Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот DrAvalanche » 07 юли 2011 14:06

magga написа: Понеже питаш "учтиво" ще ти кажа - на първо време не трябва да казва едно,а после да се чуди как да се оправдава,също така не трябва да се прави на треньор когато не е,защото миналата година Ясен беше само за украса и станахме за смях .... Също така трябва да разбира от тактика,а не да налага футбол игран преди 10 години с някакви дълги изсипани топки и на пред каквото стане,да играем футбол според изпълнителите,а не от шубе да пуска Кривия крило,а Гаджев десен бек,да налага малко от малко 2-3 млади наши момчета... И само не ми казвай че няма такива,Мъри как извади 2-3 ? Аз не искам да гледам обещаващи играчи на по 26-27 като Иво Иванов,който не знае къде е при центриране и увисва на всяко извеждащо подаване,ама за това се прави ясна селекция с ясни играчи, не ако не може тоя ще е тоя и тн до септември... Литекс как ги намират разни французи и бразилци,а ние се мъчим с играчи от Кипър и 4 италианска ?

Ако Гонзо доведе бразилци от плажа и французи от втория отбор на някой клуб или от 3-4 дивизия, ти ще си първия който ще скочи, но щом ги водят в Литекс значи са супер играчи. А холандците от първа и втора дивизия сигурно са ебати аматьорите.

Щом толкова те кефят Литекс, защо не станеш техен фен? С теб може вече да станат двуцифрено число.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2011 14:22

"Юношеският национал от Спартак (Пловдив) Лъчезар Ангелов е пожелан за трансфер от Левски. Това потвърди пред Topsport.bg мениджърът Емил Данчев. 17-годишният халф обаче е искан и от холaндския Айндховен.
Преди няколко дни Ангелов се завърна от проби в Кьолн и подписа с немска мениджърска агенция, която трябва да го представлява през следващите 2 месеца.
„Бях на проби в Бон, а след това и в Кьолн. В Германия ме заведе бившият футболист на Ботев (Пд) и Дунав Мариян Тодоров. Имам покана на 28-ми юли да замина за Холандия и да се тествам в Айндховен. Не знам къде ще продължа кариерата си, но се радвам за интереса към мен", заяви пред Topsport.bg Лъчо Ангелов.
Талантът тази вечер ще се включи в първата тренировка на родния Спартак (Пд). От агенцията на Емо Данчев твърдят, че оферти от Айндховен и Фейенорд за Ангелов е нямало, тъй като поддържат добри връзки с двата клуба.
„Лъчо ще премине в Левски, тъй като е със статут на аматьор. Спартак (Пд) ще получи за трансфера, това което им се полага от таблицата, одобрена от УЕФА. Не прецакваме никого, а искаме да развием таланта му с преминаването в клуб с възможностите на Левски", сподели пред Topsport.bg Петьо Миладинов, дясната ръка на мениджъра Емил Данчев."

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юли 2011 14:47

Определено добра новина ако е вярна.Хубаво е да привличаме млади таланти, но щеше да е още по-хубаво ако имахме за треньор мъж, който да има смелостта да ги наложи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юли 2011 16:07

futbolqga написа:Определено добра новина ако е вярна.Хубаво е да привличаме млади таланти, но щеше да е още по-хубаво ако имахме за треньор мъж, който да има смелостта да ги наложи.

Това звучи много смешно. По простотата причина, че първо няма мъже в публиката на Левски, защото, когато започне да се налагат такива млади футболисти, неимуверно ще дойдат и слабите резултати. А с това и хулите от нетърпеливите привърженици, отливи от стадиона и т.н., и т.н.
Публиката на бг грандовете не е дорасла да се налагат млади футболисти сред титулярите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2011 16:41

ehh написа:
futbolqga написа:Определено добра новина ако е вярна.Хубаво е да привличаме млади таланти, но щеше да е още по-хубаво ако имахме за треньор мъж, който да има смелостта да ги наложи.

Това звучи много смешно. По простотата причина, че първо няма мъже в публиката на Левски, защото, когато започне да се налагат такива млади футболисти, неимуверно ще дойдат и слабите резултати. А с това и хулите от нетърпеливите привърженици, отливи от стадиона и т.н., и т.н.
Публиката на бг грандовете не е дорасла да се налагат млади футболисти сред титулярите.

Съгласен.Не че отливът от стадиона го няма и сега...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 юли 2011 17:14

ehh написа:

Можеш ли да окачествиш резултатите напоследък като силни?Според мен са далеч от силни и предпочитам това да се дължи на млади и талантливи футболисти (не на връзкари естествено), които могат да донесат успехи в бъдеще, вместо разни Слорита и Матондовци да взимат заплати колкото цял отбор младоци.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2011 17:53

futbolqga написа:
ehh написа:

Можеш ли да окачествиш резултатите напоследък като силни?Според мен са далеч от силни и предпочитам това да се дължи на млади и талантливи футболисти (не на връзкари естествено), които могат да донесат успехи в бъдеще, вместо разни Слорита и Матондовци да взимат заплати колкото цял отбор младоци.
не не можем да окачествим "резултатите напоследък като силни", но ако заиграят разни "таланти" като сашо киров и балтанов... лидерите на националните ни юношески гарнитури няма да се борим за нищо различно от оцеляване. Е това са слаби резултати.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юли 2011 18:17

@futbolqga
Колега Thsmith ти е отговорил вместо мен.
Просто не виждам в близко бъдеще, как някой от Левски и ЦСКА ще каже, окей - нулева година-две, но ще наложим наши кадри. Немислимо е. Натискът от страна на публиките на двата отбора е зловеща.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 юли 2011 19:06

Не разбрахте ли, че всичко е една голяма измама?! Останало е да си подкрепяме отбора и да си правим кефа в евромачовете,защото в първенството е ясно, че нещата се нагласяват на кой както му е угодно от босовете на клубовете.Да не би да мислите, че пролетта паднахме заслужено на Герена от "чорбата" или пък миналата есен от Локо Пд отново насред София?! Ето затова няма да му ходим на Борат на мачовете във вътрешното първенство, защото си въртят игрите с шефовете на другите отбори както си поискат.Ами стадиона? Бил инвестирал в него за 12 години повече от 20 млн. лева!?!?! Ами това говори много лошо за него и всъщност дава отговор защо почти всеки бизнес, с който се е захващал, е фалирал.Та хората в Ловеч за две лета направиха почти изцяло нов стадион за къде по- малко пари, пък нека мустакатия да си бръщолеви глупостите.Вместо да се изправи като мъж и да признае- "Ей, тази година бяхме по-слаби и заслужено друг е шампион" и да му стисне ръката, той продължава с глупостите си.Изкара се света вода ненапита.Само, че ако го попита човек откъде са му парите едва ли ще може да обясни логично.То, добре, че Миша не го е поканил в стаята за гости, че ...
Както и да е...Какъвто отбора- такъв.Стискам палци на момчетата и дано да се представят на ниво в мачовете.Но когато нещата не вървят или, недай Боже, се провалим и в Европа, и в България, да имат мъжеството от ръководството и най-вече Батков да си признават грешките и да не бръщолевят врели-некипели.Защото хептен сриват имиджа на НАШИЯ ЛЕВСКИ.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 07 юли 2011 20:02

Ако Гонзо доведе бразилци от плажа и французи от втория отбор на някой клуб или от 3-4 дивизия, ти ще си първия който ще скочи, но щом ги водят в Литекс значи са супер играчи. А холандците от първа и втора дивизия сигурно са ебати аматьорите.

Щом толкова те кефят Литекс, защо не станеш техен фен? С теб може вече да станат двуцифрено число.[/quote]

Аз на тебе за последно ти отговарям,защото си калъф и не слушаш какво ти се говори ами само дрънкаш... Аз ти изредих един куп факти ти какво ми отговаряш ? Да съм станел фен на Латекс ми няма да стана,защото аз на Левски ходя от 3 годишен на мач,гений .... А до французите в Литекс кой е от толкова изпаднала дивизия ? Май тоя новия,а ? Да нашите холандци са добри,ама това говори зле за Гонзо,защото с най-добрия ни отбор сигурно от 4-5 години на сам какво направи ? НИЩО,Кокала с ония набързо събрани момчета шампион стана,даже подготовка не води,селекция не прави... Ето с малко мозък и желание има резултати... Не казвам,че Кокала е велик дайте да го връщаме,ама е много по-левскар и дал много повече.. Гонзо освен,че ми развали представата за него друго не е постигнал,защото аз си обичам отбора с него и без него,ама не искам да ни бие Берое и Локо и тн на Герена и нашите да не знаят какво играят... И да ни маже очите с Тевия,който беше новия Ричард,а сега ни знам и къде е,ами Щърков за какво го взе ? Да го разнася по Видима и Тутракан .... Щом видях Кривия на 36-37 да играе като титуляр крило ми стана ясно Гонзо колко разбира и какво шубе е .. При толкова играчи,ако не по-добри то поне по-млади и можещи да тичат кой ще е крило ? Адаша,който е ясно,че не може да се набере,какво остава да спринтира за някоя топка... А ти или ще ми извадиш аргументи или млъквай

Върни се в “Архив”