Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Домовчийски: Бих се върнал в Левски

Мнениеот shotgun blues » 30 яну 2014 20:52

Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 яну 2014 21:05

shotgun blues написа:Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано

Да не бъркаш верижна катастрофа с верижна реакция :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 30 яну 2014 21:08

shotgun blues написа:Генков,Макриев и Домовчийски АТОМНО НАПАДЕНИЕ достойно за 100 годишнината,а дано

Тези ли са достойни за 100 годишнината? 2-ма дето се спъват ЧЕСТО при спиране на топката и 3-тия лъжец дето не го искат дори в Ботев?

PFK_Levski
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот PFK_Levski » 30 яну 2014 21:12

tony187 написа:
petbezdeset написа:
PFK_Levski написа:Блу Атак .... айде научи се да пишеш правилно бе . Нямаш едно изречение, в което да нямаш правописна грешка ( да не говорим за пунктуационните ) . Тия знаци се ползват именно за това - изреченията ти да не губят смисъл , половината от нещата които пишеш трудно се разбират , а ти пишеш сумати и мнения в една тема . На теб самия не ти ли е тъпо да пишеш толкова неграмотно ? Не казвам ,че не можеш да сгрешиш при някоя запетая или буква , но то твоето е върха на простотията . Не ходиш ли на училище ? Там има един предмет ( Български език ) , насочи се към него , малко по-концентрирано в часовете и ще се получи . Просто правиш много грозно впечатление с това . Ти елементарно изречение не можеш да напишеш правилно .

Само да ти спомена, че преди пунктуационен знак не се слага интервал. Хубаво е да го знаеш, преди да правиш забележка на другите ;)
И след и преди знак за скоба също няма интервал. ;)

Венци Христов в Левски няма да дойде. Никога няма да рискува да го съблекат.
За мен Гаджев е много качествен футболист и един трансфер в Севастопол не виждам как ще му помогне с кариерата. За някой лев отгоре за мен не си струва.

Той прави забележка на хора които пишат вместо СЪМ - сам, сигурен съм че не е мислил върху запетаите ;)

Относно правилото за пунктуационните знаци - знам го. Просто бързах да го напиша и почти навсякъде съм ги слагал с интервал. Иначе има места( в дадения ми коментар), на които не съм натискал спейс. ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 30 яну 2014 21:41

Stahlgewitter написа:Абе вие трансферите на Левски ли коментирате или правописа?Писна ми да чета кой какви запетаи пропуснал.Дайте по сИриозно.

Селекцията върви с пълна сила :) според вас някои нов до лагера ще доиде ли :?

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 30 яну 2014 21:44

blue atak написа:
Stahlgewitter написа:Абе вие трансферите на Левски ли коментирате или правописа?Писна ми да чета кой какви запетаи пропуснал.Дайте по сИриозно.

Викаш, толкова нови попълнения... ние тука нищо за тия нови не говорим :) :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 яну 2014 21:59

Младежкият национал Христо Попадийн е най-новото попълнение на Витоша (Бистрица), разбра БЛИЦ.

Юношата на "Левски" също се присъединява към "Тигрите" на Бойко Борисов, който по-рано тази зима взеха и други таланти от "Герена" - Георги Стоичков и Тодор Чаворски.

Роденият през 1994 година Попадийн беше желан от новия наставник на Любимец Войн Войнов, но в крайна сметка предпочете предложението на втородивизионния тим с идеята да играе редовно в "Б" група.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 яну 2014 22:00

tevez написа:
Младежкият национал Христо Попадийн е най-новото попълнение на Витоша (Бистрица), разбра БЛИЦ.

Юношата на "Левски" също се присъединява към "Тигрите" на Бойко Борисов, който по-рано тази зима взеха и други таланти от "Герена" - Георги Стоичков и Тодор Чаворски.

Роденият през 1994 година Попадийн беше желан от новия наставник на Любимец Войн Войнов, но в крайна сметка предпочете предложението на втородивизионния тим с идеята да играе редовно в "Б" група.

Уж имал талант, а се заби при това слабо отборче.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 30 яну 2014 22:18

tony187 написа:
blue atak написа:

Викаш, толкова нови попълнения... ние тука нищо за тия нови не говорим :) :)

Да :) 1 милион сме дали вече за селекция :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 яну 2014 22:41

Попадийн и той май ще излезе прехвалена звезда. Ще го видим сега какво ще направи в Бистрица. Да не стане само като с Чаворски, защото и адашът бе голяма звезда, надежда и т.н., ама като го гледах на живо.... той топката не може да спре :oops: Иначе за Венци Христов съм скептичен. Така си напатихме с футболисти от Берое, че.... а пък и не ми се струва чак такава звезда. ;) Иво Иванов и Тошко Христов също блестяха в Берое, ама като дойдоха в ЛЕВСКИ и ги видяхме що за стока са.

Върни се в “Архив”