Ако се направи лек анализ на скандирането "Селяни умрете" ще изкочат следните изводи:
1. Смисълът на "селяни" тук не е буквален, а изразява душевно състояние на известна част от хората. Във футболен контекст "селянин", като състояние на духа и морала е човек, който играе твърде грубо, умишлено бави играта и се опитва да достигне до победата по начин, който не му носи чест. Съответно феновете, които подкрепят тези "селяни" и обиждат със скандиранията си името на национален герой също се приравняват като "селяни".
2. Пожеланието "умрете" е една хипербола, в която фенът иска поведението на "селяните" да бъде изкоренено.
В заключение, скандирането е абсолютно морално издържано и хората, които се обиждат от него трябват да преоценят своите ценности и поведението си в обществото.
ЛЮБИМЕЦ-ЛЕВСКИ 01.09.2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЮБИМЕЦ-ЛЕВСКИ 01.09.2013
Последна промяна от RIR на 01 сеп 2013 21:15, променено общо 1 път.
Ако Йоканович работи здраво, явно има резултат.Нищо ,че Любимец не е мерило, най-сетне идея за тактическа постройка.Лошото е ,че второто полувреме нямаше и помен от нея.Пак хаос всеки играеше където и както си иска, а това се учи в детска възраст.Най-хубавото е, че бихме .
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ
щом стигнахте до там да пазите резултата срещу Любимец, ясно е що за отбор сте .. а и не бих се учудил Раев да е купил този мач, има разни такива коментари по форумите 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- ralka_levskarka
- Контакти:
Batkoto написа:щом стигнахте до там да пазите резултата срещу Любимец, ясно е що за отбор сте .. а и не бих се учудил Раев да е купил този мач, има разни такива коментари по форумите
Пари за играчи нямаме, ама мачове ще купуваме.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Batkoto написа:щом стигнахте до там да пазите резултата срещу Любимец, ясно е що за отбор сте .. а и не бих се учудил Раев да е купил този мач, има разни такива коментари по форумите
този път освен и вас ще купим ВСИЧКО,ей така за да ви е яд.
LEVSKI_FOREVER
Браво на нашите момчета !
Заслужена победа с добра игра
!!!

Заслужена победа с добра игра

Резонна победа. Мишките май забравиха че в къщата има котка
Не че второто полувреме играхме,но с още няколко победи ще се върнем на правия път. Този полусезон трябва да се стремим просто да не изоставаме твърде много от 1вия и да се класираме сред първите 4-5 отбора. След разбивката и при евентуална качествена селекция вече може да мислим за нещо повече.
Много хора ревяха срещу Деко и к'во? Сред най-стабилните на терена. Йока изигра срещата добре. Не сме в състояние да пресираме и мачкаме от първата до последната минута. Време беше да дойде треньор,който да не повтаря "ние сме Левски и трябва да мачкаме 90 минути" ,а такъв който знае как да печели точки.

Много хора ревяха срещу Деко и к'во? Сред най-стабилните на терена. Йока изигра срещата добре. Не сме в състояние да пресираме и мачкаме от първата до последната минута. Време беше да дойде треньор,който да не повтаря "ние сме Левски и трябва да мачкаме 90 минути" ,а такъв който знае как да печели точки.
110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
Ей,за някакви си 2 месеца ви оставих и се сгромолясахте!!!Добре,че се върнах навреме,за да спася мача с Любимец!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
blue avalanche написа:Ей,за някакви си 2 месеца ви оставих и се сгромолясахте!!!Добре,че се върнах навреме,за да спася мача с Любимец!!!
Правилно, жив и здрав да си.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Стига глупости! Не си бъркайте по дупките, поне не във някакви форуми.
Днес бяхме перфектни! Имаше много желание в момчета за които дълго се говори, че не стават за Левски. Еми да си левскар не е да си поклонник на титли и купи, важното е да се раздаваш за всяка топка. Единственото лошо в този мач бе Гаджев, нека го вдигнем това момче, не може така да играе със страх или по-точно с някакъв нихилизъм.
За Вутов! Дреееееми на *ура, че вкара гол, важното бе, че застана зад топката.
Гари! Дано му вземат някой лев, но определено не става за колективен спорт.
Перес! Същия като Вазалов преди контузията.
Деко! Научил е някакви селски номера, които в София не минават, няма как да ми е любимец.
Бру! Давам му още време. На мен ми харесва погледа му върху играта и движението по терена. Ако има малко повече самочувствие мисля, че ще засенчи Бардон (въпреки позицията си), но да видим.
Пелето! Завинаги един от нас! Само ляв външен не е играл. Дано остане в школата после, много акъл има тоя човек и много я разбира тая игра. Свършил е с футбола иначе.
Плазмен! Но комент .... Никога не съм го харесвал и нямам право да го критикувам или хваля. Не харесвах и Петков между другото. За мен вратар от по новите е само един Иванков.
Генков! Кажи му Локо и не ме питай повече. Пълен фигурант на терена.
Макриев! Мърша долна, избяга от Нас като пълна шундра сега чака някой да му спасява кариерата. Да го пуделест!
Велев! Голямо сърце вади, че не е за Левски не е, но поне дава душата си на терена. Респект!
Димов! Ще расте тоя човек, има много хляб в него.
Днес бяхме перфектни! Имаше много желание в момчета за които дълго се говори, че не стават за Левски. Еми да си левскар не е да си поклонник на титли и купи, важното е да се раздаваш за всяка топка. Единственото лошо в този мач бе Гаджев, нека го вдигнем това момче, не може така да играе със страх или по-точно с някакъв нихилизъм.
За Вутов! Дреееееми на *ура, че вкара гол, важното бе, че застана зад топката.
Гари! Дано му вземат някой лев, но определено не става за колективен спорт.
Перес! Същия като Вазалов преди контузията.
Деко! Научил е някакви селски номера, които в София не минават, няма как да ми е любимец.
Бру! Давам му още време. На мен ми харесва погледа му върху играта и движението по терена. Ако има малко повече самочувствие мисля, че ще засенчи Бардон (въпреки позицията си), но да видим.
Пелето! Завинаги един от нас! Само ляв външен не е играл. Дано остане в школата после, много акъл има тоя човек и много я разбира тая игра. Свършил е с футбола иначе.
Плазмен! Но комент .... Никога не съм го харесвал и нямам право да го критикувам или хваля. Не харесвах и Петков между другото. За мен вратар от по новите е само един Иванков.
Генков! Кажи му Локо и не ме питай повече. Пълен фигурант на терена.
Макриев! Мърша долна, избяга от Нас като пълна шундра сега чака някой да му спасява кариерата. Да го пуделест!
Велев! Голямо сърце вади, че не е за Левски не е, но поне дава душата си на терена. Респект!
Димов! Ще расте тоя човек, има много хляб в него.