Hakercheto написа:alexxx написа:А по колко мача на кръг ще се предават
Кво ти пука ?Нали ще дават Левски
![]()
Къде е бутона Like под този коментар?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Hakercheto написа:alexxx написа:А по колко мача на кръг ще се предават
Кво ти пука ?Нали ще дават Левски
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Gonzi_407 написа:Да ама аз не искам да ми виси сателитка от балкона като в циганско гето! в 21 век сме! Има си оптични линии в блоковете да пуснат сигнала от там а не да ми дупчат дограмата и да ми виси тая грозна чиния от терасата!
Gonzi_407 написа:peterkk написа:Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!
За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.
tirion написа:Булшита не дава да се разпространява тяхната програма по другите доставчици.Ако я пуснат с допълнителна цена 3-5 лева ще я взема но иначе ако искат да вземат всичките първенства аз няма да мина към тях защото са изнудвачи.Тук не става дума за пазарна икономика а за изнудване,а че БНТ,БТВ са мизерници това си е вярно,особено Бтв са най големите мизерници.
Muscarin написа:Gonzi_407 написа:Да ама аз не искам да ми виси сателитка от балкона като в циганско гето! в 21 век сме! Има си оптични линии в блоковете да пуснат сигнала от там а не да ми дупчат дограмата и да ми виси тая грозна чиния от терасата!
Има бе,има оптични линии. COOLBOX например.270 лв.първоначална такса за инсталация.Хайде да те видя!!!!!! Ше си прекараш ли?
Neo M написа:Gonzi_407 написа:peterkk написа:Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!
За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.
Това имам предвид. Вече има достатъчно технологии включително и да гледаш тв през интернет на телевизора (ако тв ти позволява), а булсат ми предлагат да заковат една чиния на балкона, да направят едни малко дупки и да ми опънат кабели през апартамента за да стигне в другата стая? Айде не мерси. За това не ги искам, не че 15 или 20 лв са много.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта