сини шампиони написа:ех сега защо не можем да направим около 8 смени
По възможност с играчи от други отбори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сини шампиони написа:ех сега защо не можем да направим около 8 смени
Брабиняка написа:Благодетелят на Калиакра Каварна Цонко Цонев обясни за читателите на Sportal.bg защо мачът Калиакра - Левски, който бе залегнал в програмата на ТВ 7 не се излъчва по телевизията.
"Няма никакъв проблем от наша страна. Аз съм в чужбина, но досега говорих с ръководството на отбора. Те ясно ми обясниха, че някакъв апарат, с който се излъчва срещата се е развалил. Дано да успеят да го оправят, за да може хората да гледат мача по телевизията", заяви Цонев пред Sportal.bg.
Кметът на Каварна изрази съжаление, че няма възможност да наблюдава на живо срещата.
"Моите футболисти един път да играят като хората, а аз не може да ги гледам", каза още Цонев.
Брабиняка написа:Благодетелят на Калиакра Каварна Цонко Цонев обясни за читателите на Sportal.bg защо мачът Калиакра - Левски, който бе залегнал в програмата на ТВ 7 не се излъчва по телевизията.
"Няма никакъв проблем от наша страна. Аз съм в чужбина, но досега говорих с ръководството на отбора. Те ясно ми обясниха, че някакъв апарат, с който се излъчва срещата се е развалил. Дано да успеят да го оправят, за да може хората да гледат мача по телевизията", заяви Цонев пред Sportal.bg.
Кметът на Каварна изрази съжаление, че няма възможност да наблюдава на живо срещата.
"Моите футболисти един път да играят като хората, а аз не може да ги гледам", каза още Цонев.

balef написа:Срам![]()
![]()
tevez написа:Колко много работа го чака Илиан Илиев не е истина.
Дано да се справи.
milen.hristov написа:tevez написа:Колко много работа го чака Илиан Илиев не е истина.
Дано да се справи.
Направо дълбок поклон пред Илиан Илиев за това, че се е съгласил да работи с този материал
PFC Litex написа:Брабиняка написа:Благодетелят на Калиакра Каварна Цонко Цонев обясни за читателите на Sportal.bg защо мачът Калиакра - Левски, който бе залегнал в програмата на ТВ 7 не се излъчва по телевизията.
Ако това което споделя Цонко е вярно, то трансмитера на тези е дал фира и ако нямат резервен, забравете за мача
NO MERCY, ПТС-ите не са собственост на ТВ7, ТВ7 си плаща за да им заснемат мачовете, така че те като телевизия вина НЯМАТ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта