Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 27 май 2014 13:19

То си личи, че Съни е класа.
Това, че ти не го виждаш, не значи че не е. Харесваш Галчев, а за Съни твърдиш че е слаб... :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 май 2014 13:20

От километри личи, че в момента Съни е с класи над Янчев и Галчев. Други на тази позиция нямаме, макар Витанов да показа голям потенциал. Предпочитам да остане Съни, от колкото да пълним дупки с цедките Тошко и Галчев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 27 май 2014 13:22

За мен Витанов може да стане голям футболист и има талант и качества, може би единствения от сегашните юноши в първия отбор, който става. Въпроса е как ще е сега след контузията...

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 27 май 2014 13:24

Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?

За ЦСКА от 3-4 годинки е определяща.Нали се сещаш,че при нормално финансиране и липса на дългове Съни щеше да се моли да стъпи на "Армията''.Сега сериозно...съгласен съм да има заплати по 15000 лева,та дори евро,ама на тва безпаричие хората,които трябва да получават такива пари при нас трябва да се не повече от 3-4 човека :!:За Тошко и Галчев няма спор,благодарим им за всичко,ама по-живо по здраво да дават път на другите момчета.Пак ви казвам има 2-ма халфа-Марки и Н'дайе,които ще свършат перфектна работа :!: :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2014 13:24

CSKA Sofia 1948 написа:За мен Витанов може да стане голям футболист и има талант и качества, може би единствения от сегашните юноши в първия отбор, който става. Въпроса е как ще е сега след контузията...

Е как да е след контузията - ще стане голям играч и след години ще се говори как на младини е преодолял тази травма и е доказал таланта си с характер и мъжество. :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2014 13:31

Артилериста написа:
Кировец написа:Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола?

За ЦСКА от 3-4 годинки е определяща.Нали се сещаш,че при нормално финансиране и липса на дългове Съни щеше да се моли да стъпи на "Армията''.Сега сериозно...съгласен съм да има заплати по 15000 лева,та дори евро,ама на тва безпаричие хората,които трябва да получават такива пари при нас трябва да се не повече от 3-4 човека :!:За Тошко и Галчев няма спор,благодарим им за всичко,ама по-живо по здраво да дават път на другите момчета.Пак ви казвам има 2-ма халфа-Марки и Н'дайе,които ще свършат перфектна работа :!: :!:

Колега, не ми се спори за глупости - заплата/качества когато говорим за Съни и Ереро.
Не откриваме топлата вода с Маркиньос - доказан креативен футболист. Тоя Ндайе ми е пълна загадка, ако съдя по резултатите на Локо няма да съм впечатлен от неговото присъствие на терена.

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 27 май 2014 13:35

Кировец написа:
Артилериста написа:

Колега, не ми се спори за глупости - заплата/качества когато говорим за Съни и Ереро.
Не откриваме топлата вода с Маркиньос - доказан креативен футболист. Тоя Ндайе ми е пълна загадка, ако съдя по резултатите на Локо няма да съм впечатлен от неговото присъствие на терена.

Повярвай ми,по-силен е от Съни.Много борбен и добре сложен физически футболист.Направил е не лоша визитка в Англия.Предполагам си наясно колко е трудно да играеш на Острова.Гледал съм му няколко мача,въобще не е слаб футболист.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2014 13:41

Артилериста написа:
Кировец написа:
Артилериста написа:

Повярвай ми,по-силен е от Съни.Много борбен и добре сложен физически футболист.Направил е не лоша визитка в Англия.Предполагам си наясно колко е трудно да играеш на Острова.Гледал съм му няколко мача,въобще не е слаб футболист.

Абе,ако съдя по капитана на Бристол сит- Хауърд и головата машина с липсващите голове-Мама Сидибе си представям колко е трудно на Острова и какви дървари там се котират за играчи средна класа, та и хвърлят милиони паундове за тях. Тоя Ндайе освен, че е яко негро, което ще вдига Съни поне 50 пъти на лежанката друго едва ли ще притежава в повече.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 май 2014 13:47

Н'дайе не е никак лош играч - и аз съм го гледал и смятам, че би ни свършил работа. Само че единствено можем да гадаем дали изобщо имаме интерес към него и дали ако имаме интерес, ще успеем да го вземем. При всяко положение обаче Сънди би трябвало да си остане - ако разкараме него, би означавало да подменим всичките си опорни халфове, защото Янчев и Галчев не са по-добри, а подобно текучество е последното, от което имаме нужда.
Последна промяна от Udoji90 на 27 май 2014 13:50, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2014 13:49

Колкото до приличната визитка на Ндайе на Острова...По-добре не чети в уикипедия, че ще те хване срам. :oops:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Alassane_N'Diaye
Всъщност има повиод за гордост - вкарва гол и носи победата в местното дерби между Хейстингс Юн.и Люис. :lol: После носи победата с гол срещу Кингстън и така хваща окото на скаутите на Коко. : :lol:

Върни се в “Архив”