Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Нека приказката да започне сега!!!

Мнениеот защо » 05 авг 2009 23:48

brossy написа:
защо написа:
brossy написа:Къде са феновете на другия софийски отбор?Искам да ги питам нещо?Мом4ета,кой е евробоеца на България.САМО ЛЕВСКИ!!!

С днешната победа Левски добавя 0,2 точки към коефициента си. ЦСКА също. Ако утре ЦСКА бият двата клуба ще добавят по още 0,2 точки. Така че аз и затова, че съм цесекар би трябвало да се радвам на победата ви, а ако утре биеме и вие печелите. Нямаш ли чувството, че не е момента да се сещаш за ЦСКА, поне по такъв повод. А иначе кой е евробоецът е ясно - който е играл 2 полуфинала в ШЛ и един в КНК. Между другото и през последните 10 години, които са голямата ви гордост, Левски има 94 точки в 72 мача, т.е. 1,з1 точки на мач, а ЦСКА 90 точки от 56 мача, т.е. 1,61 точки. Даже Литекс са с 82 точки от 52 мача, което е 1,58 средно. Бихте Баку и вече ви почерня задника, утре ще искате и червени екипи. ;)

Не ми отговаряй, не ми се коментира темата точно тази вечер.

Пак ми говориш за времена преди христа.ЦСКА нямат сериозен успех тази ера.Така 4е замъл4и и си легни разплакан.

Говоря за времената от 1999 до 2009 година след Христа. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: ТОПУЗАК - ЕДИН ГОЛЯМ ... ЗАВИНАГИ !!!

Мнениеот Yoda » 05 авг 2009 23:48

За другия кръг може да обявят амнистия за картоните .... правят го често в тази фаза на турнирите ....... Топчо е отличен трансфер за Левски това лято ... но трябва да пускат и младите момчета за да се обиграват в защитата покрай него .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

На линия
tmanolov
Контакти:

Re: Вероятни съперници !!!

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2009 23:49

smash_the_reds написа:
tmanolov написа:съперниците ни са:
1. Дебрецен
2. Вентспилс
3. Шериф
4. Залцбург
5. Цюрих (ако Партизан отстрани Апоел) или Апоел (ако Партизан не ги отстрани.

Успех на жребия на всички БЪЛГАРСКИ отбори и дано утре запишем 2 победи.

http://www.novsport.com/news49247_1.html

ми какво да ти кажа - поредните неграмотни джурналясти. Коефициентът се взема само ако жребият е теглен предварително, атой ще се тегли в петък. Толкова. Ето ти е линк, за да го прочетеш. Не гледай сийдинга там, тъй като човека не го е актуализирал ще го направи след около час :)
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2009.html
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

runnersa
Контакти:

Re: Следващия мач на Левски в Европа

Мнениеот runnersa » 05 авг 2009 23:49

не бих казал че редбул са по слаби от динамо неслучайно ги отстраниха!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 05 авг 2009 23:50

storm написа:А ако отпаднем какво ни чака :P Астън Вила,Рома,Валенсия,Виляреал,ПСЖ,Дженоа,Евертън,Хамбургер,Херта,ТУЛУЗА :) .Усещам че пак ша пълним стадионите :lol:

Ако изключим финансовата гледна точка много по-добре би било да играем в Лига ЕВРОПА. Няма да ни бият като тъпан поне...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 05 авг 2009 23:50

Да благодарим и на БАТКОВ и на ГОНЗО :lol: :lol:

Agentriot
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот Agentriot » 05 авг 2009 23:50

Съжалявам,че наистина го казвам,а и предполагам,че много хора ще ми теглят една,че може и повече,но дори и днес останах разочарован и изнервен от отиграванията на Йовов,да преди беше наистина "бижутер" и ги развинтваше,ма сега е сууууууууууууууууупер мега бавния,повечето му пасове са грешни или в най-добрия случай-спорни,а и твърде много бави играта с опитите си да се прави на мн техничен.Да,преди и аз съм го възхвалявал и издигал за игрите и головете му,НО сега е друго време и той не е първа младост,което от физическа гледна точка е очевадно.Първото полувреме беше може би най-слабият от Левски,просто НИЩО не направи,второто малко повече се постара и вкара наистина един много важен гол,а и направи 2-3 много хубави центрирания,но не игра толкова колкото го хвалите и го изкарвате според мен.А за Жоро Христов-никога не съм го псувал аз специално или нещо,защото според мен реално има талант и потенциал да замести Гонзо като голмайстор на отбора,за лидер не се знае още.Просто му трябва да работи сериозно и съвестно и резултатите ще дойдат,а може би и вече идват.Иначе честита заслужена победа на всички левскари и успех в предстоящите мачове в европейските клубни турнири!И САМО ЛЕВСКИ!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 05 авг 2009 23:50

Поставени:
Олимпиакос
Копенхаген
Левски
Макаби
ЦЮрих

Непоставени
Ред Бул
Апоел Никозия
Дебрецен
Шериф Тираспол
Вентпилс

Това е официално освен Ред Бул всички други са преодолими за Левски ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 05 авг 2009 23:51

Топчо ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 авг 2009 23:52

За първи път виждам защитник(Рабех) който си играе с котка и мишка с нападател(алмейда).Направо му скри топката на няколко пъти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”