Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 30 яну 2014 19:29

Това, което е написал Валентин Грънчаров, ако въобще го е писал, ми е доста странно. Ако е толкова сигурен щеше да излезе информация в Гонг. Какъв е смисълът да поставя новините си във фейсбук?
Все пак работи за Дарик, а не за фейсбук.

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 30 яну 2014 20:06

PFK_Levski написа:Блу Атак .... айде научи се да пишеш правилно бе . Нямаш едно изречение, в което да нямаш правописна грешка ( да не говорим за пунктуационните ) . Тия знаци се ползват именно за това - изреченията ти да не губят смисъл , половината от нещата които пишеш трудно се разбират , а ти пишеш сумати и мнения в една тема . На теб самия не ти ли е тъпо да пишеш толкова неграмотно ? Не казвам ,че не можеш да сгрешиш при някоя запетая или буква , но то твоето е върха на простотията . Не ходиш ли на училище ? Там има един предмет ( Български език ) , насочи се към него , малко по-концентрирано в часовете и ще се получи . Просто правиш много грозно впечатление с това . Ти елементарно изречение не можеш да напишеш правилно .

Само да ти спомена, че преди пунктуационен знак не се слага интервал. Хубаво е да го знаеш, преди да правиш забележка на другите ;)
И след и преди знак за скоба също няма интервал. ;)

Венци Христов в Левски няма да дойде. Никога няма да рискува да го съблекат.
За мен Гаджев е много качествен футболист и един трансфер в Севастопол не виждам как ще му помогне с кариерата. За някой лев отгоре за мен не си струва.

Потребителски аватар
Дидо

Домовчийски: Бих се върнал в Левски

Мнениеот Дидо » 30 яну 2014 20:43

"На драго сърце бих се върнал в Левски". Това заяви пред ТV7 Валери Домовчийски. Нападателят на Ботев Пловдив все още има договор с клуба, но не е желан в тима и продължава да си търси нов отбор.

Той категорично опроверга информациите, че някой от Левски го е търсил до този момент. Нападателят, който преди да се завърне в България, игра в Германия за Херта и Дуисбург, сподели пред ТV7, че с радост би помогнал на сините. "Бих се върнал да играя в Левски. Ако има някакъв интерес, разбира се, че бих приел. Но никой от "Герена" не се е свързвал с мен. Всичко, което се е изписало, са спекулации. Пращаха ме в Черноморец, Берое. До днешна дата нямам предложение от български клуб", заяви юношата на сините.

Домовчийски и неговият мениджър продължават да търсят вариант къде футболистът да продължи кариера си. Нападателят е категоричен, че няма да играе във втородивизионния Раковски, както и в друг български отбор, който не участва в "А" група. "Искаха да ме пращат под наем в Раковски в "Б" група, но аз не съм съгласен на този вариант", каза още нападателят.

В момента Домовчийски тренира самостоятелно на базата на Ботев в "Коматево". "Имам си треньор, с когото се подготвям по 2 пъти на ден. Още не съм си приключил договора с Ботев, но си търся отбор и ако си намеря, ще се махам. Не знам защо така се получи. Нямам опции да се върна в Германия, нито пък знам какво ще става. Утре приключва трансферният прозорец. За момента не мога да кажа какви са шансовете да заиграя в чужбина. Търся тим, водил съм разговори и се надявам нещата да станат, но нямам нищо конкретно", добави Домо.

Нападателят допълни, че не е обиден на никого в Пловдив, въпреки малкия шанс, който получи. "Не съм разочарован от Ботев, но си мислех, че като ме вземат, имаха представа, че не съм играл доста време и съм изостанал с физическата подготовка. Бях извън терените 6 месеца, бях изпуснал 2 лагера, после се контузих по средата на сезона и въобще не бях в най-оптимална спортна форма. Но явно така са преценили. Другото, което е, че не ми тръгна добре, но това е отделен въпрос", завърши той.

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read90771.html
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Домовчийски: Бих се върнал в Левски

Мнениеот turbogena » 30 яну 2014 20:45

Аре нема нужда...Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 30 яну 2014 20:48

когато те викаха се направи на пич, сега никой не те вика

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 30 яну 2014 20:49

Има си тема за селекцията.Освен това първо трябва да продадем първо някой от нашите "голаджии"и тогава да купим друг.А boji86 е много по-добър вариант за Левски от Домо.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tony187
Контакти:

Мнениеот tony187 » 30 яну 2014 20:50

petbezdeset написа:
PFK_Levski написа:Блу Атак .... айде научи се да пишеш правилно бе . Нямаш едно изречение, в което да нямаш правописна грешка ( да не говорим за пунктуационните ) . Тия знаци се ползват именно за това - изреченията ти да не губят смисъл , половината от нещата които пишеш трудно се разбират , а ти пишеш сумати и мнения в една тема . На теб самия не ти ли е тъпо да пишеш толкова неграмотно ? Не казвам ,че не можеш да сгрешиш при някоя запетая или буква , но то твоето е върха на простотията . Не ходиш ли на училище ? Там има един предмет ( Български език ) , насочи се към него , малко по-концентрирано в часовете и ще се получи . Просто правиш много грозно впечатление с това . Ти елементарно изречение не можеш да напишеш правилно .

Само да ти спомена, че преди пунктуационен знак не се слага интервал. Хубаво е да го знаеш, преди да правиш забележка на другите ;)
И след и преди знак за скоба също няма интервал. ;)

Венци Христов в Левски няма да дойде. Никога няма да рискува да го съблекат.
За мен Гаджев е много качествен футболист и един трансфер в Севастопол не виждам как ще му помогне с кариерата. За някой лев отгоре за мен не си струва.

Той прави забележка на хора които пишат вместо СЪМ - сам, сигурен съм че не е мислил върху запетаите ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 яну 2014 20:51

Отдавна си затвори вратата за Левски това момче .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 яну 2014 20:51

turbogena написа:Аре нема нужда...Изображение

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 30 яну 2014 20:52

Абе вие трансферите на Левски ли коментирате или правописа?Писна ми да чета кой какви запетаи пропуснал.Дайте по сИриозно.
Изображение

Върни се в “Архив”