и липса на дългове Съни щеше да се моли да стъпи на "Армията''.Сега сериозно...съгласен съм да има заплати по 15000 лева,та дори евро,ама на тва безпаричие хората,които трябва да получават такива пари при нас трябва да се не повече от 3-4 човекаЗа Тошко и Галчев няма спор,благодарим им за всичко,ама по-живо по здраво да дават път на другите момчета.Пак ви казвам има 2-ма халфа-Марки и Н'дайе,които ще свършат перфектна работа
![]()
Колега, не ми се спори за глупости - заплата/качества когато говорим за Съни и Ереро.
Не откриваме топлата вода с Маркиньос - доказан креативен футболист. Тоя Ндайе ми е пълна загадка, ако съдя по резултатите на Локо няма да съм впечатлен от неговото присъствие на терена.
Артилериста написа:Кировец написа:Артилериста написа:Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?
![]()
Колега, не ми се спори за глупости - заплата/качества когато говорим за Съни и Ереро.
Не откриваме топлата вода с Маркиньос - доказан креативен футболист. Тоя Ндайе ми е пълна загадка, ако съдя по резултатите на Локо няма да съм впечатлен от неговото присъствие на терена.
Повярвай ми,по-силен е от Съни.Много борбен и добре сложен физически футболист.Направил е не лоша визитка в Англия.Предполагам си наясно колко е трудно да играеш на Острова.Гледал съм му няколко мача,въобще не е слаб футболист.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта