shotgun blues написа:Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано
За 100-годишнината на Литекс може, но за най-обичания футболен клуб в България- не !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано
At the club since: 21.01.2014 - 10 days
ralka_levskarka написа:Стига с този Домовчийски, като го искахме, се направи, че нямало да се връща в България и след 2 месеца какво? Айде в Ботев, да си ходи сега в Б група, където го искат.
Иначе..
Valentin Grantcharov
Венци Христов до часове в Левски !
Like · · Share · Yesterday at 5:04pm near San Pedro de Alcántara, Spain ·
сини богове написа:tevez написа:От 2 дена някъде се върти такава информация за Венци и Левски, но лично аз не вярвам.
Факт е, че преди сме отправили оферта за него, но изплащането на сумата на 3 вноски, 50к +100к+50к, но Берое категорично са отказали. А той май си е чорбар и затова е отказал на Лудогорец. Стойчо го е омаял с титулярно място.
А и на нас по-скоро ни трябва крило и офанзивен халф, ако Гаджев остане само крило може би.
Венци Христов е една прехвалена звезда. Като свободен агент може да дойде за резерва на Макриев, но да се плащат пари за него е лудост. Все си мисля, че нападателите ни ще започнат да вкарват малко повече след като Гари вече го няма. Нашите бяха свикнали всяка топка да се дава на Гари, понякога без грам идея.Иска ми се Туре да играе зад нападателя и да му се даде повечко свобода. Гаджев и Старокин спокойно могат да играят зад него.
bold написа:shotgun blues написа:Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано
ама надали
LSFC 1914 написа:Някой знае ли нещо за Гаджев? В трансфермаркет пише, че е играч на Севастопол.
http://www.transfermarkt.com/en/vladimi ... 33736.html
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта