Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: "А" група тръгва по TV7

Мнениеот ehh » 26 юли 2011 11:36

Hakercheto написа:
alexxx написа:А по колко мача на кръг ще се предават

Кво ти пука ? :) Нали ще дават Левски :) :)

Къде е бутона Like под този коментар? :)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юли 2011 12:00

Радвам се,че 'Б" групата е при Булсат.Сега пак едно нечовешко мрънкане ще настане......

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юли 2011 12:03

Gonzi_407 написа:Да ама аз не искам да ми виси сателитка от балкона като в циганско гето! в 21 век сме! Има си оптични линии в блоковете да пуснат сигнала от там а не да ми дупчат дограмата и да ми виси тая грозна чиния от терасата!

Има бе,има оптични линии. COOLBOX например.270 лв.първоначална такса за инсталация.Хайде да те видя!!!!!! Ше си прекараш ли?

RUSE
Контакти:

Мнениеот RUSE » 26 юли 2011 12:11

Все повече се убеждавам, че българинът живее или иска да живее в някакъв утопичен свят, където всеки му е длъжен. Свят, в който трябва да получи качество, пълна услуга, 105 първенства и всичко това ако може без пари.
Не знам за какво мрънкате. Едната телевизия ТВ7 е ефирна, а Булсатком вземат пакет, за който няма кандидати, повтарям НЯМА!
И какво лошо правят? Има конкурс, Булсатком правят оферта, приемат я, вземат правата и от там нататък те диктуват правилата на играта.
Никой не ви е заставил с пистолет да се абонирате за тях, като не искате, няма и да гледате. Просто е. Същото е като немците да мърморят що аджеба Premiere е купило правата и вижте колко са "нагли" - искат пари на горките германци, че да гледат първенството. УЖАС!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 12:18

Gonzi_407 написа:
peterkk написа:Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!

За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.

Това имам предвид. Вече има достатъчно технологии включително и да гледаш тв през интернет на телевизора (ако тв ти позволява), а булсат ми предлагат да заковат една чиния на балкона, да направят едни малко дупки и да ми опънат кабели през апартамента за да стигне в другата стая? Айде не мерси. За това не ги искам, не че 15 или 20 лв са много.[/quote]
Не зная ти в какво живееш, но много от пишещите тук го правят в блокове и кооперации. Като казах кооперации, то доколкото знам новите такива ги предават с окабеляване за тв. Покривите на панелките са плоски, а и доста кооперации имат такива. Решението е да се обединят всички живущи и да си поделят разходите за една колективна сателитна система. Тогава ще стане по твоя начин- без чиния на терасата или прозореца ти, и без пробиване на дограми. Сигурно има и доста други приемливи решения да стане по твоя начин, но трябва да се проучат, което не е моя грижа, защото аз съм си намерил решение по въпроса.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 26 юли 2011 12:24

Булшита не дава да се разпространява тяхната програма по другите доставчици.Ако я пуснат с допълнителна цена 3-5 лева ще я взема но иначе ако искат да вземат всичките първенства аз няма да мина към тях защото са изнудвачи.Тук не става дума за пазарна икономика а за изнудване,а че БНТ,БТВ са мизерници това си е вярно,особено Бтв са най големите мизерници.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 юли 2011 12:36

tirion написа:Булшита не дава да се разпространява тяхната програма по другите доставчици.Ако я пуснат с допълнителна цена 3-5 лева ще я взема но иначе ако искат да вземат всичките първенства аз няма да мина към тях защото са изнудвачи.Тук не става дума за пазарна икономика а за изнудване,а че БНТ,БТВ са мизерници това си е вярно,особено Бтв са най големите мизерници.

Говориш глупости,Булсат предоставят каналите си на други оператори,но не безплатно!Така както е в модерния свят,а това,че на вас не ви харесва е друга бира! Оправяйте се,аз си имам чиния и ще си гледам като пич!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 12:42

Muscarin написа:
Gonzi_407 написа:Да ама аз не искам да ми виси сателитка от балкона като в циганско гето! в 21 век сме! Има си оптични линии в блоковете да пуснат сигнала от там а не да ми дупчат дограмата и да ми виси тая грозна чиния от терасата!

Има бе,има оптични линии. COOLBOX например.270 лв.първоначална такса за инсталация.Хайде да те видя!!!!!! Ше си прекараш ли?

Там където живея все още няма покритие на COOLBOX иначе веднага се прехвърлям! И къде е видя тая такса от 270 лв?!?!?!? такова нещо няма
Последна промяна от Gonzi_407 на 26 юли 2011 12:50, променено общо 1 път.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 юли 2011 12:44

Neo M написа:
Gonzi_407 написа:
peterkk написа:Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!

За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.

Това имам предвид. Вече има достатъчно технологии включително и да гледаш тв през интернет на телевизора (ако тв ти позволява), а булсат ми предлагат да заковат една чиния на балкона, да направят едни малко дупки и да ми опънат кабели през апартамента за да стигне в другата стая? Айде не мерси. За това не ги искам, не че 15 или 20 лв са много.

Не зная ти в какво живееш, но много от пишещите тук го правят в блокове и кооперации. Като казах кооперации, то доколкото знам новите такива ги предават с окабеляване за тв. Покривите на панелките са плоски, а и доста кооперации имат такива. Решението е да се обединят всички живущи и да си поделят разходите за една колективна сателитна система. Тогава ще стане по твоя начин- без чиния на терасата или прозореца ти, и без пробиване на дограми. Сигурно има и доста други приемливи решения да стане по твоя начин, но трябва да се проучат, което не е моя грижа, защото аз съм си намерил решение по въпроса.[/quote]
Разбира се че и това е решение, ама те панелките не могат да се разберат кой да плаща за чистачка на входа, та ще имат групова телевизия :) Аз също съм намерил решение, но мразя да ме изнудват да минавам към един или друг оператор!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2011 12:54

Всичко хубаво ... Ама само не е ясно, по колко мача от кръг ще се предават !?
Това важи и за ТВ+ които ще излъчват турнира за купата на България ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”