19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 20 дек 2013 08:35

Победа за Левски
91
74%
Равенство
12
10%
Победа за ЦСКА
20
16%

Общо гласове: 123

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 19 дек 2013 19:16

Със 7 гола за 7-ми пореден път отстранени, СЕДЕМ е добро число!

:) :) :) :) :) :)
Последна промяна от Левски или Смърт!!! на 19 дек 2013 19:20, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 19 дек 2013 19:16

Странджата написа:Единствената ни утеха е, че продължаваме. Сиромашка радост е това, че отстранихме ЦСКА. Ситуацията ми напомня вица, който тръгна след като нашите ватерполисти ги пребиха на Московската олимпиада. Вицът - малко брадат, ама хубав, е следният:
Последни секунди, резултатът равен, който бие, става предпоследен. Топката е у нашия централен нападател. Той бута, плува, бута, плува, наближава вратата, а треньорът търчи покрай басейна и крещи - хвърли на Спас , бе, подай на Спас, бе. Нашият обаче опъва един шут, вкарва гол, бием, срещата свършва, той излиза от басейна и вика на треньора:
- Какво си се развикал бе, тренер, да не сме на село. Това е олимпиада. Какво искаш - вкарах ли гол - вкарах, бихме ли- бихме, станахме ли предпоследни - станахме! Какво повече искаш?
А треньорът с прискърбие му отговаря - абе, и гол вкара, и бихме, и предпоследни станахме, ама Спас се удави ...
Весели празници на всички - на левскарите - за това, че продължаваме, на цесекарите - за това, че бяха по-добри. Дано пролетта и на нашата улица да изгрее слънце. ама като гледам - надали ....

едно достойно мнение :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 дек 2013 19:22

donDiego написа:Съдията поканен ли е на синята коледа, да не го забравите, човека се постара :idea:

Не го отричам, дузпата си беше почти 100 %

Но предпочитам да се абстрахирам от страничните фактори... Мен ме интересува Левски как игра.
Не как е свирил рефера.

Ако феновете на гостите вкарат малко анализ ще стигнат до извода, че рефера НЕ е виновен, че не биха толкова безобразен Левски. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 19 дек 2013 19:24

Жалко само,че тази победа най вероятно,ще остави Здравков треньор.При него само желанието за игра се подобри,но не и качеството в играта,а само с желание нито шампион се става,нито се играят мачове в Европа.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 19 дек 2013 19:25

много слаба и безобразна цска ,заслужена победа за Левски и тотално надиграване ,дори имаше чиста дузпа за Левски ,но незнайно защо съдята си затвори очите и не я даде . червените стават абонати с пак 7 гола загуба .трета в историята !

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 19 дек 2013 19:28

Червени момченца, че ние сме мрътавци от всякъде така е ама вие един мъртвец не може да биете бре да не говорим за вашата игра и за приказкита за тотално надиграване каква атака направихте нещо футболно ми кажете кюскане в наказателното ни поле ако може някой колец да я вкара.И това ако ви харесва на вас червени еваларка.И пак да кажа ние сме тотаалнооо зле и цял мач играхме най малко с човек по малко тоя Димов не мога да разбера за какво беше на терена :( :o

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 19 дек 2013 19:30

браво на Левски ,така се играе ,заслужена победа отново със 7 гола !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 дек 2013 19:31

Наздраве, левскарчета! Умряхме от студ, ама си струваше. Някой ако е чакал някакъв футбол на такова време, значи е чалнат. Те си имаха своите шансове, след статични положения-това си ни е стара слабост. Пламен извади всичко, обаче ако трябва да сме честни-неуверените му излизания създадоха тези ситуации. Но победителите не се съдят.
Гледам, тройчовци и някви червени палячувци риват от съдията. Това много ме радва, обичам да слушам такива вопли. Много сладък и болезнен начин да победиш-няколко разменени мачбола, и накрая-боц! Сега ще е риване в стил" Съдията не ни даде дузпа" и " Как се кефите на такава победа...". И да-" надиграхме ви..."
Баш ме боли курац да маджарско немало излаз на море!
И така, два месеца след онова 0-3 и седемте точки, днес Левски зимува на трето място и отстрани ЦСКА за Купата.
Кефим се , и още как! Малко ме е жал за тези червени, дето мръзнаха срещу нас, но такъв е животът...
Колкото до Суджук ага, дето се вихри по форумите и плюе кръв и сланина-виж сега, пашаларъм: Левски победи. Знам, че ти е кофти, но иде Коледа-време е да се възрадваме и развеселим!
Доне, дали Левски е силен или слаб не знам какво те топли, след като ви отстранихме. Ний ако бяхме отбор, нямаше да чакаме дузпите. Но не сме. Нищо не играхме, но победихме. Това е всичко за тази година.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 дек 2013 19:32

Честита победа на всички левскари. Изстрадана, мачът ми напомни пак един мач за купата когато цял мач ни мачкаха, но накрая Мендоса им тикна гол с глава.

Пацо ни извади мача, а ментета като Пл. Димов и Бру когато и да си тръгнат от Герена ще е късно.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 19 дек 2013 19:34

olimpi написа:Честита победа на всички левскари. Изстрадана, мачът ми напомни пак един мач за купата когато цял мач ни мачкаха, но накрая Мендоса им тикна гол с глава.

Пацо ни извади мача, а ментета като Пл. Димов и Бру когато и да си тръгнат от Герена ще е късно.

за Пл.Димов не си и помисляй.
тоя е много добър футболист.
САЛО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
РАДВАИТЕ СЕ ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Върни се в “Архив”