rhaegar написа:Първата е жената на Маса, втората на Розберг, айде малко гугъл бе
Ко тва гугъл? За пиене ли е

Утре тегаво...8ч квалификация след тегава работна седмица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Първата е жената на Маса, втората на Розберг, айде малко гугъл бе
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:rhaegar написа:Първата е жената на Маса, втората на Розберг, айде малко гугъл бе
Ко тва гугъл? За пиене ли е![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:rhaegar написа:Първата е жената на Маса, втората на Розберг, айде малко гугъл бе
Ко тва гугъл? За пиене ли е![]()
Ем аз ще хвана втората част, то и без тва към 8:30 трябва да ставам
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
enguerino написа:Дам 2та е на Роси (тя е готина), а 1та мислех, че е на Малдонадо
JackPackage написа:enguerino написа:Дам 2та е на Роси (тя е готина), а 1та мислех, че е на Малдонадо
Дайте ми име на отбора ви в играта бе
JackPackage написа:enguerino написа:Дам 2та е на Роси (тя е готина), а 1та мислех, че е на Малдонадо
Дайте ми име на отбора ви в играта бе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта