Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
те дано не ги дават двамата заедно иначе и мен ме мъчи нещо вътрешно,ще се случи нещо този път за съжаление
-
Ама проблема не е толкова в продажбата на Гарра и Жо ( за Гарра-та лично, се знае още от миналата година ) ... а в малкото време за намирането им на заместници !
Трансферният прозорец затваря след 4 дена !
А ход със свободни агенти ... ще е много рискован !
За последните 10-на години, аз лично се сещам само за 3 случая, в които си е заслужавало !
А именно, превличането на Бардон, Мюлдер и Серж Грийн !
За последните 10-на години, аз лично се сещам само за 3 случая, в които си е заслужавало !
THE G.A.M.E написа:Ама проблема не е толкова в продажбата на Гарра и Жо ( за Гарра-та лично, се знае още от миналата година ) ... а в малкото време за намирането им на заместници !
Прозорецът затваря на 28 февруари, т.е. има достатъчно време. Въпросът е дали ще се търси заместник на Дембеле, или ще се разчита на наличните играчи. Според мен, ако останем с Иса и Антонов, ще е необходима една лека промяна в схемата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Гара толкова вдигна летвата, че не ми се мисли ако станем с Иса и Антонов... Последния особено така и не направи нищо миналата година.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Гара Дембеле спазарен за 4млн. евро

Ако наистина са предложили такава сума мустака няма как да я откаже.Дано обаче купим адекватен заместник на Дембеле а и дясно крило чакаме.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Няма време за проби който дойде ще подпише направо трансферния прозорец свършва в понеделник,аз се чудих на Гонзо като каза,че новия щели да го гледат по време на втория лагер,ами то няма време!!!???????????????????
scooool написа:Няма време за проби който дойде ще подпише направо трансферния прозорец свършва в понеделник,аз се чудих на Гонзо като каза,че новия щели да го гледат по време на втория лагер,ами то няма време!!!???????????????????
В България затваря в края на февруари!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Tommi написа:В България затваря в края на февруари!
Е добре, ама в такъв случай, означава ли това, че ще можем да вземем играч, само от страна, чиято прозорец също затваря чак на 28 Февруари ?
THE G.A.M.E написа:Tommi написа:В България затваря в края на февруари!
Е добре, ама в такъв случай, означава ли това, че ще можем да вземем играч, само от страна, чиято прозорец също затваря чак на 28 Февруари ?
Може да вземем играч от всяко първенство, независимо дали в това първенство е отворен или не.