Друг е въпроса вече, с какво качество ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
„Сините” ще приемат казахстанския Иртиш в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на 4 юли от 21 часа, а двубоят може да бъде наблюдаван пряко по Нова телевизия, съобщиха от медията.
tevez написа:„Сините” ще приемат казахстанския Иртиш в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на 4 юли от 21 часа, а двубоят може да бъде наблюдаван пряко по Нова телевизия, съобщиха от медията.
Levski4Ever написа:tevez написа:„Сините” ще приемат казахстанския Иртиш в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на 4 юли от 21 часа, а двубоят може да бъде наблюдаван пряко по Нова телевизия, съобщиха от медията.
Значи в 21:00 всички на Герена!
eelche написа:Levski4Ever написа:tevez написа:„Сините” ще приемат казахстанския Иртиш в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на 4 юли от 21 часа, а двубоят може да бъде наблюдаван пряко по Нова телевизия, съобщиха от медията.
Нова ТВ са ни на карък...Първо с Шалке,след това с Тампере...даже и като ни излъчваха мача със Сараево
Sardukar написа:eelche написа:Levski4Ever написа:tevez написа:„Сините” ще приемат казахстанския Иртиш в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа на 4 юли от 21 часа, а двубоят може да бъде наблюдаван пряко по Нова телевизия, съобщиха от медията.
Нова ТВ са ни на карък...Първо с Шалке,след това с Тампере...даже и като ни излъчваха мача със Сараево
И като влязохме в ШЛИначе, вкара логика - браво!
BRF написа:glarus_ds написа:Не ми харесва, че отборът още не е готов, няма яснота около защитата, а и май две от новите попълнения пропускат първи кръг. Дано продължим, че ще е пълен резил. Аз не си спомням Левски да е отпадал още в първи кръг.
Ти от кога гледаш футбол!Миналата година?
BRF написа:Без име написа:BRF написа:Дали Батков няма да каже нещо за Казахтан?
Дано го направи,после виноги е весело!
По-весело е, когато някой каже, че спасява Цска
На мен ми е по-весело с Батков!Дано да каже нещо,дълбоко в твоята душа се молиш за обратното,нали?
Паспорт спира Родригес за Казахастан
Холандското крило на Левски - Гари Родригес може да има проблеми с визитата на "сините" в Казахстан. Оказа се, че един от голмайсторите на финалиста за Купата на България няма международен паспорт и това пречи на пътуването му до бившата съветска република.
Футболистът пътува до България с лична карта момента. Сега обаче се оказва, че му е необходим задграничен пропуск, пише "Меридиан мач".
За да бъде разрешен проблемът, се оказва, че Гари Родригес ще трябва да отсъства от тренировки 2-3 дни, за да се прибере до родината си Холандия.
Крилото се сблъска и с друг проблем вчера - треньорски. При едно от упражненията на сутрешната тренировка той ядоса Николай Митов, който го наказа с въртене на допълнителни обиколки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта