Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пирин (Гоце Делчев)- Левски (София)
Срещу "Люцерн" беше един от малкото стабилни, но другите бяха под всякаква критика. Така резилът стана факт. Преди години имаше един Дъртилов в "Левски", който така и не направи нещо значимо. До Дъртилов нареждам Везалов.
Последна промяна от daniel875 на 04 авг 2013 19:47, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- ralka_levskarka
- Контакти:
фифи перото написа:Като всеки нормален треньор, на когото са му натресли група некадърници и нашият в момента експериментира със състава и просто опознава футболистите.Вие какво сте очаквали?!
Да спечелим ШЛ. Без да ми се обиждат, но са като свекърви.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Бях се зарадвал , че ще гледам един мач без Рамос , но макар и за 10 минути ще трябва да го изтърпя......
daniel875 написа:Ще ме извините, че ви отговарям на апострофа, но нали се сещате, че едно време имаше ФУТБОЛ в България? Тогава много лесно се виждаше кой е кадърен и кой - не? Да, но вече у нас такова нещо не съществува, така че да не се обиждат въпросните играчи. Нямат вина, че всеки отбор има възходи и падения. Тогава просто бяхме в преход към по - добри години. Те може би не бяха подходящи за отбор като "Левски", но са в пъти по- добри от днешните лекета в тима.
Това сега футбол ли е?
Не знам но тогава като че ли ми бяха много по голяма тръпка мачовете дори и когато бяхме зле.Няма да забравя един мач с Пирин-цял мач ги мачкахме и не влиза и не влиза и 5 минути преди края при едно меле Гибона вкара с задник полупаднал.А в последната минута да изчисти една топка с шпагат от над 25 метра от нашата врата Савов успя да прехвърли Попов и да си вкара автогол.

Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
Левски - това е народът.
Винаги съм писал, че Левски - това са Феновете на Левски, а не титани, митани, олигарси и т.н.
Кому бе нужен този бойкот първите два кръга. С публика Левски спокойно си вземаше поне 4 точки.
Приятно бе днес да се чува скандиранията на сините фенове.
Винаги съм писал, че Левски - това са Феновете на Левски, а не титани, митани, олигарси и т.н.
Кому бе нужен този бойкот първите два кръга. С публика Левски спокойно си вземаше поне 4 точки.
Приятно бе днес да се чува скандиранията на сините фенове.
- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
Този коментатор Илиан Енев страшно много ме дразни. То бива некадърници, ама чак пък толкова! На всичко отгоре е и пристрастен, вижда се как му се ще Левски пак да се издъни.
На стар краставичар краставици не продавайте !
С играч като ВЕЛЕВ в центъра ЛЕВСКИ ще страда за в бъдеще .ХАЛФОВЕ трябва ХАЛФОВЕ това му е майката.
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- edmon_dantes
- Контакти:
tirion написа:daniel875 написа:tirion написа:daniel875 написа:фифи перото написа:Везалов на момента да бъде преквалифициран и пратен да събира такса за тоалетните на стадиона!
Най - слабият централен защитник в историята на клуба. Все мислих, че по - слаби от Иванов и Бензукан не могат да бъдат намерени, но се оказа, че съм грешил.
Въобще не съм съгласен с теб,явно не си гледал защитата от края на 80 години-там имаше такива титани пред които Везалов е направо звезда.Кирил Вангелов,Краси Коев,Стоил Георгиев,Богомил Савов,Йордан Мурлев.Вангелов беше може би единствения десен бек в света който нямаше точно центриране в наказателното на противника.
А Абате?
Абате не съм го гледал достатъчно за да мога да го коментирам,докато тия си ги гледах на всяко домакинство каква пародия бяха.
Единствено за Краси Коев не съм съгласен. Много грешиш за него.
А за мача... в този момент е най-важното да се победи, играта ще се подобрява с времето. Трябват победи, за да се успокоят примадоните, че много им тежи психически. А коментаторчето на мача - Илиян Енев направо ме изумява с някои свои изказвания. Досега ми е правил добро впечатления, ама днес какво му става... Особено коментара за дузпата беше върховен, "дузпата беше спорна". Абе келеш, не виждаш ли, че вратаря връхлита върху нападателя и го подкосява. Аз друго се питам - заслужаваше ли вратаря червен картон?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- фифи перото
ralka_levskarka написа:фифи перото написа:Като всеки нормален треньор, на когото са му натресли група некадърници и нашият в момента експериментира със състава и просто опознава футболистите.Вие какво сте очаквали?!
Да спечелим ШЛ. Без да ми се обиждат, но са като свекърви.
На кого му пука за ШЛ?
междуконтиненталната купа е целта!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
Отивам да разходя кучето.Тежко ви ако допуснете гол в оставащите минути!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!