Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот paceto » 17 юли 2020 21:14

ViscaBarca написа:Това е една от най-скандално спечелените титли за последните около 25 години в Ла Лига (от тогава следя това първенство). Имам приятели, които са фенове на реал и дори някои от тях си признават, че е имало доста дискусионни отсъждания в ключови моменти-една част в ущърб на Барселона, а други в полза на Реал. :roll: :roll: :roll: Още при равенството със Селта, когато Аспас изравни от несъществуващ фаул, разбрах накъде отиват работите. Просто колкото и да искам, не мога да честитя подобна титла...ако си я бяха спечелили честно, както през 2012-та или през 2008-ма, щях да им кажа ЕВАЛАТА, но не и с такива мишкарски прояви. Тебас разкри публично преди няколко седмици, че Перез е звънял на съдиите и е налагал натиск върху тях...за какво говорим изобщо? В никое друго първенство го няма това (освен в efbet liga естествено)!

П.П ...А,щях да забравя! Въпрос към феновете на Реал: Нали титлата в Ла Лига не ви беше важна и не спирахте да омаловажавате нашите триумфи в шампионата през последните години? Как така изведнъж си променихте мнението? Няма да се изненадам и за Купата на краля да се извъртите по подобен начин в случай, че я спечелите! Даже съм сигурен, че ще го сторите!

А това величаене на Зидан ми е толкова смешно :) Пеп иде!!!

И аз имам приятели фенове на Барселона и те ми казваха, че есента е трябвало да бъдат свирени дузпи за нас, както и дузпата срещу Сосиедад в 82 минута, че не е правилна и е трябвало преди това да се свири засада. Също така казват, че с оглед играта им нямат никакво основание да претендират за титлата понеже ние сме били по борбеният и постоянен отбор през целият сезон. Те поне не гледат последните 10 мача, в които да си правят заключения за цялостното представяне както правите вие тук в този форум. Сезона е от 38 кръга, а не от 10 или 11, ама вие както винаги удобно гледате само едната страна на монетата, така както не обичате да гледате какъв беше отбора ви преди 2005-2006 година.

И не знам кога точно сме казвали, че титлата в Испания не е била важна и никога не сме омаловажаваме титлите спечелени от вас, къде честно, къде не през годините. Имахте си силните години това е факт, имате и не малко скандално спечелени мачове, така както и ние и всеки един отбор в света. С оглед новите технологии всичко вече се вижда ясно и няма какво да кажете по въпроса, защото дузпите дадени за нас си бяха дузпи и няма значение дали се дават в 2-3 мача подред или през мач щом ги има. Още вчера по време на мача споделихме, че дузпа според нас няма що се отнася за контакт аз поне такъв не видях, но нарушението е на самото наказателно поле т.е. на линията, а тя е част от наказателното поле и винаги се свири дузпа при такива обстоятелства. Съдията беше същият, който не свири двете дузпи в Ел Класикото от есента, така че сам може да си правиш сметката колкото е опитен в подобни ситуации. Значи да разбирам, че есента си е свършил работата като не ни даде дузпите, а вчера не си бил свършил работата? Как става това?

И аз да попитам вас феновете на Барселона? Кога ще прогледнете, че отбора с всеки изминат сезон затъва и кога ще спрете да търсите причините някъде другаде? Ние ли бяхме виновни, че загубихте куп точки срещу отбори, които трябваше да биете (същото каза и Меси вчера)?

И нека сложа ей това тук от ваше фенче, че да вземете най накрая да се разберете какво точно да пишете, защото е смешно да се въртите като ученички според ситуацията.

Докато нямаше VAR, беше лесно, ама сега вече всичко се вижда на видеоповторения и нищо не може да се скрие.

Ааа, и още нещо. Перес е звънял не на съдиите, а на шефа на Ла Лига да се оплаква от съдиите именно заради есента, когато бяхме порязвани и срещу вас и срещу Бетис, а това са загубени точки в момент, когато ние също бяхме водачи в класирането. Недейте да преиначавате нещата, защото в Каталуния само това правят и вие се хващате като удавници за сламки. Естествено, че ще звъни да пита какво става след като има ВАР система, а тя не се използва изобщо за тези ситуации и за още други, в определени мачове.

И Капитане, гледай пишеш името на отбора на Реал с главни букви, а не с малки нарочно и колкото и да се криеш от далече си личи кой си. Дръж се подобаващо, за да не ти замине и този ник след някой друг месец.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 21:35

paceto написа:
ViscaBarca написа:Това е една от най-скандално спечелените титли за последните около 25 години в Ла Лига (от тогава следя това първенство). Имам приятели, които са фенове на реал и дори някои от тях си признават, че е имало доста дискусионни отсъждания в ключови моменти-една част в ущърб на Барселона, а други в полза на Реал. :roll: :roll: :roll: Още при равенството със Селта, когато Аспас изравни от несъществуващ фаул, разбрах накъде отиват работите. Просто колкото и да искам, не мога да честитя подобна титла...ако си я бяха спечелили честно, както през 2012-та или през 2008-ма, щях да им кажа ЕВАЛАТА, но не и с такива мишкарски прояви. Тебас разкри публично преди няколко седмици, че Перез е звънял на съдиите и е налагал натиск върху тях...за какво говорим изобщо? В никое друго първенство го няма това (освен в efbet liga естествено)!

П.П ...А,щях да забравя! Въпрос към феновете на Реал: Нали титлата в Ла Лига не ви беше важна и не спирахте да омаловажавате нашите триумфи в шампионата през последните години? Как така изведнъж си променихте мнението? Няма да се изненадам и за Купата на краля да се извъртите по подобен начин в случай, че я спечелите! Даже съм сигурен, че ще го сторите!

А това величаене на Зидан ми е толкова смешно :) Пеп иде!!!

И аз имам приятели фенове на Барселона и те ми казваха, че есента е трябвало да бъдат свирени дузпи за нас, както и дузпата срещу Сосиедад в 82 минута, че не е правилна и е трябвало преди това да се свири засада. Също така казват, че с оглед играта им нямат никакво основание да претендират за титлата понеже ние сме били по борбеният и постоянен отбор през целият сезон. Те поне не гледат последните 10 мача, в които да си правят заключения за цялостното представяне както правите вие тук в този форум. Сезона е от 38 кръга, а не от 10 или 11, ама вие както винаги удобно гледате само едната страна на монетата, така както не обичате да гледате какъв беше отбора ви преди 2005-2006 година.

И не знам кога точно сме казвали, че титлата в Испания не е била важна и никога не сме омаловажаваме титлите спечелени от вас, къде честно, къде не през годините. Имахте си силните години това е факт, имате и не малко скандално спечелени мачове, така както и ние и всеки един отбор в света. С оглед новите технологии всичко вече се вижда ясно и няма какво да кажете по въпроса, защото дузпите дадени за нас си бяха дузпи и няма значение дали се дават в 2-3 мача подред или през мач щом ги има. Още вчера по време на мача споделихме, че дузпа според нас няма що се отнася за контакт аз поне такъв не видях, но нарушението е на самото наказателно поле т.е. на линията, а тя е част от наказателното поле и винаги се свири дузпа при такива обстоятелства. Съдията беше същият, който не свири двете дузпи в Ел Класикото от есента, така че сам може да си правиш сметката колкото е опитен в подобни ситуации. Значи да разбирам, че есента си е свършил работата като не ни даде дузпите, а вчера не си бил свършил работата? Как става това?

И аз да попитам вас феновете на Барселона? Кога ще прогледнете, че отбора с всеки изминат сезон затъва и кога ще спрете да търсите причините някъде другаде? Ние ли бяхме виновни, че загубихте куп точки срещу отбори, които трябваше да биете (същото каза и Меси вчера)?

И нека сложа ей това тук от ваше фенче, че да вземете най накрая да се разберете какво точно да пишете, защото е смешно да се въртите като ученички според ситуацията.

Докато нямаше VAR, беше лесно, ама сега вече всичко се вижда на видеоповторения и нищо не може да се скрие.

Ааа, и още нещо. Перес е звънял не на съдиите, а на шефа на Ла Лига да се оплаква от съдиите именно заради есента, когато бяхме порязвани и срещу вас и срещу Бетис, а това са загубени точки в момент, когато ние също бяхме водачи в класирането. Недейте да преиначавате нещата, защото в Каталуния само това правят и вие се хващате като удавници за сламки. Естествено, че ще звъни да пита какво става след като има ВАР система, а тя не се използва изобщо за тези ситуации и за още други, в определени мачове.

И Капитане, гледай пишеш името на отбора на Реал с главни букви, а не с малки нарочно и колкото и да се криеш от далече си личи кой си. Дръж се подобаващо, за да не ти замине и този ник след някой друг месец.

В ролята си на админ, можеш да ми провериш IP-то и да го сравниш с това на въпросния "Капитан" (знам за кого говориш, тъй като се познавам с момчето лично) :) През оная работа ми е дали ще ми замине акаунта в този и без това нискокачествен форум, в който така като гледам админите са пристрастни и позволяват да бъда обиждан с "шизофреник"!

И за финал: Това, че сме слаби, не означава, че трябва допълнително да ни режат и същевременно да бутат вас. Всички фенове на Барселона виждаме, че отборът затъва под ръководството на Бартомеу, но този процес няма да е вечен...2021-ва идва нов, а вашият Перез няма да го има и не се знае кой кретен може да ви застане начело и дали изобщо ще има авторитета на сегашния ви глава. Така че внимавай да не се завърти колелото, както е ставало много пъти в историята ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2020 21:38

Ама давай да коментираме ситуациите, за които споменах. Защо се измъкваш така лесно и бързо?
Не знаеш какво да отговориш понеже знаеш, че съм прав и сега давай да си плюем на петите и да се върнем след някоя друга седмица с надеждата да сме забравили за тези неща.

Ще коментираш ли Ел Класико или и ти като един ваш фен тук от форума ще кажеш, че те връщам есента и нямало било значение, ама дай да гледаме само последните 10 мача понеже така е удобно. :roll: Ще кажеш ли нещо и за победата ви срещу Сосиедад с 1:0 чрез дузпата в 82 минута? Да не говорим, че въпросният потребител дори в опитите си да бяга да отговори на въпросите каза, че снимките пуснати били с фотошоп направени. Толкова ли ниско паднахте, че на черното викате бяло или обратното както ти е удобно?

И недей да говориш за Перес и какво ще бъде след него и какво не. Ние колелото го изтърпяхме да се извърти в лошата си посока, така че надали ще стане по зле от последните 15 години. По скоро вие мислете на къде ще се завърти колелото след Меси, защото и тези призиви да дойдат на власт Пуйол, Иниеста, Шави и компания не значи, че ще оправят проблема. Едно е да си футболист и друго е да си президент да движиш голямата машина с пари. Тези мокри сънища за връщане на легендите ви са породени само и единствено заради златните ви времена като бяха футболисти, ама каква е гаранцията, че ще вдигнат отбора и как мислиш, че всички тези хора с голямо его ще мелят брашно заедно.

Ние сме страдали не малко през годините, докато вие доволно протривахте ръце и се хилехте отстрани, така че сега е вашият ред да дойдете в подобна позиция. Отбори като Реал, Манчестър Юн., Ливърпул, Аякс, Милан все някога ще се върнат на познатата си форма, а някои вече го сториха. Това са нормални неща от живота и не може да си на върха постоянно, така както вие свикнахте през последните 15 години, когато нямахте сезон без някаква купа.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 21:51

paceto написа:Ама давай да коментираме ситуациите, за които споменах. Защо се измъкваш така лесно и бързо?
Не знаеш какво да отговориш понеже знаеш, че съм прав и сега давай да си плюем на петите и да се върнем след някоя друга седмица с надеждата да сме забравили за тези неща.

Ще коментираш ли Ел Класико или и ти като един ваш фен тук от форума ще кажеш, че те връщам есента и нямало било значение, ама дай да гледаме само последните 10 мача понеже така е удобно. :roll: Ще кажеш ли нещо и за победата ви срещу Сосиедад с 1:0 чрез дузпата в 82 минута? Да не говорим, че въпросният потребител дори в опитите си да бяга да отговори на въпросите каза, че снимките пуснати били с фотошоп направени. Толкова ли ниско паднахте, че на черното викате бяло или обратното както ти е удобно?

Какво за Ел Класикото??? Това, че онова псевдо франсе се е одрало някъде и после претендира, че е бил едва ли не осакатен от Лангле, не значи, че е трябвало да има дузпа. Факт, че можеше да се гледа на ВАР, но c'mon man...колко такива дузпи ви спестиха на вас през сезона? За друга спорна ситуация не се сещам. Вие натяквате този мач не толкова заради съдийските отсъждания, колкото до това, че играхте по-добре, което е безспорен факт, но не взехте 3-те точки. А като стана въпрос за Сосиедат...върни се в първия ни мач през сезона срещу тях на Аноета и можеш да видиш, че не ни беше свирена 100%ва дузпа в последната минута на мача за явно дърпане на Пике, което направо го събори на земята преди да вкара гол.

И какво ще стане след Меси я кажи? Най-много да станем по-силни, тъй като той и без това дърпа отбора назад от няколко сезона. Същото мога да питам и аз какво ще правите вие без Рамос и Бензема??? Кой? Кой ще ги замени? Сръбската Божинка Йович ли??? Или онова менте Милитао. Айде моля ти се...при друг президент най-малкото ще се дават шансове на повече играчи от школата и няма да се дават баснословни суми за бездарници като Коутиньо, които за цялата си кариера имат 2 силни мача и никой друг президент освен Барто не би платил 160 милиона за тях! За нас пътят от тук нататък е само нагоре, тъй като в момента сме на дъното заради оформящия се нулев сезон (който при нормално съдийство поне щеше да е завършен с шампионска титла)! И не ми говори какво си преживял ти, защото аз съм видял 5 поредни нулеви сезона (без спечелена даже една Суперкупа на Испания).
Последна промяна от ViscaBarca на 17 юли 2020 22:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2020 21:58

Ама ти сериозно ли? Одрал се бил някъде Варан? Къде на някоя ограда с бодлива тел ли? :lol: Боже какво падение само правите не е истина само и само да се опитате да оправдаете ситуацията. Ето ти и двете ситуации като на едната има опит за счупване на крак, а другата опит да му се вземе фланелката още по време на мача.

Изображение

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yinbJcPoMj8[/youtube]

Тази засада тук ще я коментираме ли?

Изображение

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 22:05

paceto написа:Ама ти сериозно ли? Одрал се бил някъде Варан? Къде на някоя ограда с бодлива тел ли? :lol: Боже какво падение само правите не е истина само и само да се опитате да оправдаете ситуацията. Ето ти и двете ситуации като на едната има опит за счупване на крак, а другата опит да му се вземе фланелката още по време на мача.

Изображение

Изображение

Изображение

Нормално единоборство...такива дърпания има във всеки мач. Вие свикнахте за най-малкото бутане да ви дават дузпа и сега ми наглеете. Ами нищо нередно не виждам. Единствено за засадата има някакво основание да се свири.

ПП Пак казвам, няма доказателства, че Варан е получил тези белези от Лангле. Може пък жена му да го е била, откъде може да си сигурен? Аз даже бих му дал жълт картон за симулация.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 17 юли 2020 22:11

paceto написа:Ама ти сериозно ли? Одрал се бил някъде Варан? Къде на някоя ограда с бодлива тел ли? :lol: Боже какво падение само правите не е истина само и само да се опитате да оправдаете ситуацията. Ето ти и двете ситуации като на едната има опит за счупване на крак, а другата опит да му се вземе фланелката още по време на мача.

Изображение

Лявото е опасно подлагане, фаул за Барселона. Дясното е от порив на вятъра. Фланелката се е издула и се създава оптическа илюзия, че някой я дърпа :lol:

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 17 юли 2020 22:19

Така ги искам катунчетата , жални и ревливи , още по - голям кеф е . 34 на 26 тотална доминация, а тепърва започва забавата .

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 юли 2020 22:23

ViscaBarca написа:

Изображение

Изображение

Изображение

Нормално единоборство...такива дърпания има във всеки мач. Вие свикнахте за най-малкото бутане да ви дават дузпа и сега ми наглеете. Ами нищо нередно не виждам. Единствено за засадата има някакво основание да се свири.

ПП Пак казвам, няма доказателства, че Варан е получил тези белези от Лангле. Може пък жена му да го е била, откъде може да си сигурен? Аз даже бих му дал жълт картон за симулация.

М да, мисля да сложа край на дискусията с теб понеже виждам, че няма смисъл. Толкова глупости да напишеш това дори и Стоичков не го може. Поне хората ще видят за какво става дума и ще си направят сметка дали да влезнат в дискусия с теб от тук нататък.

Groucho написа:Лявото е опасно подлагане, фаул за Барселона. Дясното е от порив на вятъра. Фланелката се е издула и се създава оптическа илюзия, че някой я дърпа :lol:

Направо две дузпи за тях трябваше да се свирят тук. :lol:

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 17 юли 2020 22:42

paceto написа:
ViscaBarca написа:

Изображение

Изображение

Изображение

М да, мисля да сложа край на дискусията с теб понеже виждам, че няма смисъл. Толкова глупости да напишеш това дори и Стоичков не го може. Поне хората ще видят за какво става дума и ще си направят сметка дали да влезнат в дискусия с теб от тук нататък.

Groucho написа:Лявото е опасно подлагане, фаул за Барселона. Дясното е от порив на вятъра. Фланелката се е издула и се създава оптическа илюзия, че някой я дърпа :lol:

Направо две дузпи за тях трябваше да се свирят тук. :lol:

Нещо против Ицата ли имаш, или така ми се струва, ако е така, то освен, че не разбираш от футбол, ще се окажеш и родоотстъпник, което не е готино! Нищо лично към теб! А самият факт, че слагаш край на дискусията, говори достатъчно за твоята безпомощност в опитите си да ме обориш! Та я кажи какво ще стане след Меси, че ми стана интересно? :lol: И втория ми въпрос, на който не отговори: Сръбската Божинка ли ще наследи Бензо??? А заместникът на Рамос, който ви изнесе сезона и вероятно следващия ще му е последен...него кой ще го наследи? Едер Милитао ли :) А в средата на терена кой ще ви е бъдещето? One season wonder-a Валверде, който след паузата е на ниво Sunday league??? Много е лесно така да ме питаш какво сме щели да правим без Меси, а да не се замисляш, че и вашите ключиви играчи са пътници. Без Меси ще сме по-силни и в това можеш да си сигурен! Той е тумор за отбора в момента и час по-скоро трябва да си ходи. А дори да не си тръгне в следващите 2 сезона, то поне ще се наслаждаваме на гения му, което донякъде ще компенсира изгубеното време за развитие на отбора. Докато във вашия случай не е така. Вие няма на кого да се наслаждавате. Уж промяна, уж не знам си к'во а Заданката си цъка с отбора от 2015-та и от време на време пуска някой по-млад, което не значи нищо, тъй като и ние го правим това.

Върни се в “Архив”