Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот Blue_Girl » 05 мар 2011 22:47

Ballancee написа:
Става дума, че наблюдаваме в почти всеки кръг груби грешки на реферите. Няма да се спирам дали има тенденции или не, но е факт, че твърде често отборите биват подпирани и/или ощетявани и все повече се коментират действията на съдиите. /и не само от феновете във форумите/

Грешки има , тенденция не. Грешките са както във едната посока така и във другата. Искаш да кажеш ,че никога през този сезон Арсенал не е бил ''бутнат'' , ''подпрян'' или какъвто искаш епитет използвай . Пък и моето мнение е ,че днес Арсенал по-никакъв начин не е бил ощетен от рефера. Мисля ,че трябва да търсите отговора защо не сте спечелили единствено във начина на игра това е моето мнение.

Арсенал не е бил ощетен!
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 05 мар 2011 23:00

Искаш да кажеш ,че никога през този сезон Арсенал не е бил ''бутнат'' , ''подпрян'' или какъвто искаш епитет използвай .

Това никъде не съм го казал или пък намекнал.

Пък и моето мнение е ,че днес Арсенал по-никакъв начин не е бил ощетен от рефера.

Груби съдийски грешки днес, влияещи на крайния изход на двубоя.

Мисля ,че трябва да търсите отговора защо не сте спечелили единствено във начина на игра това е моето мнение.

Главно в нас трябва да се търси причината за представянето ни, но в случая днес това НЕ беше единствената причина.
Последна промяна от Awesome на 05 мар 2011 23:09, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 мар 2011 23:02

Blue_Girl написа:
Ballancee написа:
Става дума, че наблюдаваме в почти всеки кръг груби грешки на реферите. Няма да се спирам дали има тенденции или не, но е факт, че твърде често отборите биват подпирани и/или ощетявани и все повече се коментират действията на съдиите. /и не само от феновете във форумите/

Грешки има , тенденция не. Грешките са както във едната посока така и във другата. Искаш да кажеш ,че никога през този сезон Арсенал не е бил ''бутнат'' , ''подпрян'' или какъвто искаш епитет използвай . Пък и моето мнение е ,че днес Арсенал по-никакъв начин не е бил ощетен от рефера. Мисля ,че трябва да търсите отговора защо не сте спечелили единствено във начина на игра това е моето мнение.

Арсенал не е бил ощетен!
:shock:

Да
Твоето мнение е ,че са били , моето е различно така ,че явно нито ти можеш да ме убедиш в твоето нито аз в моето просто въпрос на принцип и гледна точка.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 мар 2011 23:06

Ако Челси днес беше на мястото на Арсенал и рефера подмине дузпата, пак ли това щеше да твърдиш?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 мар 2011 23:18

Blue_Girl написа:Ако Челси днес беше на мястото на Арсенал и рефера подмине дузпата, пак ли това щеше да твърдиш?

В подобни изреченията '' Ако-тата'' са прекалено много който минават през много условности.1. За мен тук не може да става въпрос за никаква дузпа , защото ъгъла на Аршавин беше прекалено малък дори и да не беше бутнат нямаше как да реализира. 2. Челси в достатъчно ситуации свързани с неотсъдени дузпи е бил и винаги търся причината за неуспеха в играта на тима ,а не във други фактори. Защото си правя сметката ,че единствено отбора си е виновен ,че не е успял да спечели , а това за съдии вече си е оправдания (ЛИЧНО ЗА МЕН).

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 05 мар 2011 23:23

Утре непременно ще дръпна "Match of the day", ще има какво да се види 8-)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 мар 2011 23:29

Ballancee написа:
Blue_Girl написа:Ако Челси днес беше на мястото на Арсенал и рефера подмине дузпата, пак ли това щеше да твърдиш?

В подобни изреченията '' Ако-тата'' са прекалено много който минават през много условности.1. За мен тук не може да става въпрос за никаква дузпа , защото ъгъла на Аршавин беше прекалено малък дори и да не беше бутнат нямаше как да реализира. 2. Челси в достатъчно ситуации свързани с неотсъдени дузпи е бил и винаги търся причината за неуспеха в играта на тима ,а не във други фактори. Защото си правя сметката ,че единствено отбора си е виновен ,че не е успял да спечели , а това за съдии вече си е оправдания (ЛИЧНО ЗА МЕН).

Дали щеше да я реализира никой знае.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 05 мар 2011 23:32

Няма смисъл да се забиваме в сферата на вероятностите. Пак ще пием по една студена вода и чакаме каква ще я свършим на Ноу Камп.
Така като сме тръгнали да редуваме слаб-силен мач да вземем да натрътим Барса :lol: :twisted:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 05 мар 2011 23:35

Ще се надявам доминацията на Английският Футбол да продължи и Тотнъм и Арсенал да се класират на 1/4 финалите. Макар ,че на Арсенал ще им е далеч по-трудно ще е интересно и какъв ще е подхода на Венгер към този мач.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 мар 2011 23:37

Awesome написа:Утре непременно ще дръпна "Match of the day", ще има какво да се види 8-)

Няма да е зле!
:lol:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”