Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предвставяте ли си Левски Баку да е Макаби-Актобе
Ако това стане ще има масови инфаркти в 15 мин. на фенове на Левски.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Re: ПЕТЕР КАБАТ ОТНОВО В ЛЕВСКИ !
Спокойно колеги. Мустака е замислил нов ключов ход. Продава Дарко Тасевски в Украйна за 1 млн. евро и веднага прави нов трансферен удар със Саша Симонович с/у плащане на осигуровки там до пенсионна възраст още 1-2 години максимум
Нямам против Симонович ама вече на пределна възраст.

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
- Levski4Ever
- Контакти:
Дъждобрани
Някой да знае дали ще раздават преди мача или пък в магазина дали ще има? И някой знае ли къде със СИГУРНОСТ продават дъждобрани в района на Дружба 1?

-
- Контакти:
Re: Това ....... време!!!
Мене не ме притеснява че ще се понамокря, общо взето боли ме оная работа, притеснявам се за тревата и терена.... Все пак цяла нощ и цял ден не спира да вали....
Кой според Вас е по-добрият избор?
Кой според Вас е по-добрият избор? Дениран Ортега или Жоро Христов. За мен и двамата са доста добри нападатели ама като им дават по 45 минути няма как да се напаснат с отбора.
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
dunedanetz написа:Мене не ме притеснява че ще се понамокря, общо взето боли ме оная работа, притеснявам се за тревата и терена.... Все пак цяла нощ и цял ден не спира да вали....
Е,може някой ентелегентен симпатяга да се е сетил да го покрият. Иначе бас държа,че фалшивите им бразилци и тем подобни ще имат доста проблеми с терена

110 години любов!
И сега спря май... Айде, че ще им е.ем майката азерска! МАЧКАЙ ЛАВИНА!
Re: Дъждобрани
Levski4Ever написа:Някой да знае дали ще раздават преди мача или пък в магазина дали ще има? И някой знае ли къде със СИГУРНОСТ продават дъждобрани в района на Дружба 1?
100 на 100 около стадиона ще има. Като видиш,че някой продава шалове и онези грозни ленти,тичай да питаш за дъждобран.
110 години любов!
- Neron
- Контакти:
Re: Кой според Вас е по-добрият избор?
damnedbg написа:Кой според Вас е по-добрият избор? Дениран Ортега или Жоро Христов. За мен и двамата са доста добри нападатели ама като им дават по 45 минути няма как да се напаснат с отбора.
И двамата трябва да са титуляри.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!