Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сержиньо в Левски...
Гледал съм го във Вихрен. Бяха го навили да играе в Сандански с обещания, че отборът ще се бори за Уефа и т.н.
По-добър е от Дани Младенов, но незнам дали ще ни свърши кой знае каква работа. Гонзо трябва да го вземе на проби и да реши.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]
аве не пиши глупости ве навили го били тои и фуртадо бяха 21 годишни мишки който ги нямаше на картата доведе ги един мениджара на бандаловски от трета лига на португалия и покраи бачев станаха футболисти УЕФА МУЕФА има добро цетриране и толкова на високо ниво 15 минути мързелив до безумие тва е сержинио затова и пламен него взе в ЦСКА както удоджи и фуртадо на тоя нивото му е точно за средняк в сандаски само курви и дискотеки в пловдив съм обеден че така в софия ще още повечеpetkov написа:Гледал съм го във Вихрен. Бяха го навили да играе в Сандански с обещания, че отборът ще се бори за Уефа и т.н.По-добър е от Дани Младенов, но незнам дали ще ни свърши кой знае каква работа. Гонзо трябва да го вземе на проби и да реши.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- mile kitic
kiko75 написа:аве не пиши глупости ве навили го били тои и фуртадо бяха 21 годишни мишки който ги нямаше на картата доведе ги един мениджара на бандаловски от трета лига на португалия и покраи бачев станаха футболисти УЕФА МУЕФА има добро цетриране и толкова на високо ниво 15 минути мързелив до безумие тва е сержинио затова и пламен него взе в ЦСКА както удоджи и фуртадо на тоя нивото му е точно за средняк в сандаски само курви и дискотеки в пловдив съм обеден че така в софия ще още повечеpetkov написа:Гледал съм го във Вихрен. Бяха го навили да играе в Сандански с обещания, че отборът ще се бори за Уефа и т.н.По-добър е от Дани Младенов, но незнам дали ще ни свърши кой знае каква работа. Гонзо трябва да го вземе на проби и да реши.
+1 Тоя не става за Левски !
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
-
Blue_Girl
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Дано за Дарко да е вярно инфото?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:"Халфът на Левски Дарко Тасевски ще остане на "Герена" дo зимната пауза, твърди „Тема Спорт".
В понеделник той е имал среща с Георги Иванов и Тодор Батков и се е разбрал да помогне на отбора за мачовете през първия полусезон, след което да бъде продаден при първата изгодна оферта.
Тасевски е дал дума пред ръководството, че няма да пести сили и да се скатава по време на тренировките, така както стана срещу Локомотив София. В "Надежда" Дарко видимо нямаше желание за игра и въобще не се напрягаше."
Такива като Тасевски (може би все още най-добият в Левски) как си мислят,че ще бъдат продадени в сериозен отбор след като скаутите на евентуалните му купувачи го виждат как си пробира в кой мач да играе и в кой не,кога да се скатава в тренировките и в коя не.
kiko75 написа:аве не пиши глупости ве навили го били тои и фуртадо бяха 21 годишни мишки който ги нямаше на картата доведе ги един мениджара на бандаловски от трета лига на португалия и покраи бачев станаха футболисти УЕФА МУЕФА има добро цетриране и толкова на високо ниво 15 минути мързелив до безумие тва е сержинио затова и пламен него взе в ЦСКА както удоджи и фуртадо на тоя нивото му е точно за средняк в сандаски само курви и дискотеки в пловдив съм обеден че така в софия ще още повечеpetkov написа:Гледал съм го във Вихрен. Бяха го навили да играе в Сандански с обещания, че отборът ще се бори за Уефа и т.н.По-добър е от Дани Младенов, но незнам дали ще ни свърши кой знае каква работа. Гонзо трябва да го вземе на проби и да реши.
Защо си съчиняваш истории, които нямат връзка с реалноста ?
Сержиньо беше лъган за да играе в Сандаснки. Личеше си, че е с класа над другите в отбора. И от къде знаеш причините за това, че не отиде в ЦСКА ?
Халфът на Вихрен Сержиньо е сред най-успешно представящите се чужденци в родната "А" група. Португалецът е с основен принос за победите на санданчани през този полусезон и един от ключовите футболисти в състава на Гьоко Хаджиевски за предстоящия 1/8-финал за купата на България срещу Черно море. Докъде стигат амбициите на Вихрен и какви са шансовете за трансфер на Сержиньо в ЦСКА, Левски или в друг клуб от Европа, можете да научите от интервюто на португалеца за "Меридиан Мач".
- Сержиньо, Вихрен завърши есенния полусезон на 9-о място с 20 точки. Задоволява ли ви това класиране и каква ще е целта на отбора през пролетта?
- В никакъв случай деветото място не ни задоволява. Вихрен има много по-големи възможности и амбиции. За съжаление не започнахме добре сезона. Имахме доста проблеми, които ни попречиха да стартираме както трябва. След идването на треньора Гьоко Хаджиевски нещата потръгнаха. Направихме добри мачове и постепенно наваксахме с точките. Последните три-четири мача обаче отново не играхме на ниво и резултатът е това девето място. Надявам се, че напролет ще се представим по-успешно. Желанието на всички в клуба и най-вече на президента г-н Динев е да се класираме в евротурнирите. Това е целта на Вихрен и ще направим всичко възможно да я постигнем.
- Предстои ви мач за купата на България срещу Черно море. С каква настройка ще излезете в четвъртък?
- Това е последен мач за тази година и трябва да победим. Хубавото е, че нямаме контузени и наказани играчи и треньорът Хаджиевски ще разполага с най-доброто. Готвим се сериозно. Има 100 процента концентрация в отбора. Наясно сме, че ни очаква много труден мач, и затова ще се хвърлим здраво. Тази година искаме да стигнем до финала за купата на България.
- Миналата година Вихрен отпадна драматично на 1/4-финал след изпълнение на дузпи точно срещу Черно море. Ще търсите ли реванш?
- Да, спомням си онзи мач, но сега е различно. Много неща се промениха за една година. Сега играем по-добре и настройката ни е друга. Ще играем за победа. Предимство за нас е, че сме домакини.
- Може ли да се каже, че купата на България е по-важна за Вихрен от първенството?
- Вижте, целта на Вихрен е участие в евротурнирите. На този етап сме на девето място в първенството, което ни оставя извън зона УЕФА. Остава ни купата на България, където ще хвърлим всички сили. Желанието ни е да стигнем до финал, а защо не и да го спечелим.
- Как оценяваш досегашния си престой във Вихрен?
- Един млад футболист иска непрекъснато да се развива и да върви нагоре. В този смисъл аз не правя изключение. Имам амбиции да играя в голям отбор, който участва в УЕФА или в Шампионската лига. Това не означава, че не съм доволен от условията и престоя си във Вихрен. Напротив, президентът на клуба прави всичко възможно играчите да се чувстваме отлично. Договорът ми с клуба изтича през лятото и дотогава се надявам на трансфер. Ако не стане тук в България, то в някой друг европейски тим.
- А има ли интерес към теб от чужбина?
- Говорих с моя мениджър и той ми каза, че има интерес от чужбина. Въпросът е клубът да се съгласи да плати исканата сума. Все пак Вихрен даде добра сума за мен и сега е в правото си да иска да спечели от евентуален мой трансфер. Но честно казано, не ми се говори за пари - кой колко е дал и колко иска да вземе... Работата на футболистите е да играят на терена, а не да се интересуват от тези неща. За това си има мениджъри и президенти.
- Говори се за сериозен интерес към теб от страна на двата софийски гранда ЦСКА и Левски. Знаеш ли нещо повече за това и какво е твоето желание?
- Не знам. И аз като всички чета за тези неща във вестниците. Може и да има, но никой не ми е казвал. Все пак ЦСКА и Левски са класни отбори, играят редовно в евротурнирите. Кой не би искал да играе в Шампионската лига или за купата на УЕФА? Често се чувам с моя бивш съотборник Фуртадо. За жалост в момента е контузен, но когато е във форма, играе добре и бележи голове за ЦСКА.
- В началото спомена, че Вихрен не започна добре сезона. Каква беше причината за лошия старт в първенството?
- Не знам, имахме доста проблеми. Отборът нямаше класен треньор, а после дойде Гьоко Хаджиевски и нещата се нормализираха.
- Какво се промени след идването на Гьоко Хаджиевски във Вихрен?
- Промени се психиката ни. Той знае как да работи с играчите, наясно е какво иска от тях и най-важното - знае как да го постигне. С една дума, той е човек, който разбира от футбол. Говорим си на български и на английски език и се разбираме прекрасно.
- Много чужди футболисти у нас взимат български паспорт. Мислил ли си по този въпрос?
- Не знам. Моята родина е Португалия и тя винаги ще си остане номер едно. Имам мачове с младежкия национален отбор до 20 г., така че нямам право да играя за друга държава. Затова този въпрос не ме касае.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]
- DrAvalanche
- Контакти:
magga написа:DrAvalanche написа:would написа:На този етап,поне според мен, не ни трябват халфове, а един централен защитник, че ако недай си Боже, Милиев или Иво Иванов се контузят, пак трябва да се връща Сержиньо в защита.
Ами да вземем Писаров
![]()
Ти си кандидат за комиците ,нали ? Освен ако това не е някой комунистически форум до колкото знам мога да пиша лично мнение .. Ама тебе явно ти е кеф да се заяждаш само,защото не признавам за всевиш твоя идол Гонзо ... Да надявам се да направи нещо,но за мен няма качества да води Левски
Сега ще се държиш ли поне като 15 годишен
Не, не съм кандидат за комиците. Но видях, че много държиш на Писаров и затова го предложих. А ти ще споделиш ли какви качества трябва да има този, който води Левски?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Не, не съм кандидат за комиците. Но видях, че много държиш на Писаров и затова го предложих. А ти ще споделиш ли какви качества трябва да има този, който води Левски?[/quote]
Понеже питаш "учтиво" ще ти кажа - на първо време не трябва да казва едно,а после да се чуди как да се оправдава,също така не трябва да се прави на треньор когато не е,защото миналата година Ясен беше само за украса и станахме за смях .... Също така трябва да разбира от тактика,а не да налага футбол игран преди 10 години с някакви дълги изсипани топки и на пред каквото стане,да играем футбол според изпълнителите,а не от шубе да пуска Кривия крило,а Гаджев десен бек,да налага малко от малко 2-3 млади наши момчета... И само не ми казвай че няма такива,Мъри как извади 2-3 ? Аз не искам да гледам обещаващи играчи на по 26-27 като Иво Иванов,който не знае къде е при центриране и увисва на всяко извеждащо подаване,ама за това се прави ясна селекция с ясни играчи, не ако не може тоя ще е тоя и тн до септември... Литекс как ги намират разни французи и бразилци,а ние се мъчим с играчи от Кипър и 4 италианска ?
Много се радвам, че Дарко остава. Ако и Кмета остане, конкуренцията по всички постове става убийствена. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
konvoec
- Контакти:
Желая успех на Гонзо и се надявам, че ще играем по-добре от миналата година, но като цяло съм съгласен с magga. По-скоро за това, че се мисли сезон за сезон, да закърпим някъде, как да си продадем най-добрите футболисти, а не за "План 2013" например. Отново групата ни от футболисти е много къса. Говоря за такива, които наистина като потрябват ще се включат добре. Тръгнал той с 19 човека група, супер, нямаме контузени, но като се контузят точно трима човека, то става доста неприятно. Няма ги тези, които да ги заместят подобаващо и постоянно се сменят позициите на играчите и ако видя Грийн крило няма да се очудя. Пари попринцип няма, криза е - добре. Сега обаче тези извинения не важат, защото за тия пари, които взехме, трябваше цялата селекция да е готова. Иначе нека идват от осма дивизия, какво лошо, но това при условие, че селекцията е готова и просто ей така може да случим с някой играч. За дясно крило кой ли не се спрягаше. Аз споменах Писаров произволно, не казвам, че е много добър, а просто го давам за пример, че е познат и е българин. Моля, колкото и да ни е зле футболът, не подценявайте толкова българските играчи. Плюс това тях ги наблюдаваме всички, а някой чужденец незнаен дори да е доказан може да не е във форма, да е бил контузен, да не иска да дойде в България и още куп причини. Много добър играч от чужбина и за без пари? Е, айде стига...... А Батков не дава пари, това е! Тоест, дава пари, но недостатъчно за отбор като нашия...