Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дъждобрани
Дъждобрани? В магазините "За 1 лев" е пълно! 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
да ама са по 2 лева Лъжци :D:D:D
Re: Кой според Вас е по-добрият избор?
Да, ако Кокала беше треньор : "Момчета излизате биете и се прибирате. Разбора след мача" 

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
- Sleepwalker
- Контакти:
Deliba6 написа:Точно в този мач трябваше да играе Еньо, ама нали са велики треньори?!...![]()
Рязаните ще забъркат бетона, а Гошо и Дениран нямат физиката и ниският център на тежест на Кръстовчев! Ще има яко кюскане, а от тримата Еньо има най-голям опит в такъв вид "селски мачове"!!!
Подкрепям те за Еньо!Предвид постоянните центрирания, които се очертават,нямаме по-полезен играч, който може да влезе в наказателното поле и да застраши сериозно вратата на азерите!Само дето не е играл от доста време и не знаем в каква форма е!

Абе тези инвалиди от баку трябва да ги бием без значение с кого сме в нападение!!!А Кръстовчев може би не е вастановен на 100%
durex написа:Kobra666 написа:Sleepwalker написа:В София вали ли в момента и очаква ли се да вали по време на мача?
12 часа не е спирало ..гръмотевиците спряха , но сега като ходих за хляб ПАК вали като изведро ..сутринта за 10 минути вън се прибрах без сухо по мен ..
Тука е 32 градуса в момента и няма помен че скоро ще завали ама може довечера
Тук около 2 седмици нямаше капка дъжд , вчера вечерта задуха яко и като се започна ...цяла нощ , та до сега

ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
Голи сервитьорки , вечеря , ракийка , цигарки и 5-0 за Левски срещу Баку това го искам от Батков да ни го осигори

gogovcite написа:И двамата трябва да играят-Ортега забит в наказателното поле, Жоро зад него!Това според мен е оптималния вариант с оглед качествата на двамата.Ортега е мощен физически за разлика от Христов, така че може да освобождава пространства за българина, който пък е по повратлив!С Дарко и Бардон зад тях(ако са във форма), придобиваме горе-долу надеждно нападение.Само дето трябва да се сработят, което за сега май не става.
Да, и като прибавим Зе и Жо по крилата ще играем с 6 нападателя
някъде в друга тема писах точно това,Ортега отпред,Христов изтеглен зад него а Дарко става Гаджев.
А нападателите са ни осем, Живко е повече крило отколкото защитник, а и Минев горе долу е така-= системата ни е 2-8

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...