Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Абе,стига с тоя Писаров,бе!!!Брат да му беше,толкоз нямаше да го промотираш!
Blue_Girl написа:Thsmith написа:Хвани единия, удари другия.
Той че е прав,прав е ,ама твойте коментари понякога са много странни
blue avalanche написа:Абе,стига с тоя Писаров,бе!!!Брат да му беше,толкоз нямаше да го промотираш!
Братовчед съм му
На този етап,поне според мен, не ни трябват халфове, а един централен защитник, че ако недай си Боже, Милиев или Иво Иванов се контузят, пак трябва да се връща Сержиньо в защита.
- DrAvalanche
- Контакти:
would написа:На този етап,поне според мен, не ни трябват халфове, а един централен защитник, че ако недай си Боже, Милиев или Иво Иванов се контузят, пак трябва да се връща Сержиньо в защита.
Ами да вземем Писаров
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
- Middlesbrough
- Контакти:
DrAvalanche написа:would написа:На този етап,поне според мен, не ни трябват халфове, а един централен защитник, че ако недай си Боже, Милиев или Иво Иванов се контузят, пак трябва да се връща Сержиньо в защита.
Ами да вземем Писаров
Горе-долу селекцията я бива.Остава един централен защитник и десен халф и ще сме чук. 
- blue avalanche
- Контакти:
"Халфът на Левски Дарко Тасевски ще остане на "Герена" дo зимната пауза, твърди „Тема Спорт".
В понеделник той е имал среща с Георги Иванов и Тодор Батков и се е разбрал да помогне на отбора за мачовете през първия полусезон, след което да бъде продаден при първата изгодна оферта.
Тасевски е дал дума пред ръководството, че няма да пести сили и да се скатава по време на тренировките, така както стана срещу Локомотив София. В "Надежда" Дарко видимо нямаше желание за игра и въобще не се напрягаше."
В понеделник той е имал среща с Георги Иванов и Тодор Батков и се е разбрал да помогне на отбора за мачовете през първия полусезон, след което да бъде продаден при първата изгодна оферта.
Тасевски е дал дума пред ръководството, че няма да пести сили и да се скатава по време на тренировките, така както стана срещу Локомотив София. В "Надежда" Дарко видимо нямаше желание за игра и въобще не се напрягаше."
-
blue_lagoon
Сержиньо в Левски...
Все по-голяма става вероятността футболиста на Локомотив Пловдив Сежиньо да премине в Левски. В интервю пред Пловдив 24 ,Гонзо е зявил че вероятността е голяма. След срещата между Батков и Динев и след изявлението на Коко Динев,че Локо ще работи и за в бъдеще добре с Левски съмненията за трансфера се засилват. Споменава се трансферна сума от 200 000 евро. След като Гонзо заяви,че Португалеца не става за Левски е ясно че предвид малкото време ще се прибегне до закупуването на Сержиньо. Признавам си,че лично на мен този футболист не ми е направил особенно впечатление.