Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Ще има ли справедливост за войската ?

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 10:55

popaj написа:Няма кой знае какво значение,къде ще е мачът.Ако педалите от ДепешМод затворят Националния,Армията остава единствен вариант.Овча купел е зле,а Говежда купел е на отбора -гост.Темата е излишна.

ХЕ ХЕ остава нашия разкошен стадион ,и там прават концерти ,така че Гигов се чувства обиден :D :D :D :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 25 фев 2009 10:56

mts13 написа:Angoff явно си интелигентно момче.Не разбра ли , че всъщност за вас е добре да си започнете от "В"група ,за 2 години пак ще си дойдете в "А"група но вече ще сте на чисто , един вид покаяние !!! А що се отнася до титлите ,ние заедно с купите сме преди вас,а ако не знаеш защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа или помисли или питай.

Абе ,пич,ти да не си свещеник? :mrgreen: Какво покаяние,какви Б,В групи?Не си ли даваш сметка,че от тази гледна точка,на вас мястото ви е директно в ада?Измама,нисък морал на и извън терена,кражба на име,обсебване на национална светиня като Апостола,кражба на лиценз,позорно за България поведение по европейските терени..... :mrgreen: Къде сте тръгнали като банда талибани към Ватикана? :mrgreen: Никой няма да ви пусне там.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Левски съди БФС?!

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 11:03

lpfc-on-line написа:А стига бе :D Как ще съдите БФС ве? :D Те са ви семейството :lol: :lol:

Ето един от случаите, в които съм абсолютно съгласен, с фен на Локо Пд. :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

mts13
Контакти:

Мнениеот mts13 » 25 фев 2009 11:05

popaj първо мисли после пиши.Какви са тези общи приказки.Каква кражба на име ? какво обсебване на национална светиня? че по тая логика всички крадат имена , нали всеки е кръстен на някого ?

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 11:06

slavia_forever написа:
lpfc-on-line написа:А стига бе :D Как ще съдите БФС ве? :D Те са ви семейството :lol: :lol:

Ето един от случаите, в които съм абсолютно съгласен, с фен на Локо Пд. :idea: :!:

НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ,А СТИГА БЕ ;) ;) ;) ;)
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 25 фев 2009 11:06

Ето,ОТБОР НА НАРОДА....На кой народ,само ,не ми е ясно.???Аз съм си българче,а не съм поклонник на ФК Витоша от Подуене....Гьобелсовото по маниер проучване на Дарик преди години целеше да ви направи най -многобройни в Родината,ама им излязоха криви сметките....Оказахме се ние номер едно...Както и в другите показатели.Ние никога не сме претендирали да сме любимци на целия народ,защото това е безумие,което само лудата крава може да сътвори....Ние просто сме по -големия отбор,с повече титли,с повече престиж по света и с повече публика.Това е истината.

Тези ваши напъни са като на запечен банков чиновник....Дръпнете му една английска сол,та да ви олекне.

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 25 фев 2009 11:08

Еййй :D Форефъра е с мен ве :D и аз това не мога да го повярвам :D :D
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 фев 2009 11:09

lpfc-on-line написа:Еййй :D Форефъра е с мен ве :D и аз това не мога да го повярвам :D :D

Никой не може да избяга от истината. ;) :D
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 25 фев 2009 11:10

Пич кво те бърка тебе това, гледаи си твоя отбор и несе занимаваи с другите ;)

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 25 фев 2009 11:11

popaj написа:
mts13 написа:Angoff явно си интелигентно момче.Не разбра ли , че всъщност за вас е добре да си започнете от "В"група ,за 2 години пак ще си дойдете в "А"група но вече ще сте на чисто , един вид покаяние !!! А що се отнася до титлите ,ние заедно с купите сме преди вас,а ако не знаеш защо "ЛЕВСКИ" е отбора на народа или помисли или питай.

Абе ,пич,ти да не си свещеник? :mrgreen: Какво покаяние,какви Б,В групи?Не си ли даваш сметка,че от тази гледна точка,на вас мястото ви е директно в ада?Измама,нисък морал на и извън терена,кражба на име,обсебване на национална светиня като Апостола,кражба на лиценз,позорно за България поведение по европейските терени..... :mrgreen: Къде сте тръгнали като банда талибани към Ватикана? :mrgreen: Никой няма да ви пусне там.

Попай забрави за емблемата на Левски
модератор Локо Сф.

Върни се в “Архив”