Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ЕМИЛ » 26 май 2012 16:53

нека дойде франсето . Нищо не губим .

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 18:48

Не ви ли прави впечатление, че няколко трансферни прозорци се въртят почти едни и същи имена за Левски? Което е меко казано- несериозно. При толкова много футболисти по цял свят, да се спрягат постоянно няколко души, означава, че или се обслужват интереси на определен мениджър, или сайтовете нямат никакви новини и се чудят как да си печелят аудитория. И в двата случая- кофти работа. Поне Гонг ги имам все още за сериозни по отношение на трансферните новини, но май ще трябва да ги причислявам към другите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 26 май 2012 19:01

kakvo stana s toq ot Apoel - marselinio

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2012 19:58

adamschoo написа:kakvo stana s toq ot Apoel - marselinio

същото, каквото стана и с алжиреца, мароканеца, французина и... българина ;)
т.е.- НИЩО!
Но пък те (наш`те) работят "усилено" от няколко месеца по селекцията. Той и Гонзо работеше усилено, ама файда- никаква. Всъщност има- ето до къде ни докараха с аЙдуката. Вече и калъфките не са за нас :oops:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 26 май 2012 20:38

Ясно е, че имаме нужда от попълнения във всяка линия, за да сме що-годе нормален отбор - даже за Б-я.

Защитата трябва да е сигурна, а трябват и поне 2-ма подавачи (взаимозаменяеми) и 2-ма голаджии (също взаимозаменяеми), единият от които да е с потенциала на Гарра-та. Не ми е ясно при всички тия скаути и съгледвачи и мениджъри, не може ли да се намерят играчи на прилична възраст, които да имат нужния потенциал :?: :!:

Но - сигурно другаде е проблемът - сещате се за думите на Ники Костов, нали? Искаме и добри, и без пари, че и симпатични... Неяснотите около собствеността на БаткOFF трябва в най-близко време да се разрешат, за да можем да се радваме - надявам се, на нещо по-читаво за новия сезон...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 май 2012 20:53

santi,много си набрал братле и това ме плаши,защото в много неща излезе прав какти злобул.
Аз все си мисля че този път наистина нямат новини за Левски и затова така,както виждаш всичко идва от чужди медии.
И за Мърдакович и за Макриев и за Франсето.
Гонг написа само за Колев,Зафиров и Терзиев.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2012 00:06

santiliana написа:Не ви ли прави впечатление, че няколко трансферни прозорци се въртят почти едни и същи имена за Левски? Което е меко казано- несериозно. При толкова много футболисти по цял свят, да се спрягат постоянно няколко души, означава, че или се обслужват интереси на определен мениджър, или сайтовете нямат никакви новини и се чудят как да си печелят аудитория. И в двата случая- кофти работа. Поне Гонг ги имам все още за сериозни по отношение на трансферните новини, но май ще трябва да ги причислявам към другите...

Ние да не сме Челси,Ман Сити или ПСЖ,че всеки прозорец да се спрягат по 20-30 имена и то РАЗЛИЧНИ?Нали не си мислиш,че пред офиса на Левски има километрична опашка?Айде по-скромно...

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 27 май 2012 10:42

Хей, дали Св. Дяков, Ст. Манолев и Ил. Мицански и те не се предлагат на "Левски"?

Ако не се предлагат, аз искам да питам нашия Бай Ганьо Балкански - къде са футболистите с тия качества в нашия клуб, къде е ДЮШ и т.н.?

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 27 май 2012 11:03

Bobby1177 написа:Хей, дали Св. Дяков, Ст. Манолев и Ил. Мицански и те не се предлагат на "Левски"?

Ако не се предлагат, аз искам да питам нашия Бай Ганьо Балкански - къде са футболистите с тия качества в нашия клуб, къде е ДЮШ и т.н.?

САМО ЛЕВСКИ!

Ами Дяков ни се предлагаше сам миналото лято, като свободен агент, ама Гонзо беше решил, че не става....и човека подписа с Лудогорец... :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2012 11:04

plamen_ol написа:
Bobby1177 написа:Хей, дали Св. Дяков, Ст. Манолев и Ил. Мицански и те не се предлагат на "Левски"?

САМО ЛЕВСКИ!

Ами Дяков ни се предлагаше сам миналото лято, като свободен агент, ама Гонзо беше решил, че не става....и човека подписа с Лудогорец... :lol:

Миналото лято имахме Гаджев и Грийн. ;)

Върни се в “Архив”