Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
Добър трансфер.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Re: Това ....... време!!!
dunedanetz написа:groti написа:dunedanetz написа:Мене не ме притеснява че ще се понамокря, общо взето боли ме оная работа, притеснявам се за тревата и терена.... Все пак цяла нощ и цял ден не спира да вали....
Е,може някой ентелегентен симпатяга да се е сетил да го покрият. Иначе бас държа,че фалшивите им бразилци и тем подобни ще имат доста проблеми с терена
Мани ти, ама и наште бразилчета да не почнат да се пързалят по терена, все едно е коледа. Направи ми впечатление, че Зе доста често се подхлъзва, дори и на сух терен
Това е щото Зе е толкова повратлив,че и собствените му крака не могат да поверват

110 години любов!
Re: Дъждобрани
Бих се задоволил и само с Цвета Станилова :D
Re: "Въобще не знам, кой е този играч"
damnedbg написа:Живко ми е много противен. ГОМЯМАТА ЗВЕЗДА на Бистра Михайлова... с/у Санта Жулия гледа от близо мача. Един път не отигра топката, абсолютна дупка. Адмирирам неговата продажба. Даже да го продадът на ЦСКА, че да може с/у нас да прави дузпи. Ако си спомняте последните мачове, головете от неговата зона почти винаги, дузпите всичките той ги направи. Един път му се нагъзи Гаргора, другия път Лазаров изигра Янев... по простата причина, че всепризнатият театрален артист Янев е в Гренобъл. Ама така е... кучетата лаят кервана си върви, Живко дузпи прави!
Бързо забравяте,какво беше Живко за Левски преди 2 год.Сега по4вате да го плюете.И аз да съм и аз няма да си давам зор.Играе му се в 4ужбина,и е прав.
Щом му викат Явко, значи наистина не го знаят 

-
- Контакти:
Re: Кой според Вас е по-добрият избор?
Ако "ще ги почваме от 1-та минута" не е лошо да са и двамата на терена,мисля,че трябва натиск през цялото време,което е по-лесно с двама в нападение!Само Левски,забравете дъжда и-НА СТАДИОНА!!!
Re: Дъждобрани
смърт за дъждобраните, мятам една фанелка и една блуза отгоре и потеглям!
къде е гаврата какви глупости пишете , никога нито играча нито левски нито мениджъра му са споменавали селския отбор на козлите като място където да ходи живко това че журналята си нямат работа си е техен проблем
-
- Контакти:
Re: ПЕТЕР КАБАТ ОТНОВО В ЛЕВСКИ !
За няколко часа взехме трима нови футболисти и продадохме двама
Пийте по един валериан докат чакате мача и спокойната

- levskarinvt
- Контакти:
Re: Това ....... време!!!
Още ли вали в София?