Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
На всички комунисти и ченгета, напълнили този "парламент", честито.На всички комунисти, гласували за тях, също.Господ ще ви съди? Помнете!!!!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
При управление на Герб ще има протести. При коалиция на БСП с ДПС също. Атака е фактора на изборите.
parvanoff написа:CTAHKO написа:onceMORT написа:Едно голямо благодаря от мен на всички негласували, сега ще трябва да се оправяме с последиците от мързела ви да отидете до урните.
Не е мързелТова е гласуване СРЕЩУ статуквото и цялата политическа класа
А то нищо общо. Всъщност се оказа, че е гласуване за статуквото. Ето още една заблуда, с която заблудиха много хора...
Моля

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sin4ec написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Ти пак не ме разбра: БСП–ДПС, без Атака са на границата!
Какъв е проблема,не мога да разбера,все още
Как какъв? Ами такъв вариант никой не е предполагал, че е възможен?!? Ето-паралелните преброявания дават 121-122 депутата техни, и то без гласовете от Турция!
Ама,няма лошо бе колега...Щом това е избрал народа,това да бъде,наистина не виждам,никакъв проблем.
Аз за разлика от други не правя негативни заключения за българският народ,само,защото не са гласували за ГЕРБ масово.
Ако ДПС и БСП направят правителство да им е честито,пак повтарям,това е волята на народа,няма да падам на тяхното ниво и да говоря за конспирации,купени гласове,манипулации и т.н. Приемам резултатите.
- Безкомпромисен
- Контакти:
В антибългарското антинародно комунистическо събрание влязоха 4 комунистически банди отрочета на терористичната организация БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и Атака! Сега комунистическите престъпници се карат по между си кой колко повече пари да открадне!Аз не искам да живея в държава , където ме управляват комунистически престъпници като другарката Бойка Борисова, синът на комунистически убиец и терорист Сергей Станишев , агент на зловещата ДС Ахмед Доган или Долен Сидеров - все комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
CTAHKO написа:parvanoff написа:CTAHKO написа:onceMORT написа:Едно голямо благодаря от мен на всички негласували, сега ще трябва да се оправяме с последиците от мързела ви да отидете до урните.
А то нищо общо. Всъщност се оказа, че е гласуване за статуквото. Ето още една заблуда, с която заблудиха много хора...
МоляЯ пак
Просто трябва да помислиш. Какви са резултатите? Промени се статуквото ли? Простичко е да му се не види...

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
CTAHKO написа:onceMORT написа:Едно голямо благодаря от мен на всички негласували, сега ще трябва да се оправяме с последиците от мързела ви да отидете до урните.
Не си прав, щеше да бъде ако бяха гласували много хора с недействителна бюлетина. Сега просто направихте услуга на коалицията.
- фифи перото
parvanoff написа:МоляЯ пак
Просто трябва да помислиш. Какви са резултатите? Промени се статуквото ли? Простичко е да му се не види...

Простичък си ,да му се невиди.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Фифи,сладур,айде леко с епитетите 

parvanoff написа:sin4ec написа:dunavfc написа:sin4ec написа:Ти пак не ме разбра: БСП–ДПС, без Атака са на границата!
Какъв е проблема,не мога да разбера,все още
Как какъв? Ами такъв вариант никой не е предполагал, че е възможен?!? Ето-паралелните преброявания дават 121-122 депутата техни, и то без гласовете от Турция!
Къде видя резултатите от паралелното преброяване?
По първа-на Сова на база 61 %, на другите-на 50 %, и в двата случая ръст на ДПС , коментар за малък резерв на БСП, без гласовете от чужбина, ситуация на кантар. Неслучайно всички са притихнали и чакат, всичко е в рамките на стохастическата грешка, това е най-драматичната следизборна нощ категорично! Изявленията-дори и на 100% паралелно преброяване трудно ще се предскажат нещата, дори се обсъждат вариации с пета и шеста партия...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]