ViscaBarca написа:Това е една от най-скандално спечелените титли за последните около 25 години в Ла Лига (от тогава следя това първенство). Имам приятели, които са фенове на реал и дори някои от тях си признават, че е имало доста дискусионни отсъждания в ключови моменти-една част в ущърб на Барселона, а други в полза на Реал.![]()
![]()
Още при равенството със Селта, когато Аспас изравни от несъществуващ фаул, разбрах накъде отиват работите. Просто колкото и да искам, не мога да честитя подобна титла...ако си я бяха спечелили честно, както през 2012-та или през 2008-ма, щях да им кажа ЕВАЛАТА, но не и с такива мишкарски прояви. Тебас разкри публично преди няколко седмици, че Перез е звънял на съдиите и е налагал натиск върху тях...за какво говорим изобщо? В никое друго първенство го няма това (освен в efbet liga естествено)!
П.П ...А,щях да забравя! Въпрос към феновете на Реал: Нали титлата в Ла Лига не ви беше важна и не спирахте да омаловажавате нашите триумфи в шампионата през последните години? Как така изведнъж си променихте мнението? Няма да се изненадам и за Купата на краля да се извъртите по подобен начин в случай, че я спечелите! Даже съм сигурен, че ще го сторите!
А това величаене на Зидан ми е толкова смешноПеп иде!!!
И аз имам приятели фенове на Барселона и те ми казваха, че есента е трябвало да бъдат свирени дузпи за нас, както и дузпата срещу Сосиедад в 82 минута, че не е правилна и е трябвало преди това да се свири засада. Също така казват, че с оглед играта им нямат никакво основание да претендират за титлата понеже ние сме били по борбеният и постоянен отбор през целият сезон. Те поне не гледат последните 10 мача, в които да си правят заключения за цялостното представяне както правите вие тук в този форум. Сезона е от 38 кръга, а не от 10 или 11, ама вие както винаги удобно гледате само едната страна на монетата, така както не обичате да гледате какъв беше отбора ви преди 2005-2006 година.
И не знам кога точно сме казвали, че титлата в Испания не е била важна и никога не сме омаловажаваме титлите спечелени от вас, къде честно, къде не през годините. Имахте си силните години това е факт, имате и не малко скандално спечелени мачове, така както и ние и всеки един отбор в света. С оглед новите технологии всичко вече се вижда ясно и няма какво да кажете по въпроса, защото дузпите дадени за нас си бяха дузпи и няма значение дали се дават в 2-3 мача подред или през мач щом ги има. Още вчера по време на мача споделихме, че дузпа според нас няма що се отнася за контакт аз поне такъв не видях, но нарушението е на самото наказателно поле т.е. на линията, а тя е част от наказателното поле и винаги се свири дузпа при такива обстоятелства. Съдията беше същият, който не свири двете дузпи в Ел Класикото от есента, така че сам може да си правиш сметката колкото е опитен в подобни ситуации. Значи да разбирам, че есента си е свършил работата като не ни даде дузпите, а вчера не си бил свършил работата? Как става това?
И аз да попитам вас феновете на Барселона? Кога ще прогледнете, че отбора с всеки изминат сезон затъва и кога ще спрете да търсите причините някъде другаде? Ние ли бяхме виновни, че загубихте куп точки срещу отбори, които трябваше да биете (същото каза и Меси вчера)?
И нека сложа ей това тук от ваше фенче, че да вземете най накрая да се разберете какво точно да пишете, защото е смешно да се въртите като ученички според ситуацията.
Докато нямаше VAR, беше лесно, ама сега вече всичко се вижда на видеоповторения и нищо не може да се скрие.
Ааа, и още нещо. Перес е звънял не на съдиите, а на шефа на Ла Лига да се оплаква от съдиите именно заради есента, когато бяхме порязвани и срещу вас и срещу Бетис, а това са загубени точки в момент, когато ние също бяхме водачи в класирането. Недейте да преиначавате нещата, защото в Каталуния само това правят и вие се хващате като удавници за сламки. Естествено, че ще звъни да пита какво става след като има ВАР система, а тя не се използва изобщо за тези ситуации и за още други, в определени мачове.
И Капитане, гледай пишеш името на отбора на Реал с главни букви, а не с малки нарочно и колкото и да се криеш от далече си личи кой си. Дръж се подобаващо, за да не ти замине и този ник след някой друг месец.