bnborisov написа:terata написа:Хм, много "бойкотиращи" жълти са изпълзяли тук. По последни спомени се пускаха камара теми с призиви за бойкот на форума и то от 90% от писалите канарчета в тая тема:) Ма май разбраха, че никой така или иначе не им обръща съществено внимание и решиха да поотложат бойкота:)
Относно мача..хм някои тука се изразяват с гръмкото "дерби", ама кво дерби може да е мач Левски - Ботев. От едната страна кандидата за шампионската титла и вечен фаворит за отличието, от другата отбор-асансьор между А и Б група, до скоро и В. Тъй че дерби е само в дълбоко заблудените души на жълтите фенове. Прогноза резонна победа за Левски с 2:0Гледам и с оправданията вече сте готови, съдията тва онова:)
нали се сещаш кво щеше да бъде тук ако нямаше бойкот. Иначе виж в подфорум Ботев има ли или няма.
Иначе ОК не е дерби, щом така се чувстваш по-добре...
ааа забравих да те питамЛудогорец голям отбор ли е? - щото стана шампион както ти казах. Ще ме питаш ли "кой ме излъга"
Ми не сещам кво щеше да бъде. Глупавото е, че точно тия ваши фенове, които агитираха за бойкот сега са най-активни

Дерби очевидно е за вас, за "сините" фенове едва ли

Лудогорец кво общо има в случая, но за да ти отговоря-не, не са голям отбор според мен. Прекалено им е рано да се кипрят с такива звания. Две победи над Левски не ги прави голям клуб, но пък има време и ще видим докъде ще стигнат.