Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Левски си осигури САША СИМОНОВИЧ
може да помогне според мен!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Дъжд вали, но Левски този път трудно ще победи.
Nikona написа:А кой от вас е бил на Левски-Копенхаген,Аалст,Олимпия,Беверен
Аз на всеки един от гореизброените.
+1
Гретна , така и така си в София ..дай го по-оптимистично ..мачкаме ги , има билети ..вземи един и на стадиона

ЛЕВСКАР до гроб!
Вярно е, че събрахме доста пенсии, но младите ни играчи още не са готови! (мое мнение) След 1-2 години ще изпратим доста хора в пенсия, дотогава младоците трябва да са обиграни!
браво!! стига с тези куци юнуши
Re: Дъжд вали, но Левски този път трудно ще победи.
Levski_sinite_fenove написа:От хора дето си слагат за аватар фк гретна (не ги знам кви са тия) фк барцилона, фк ман юнайтед, съвети за Левски не ща
Това какъв ти е аватара, какви фанелки носиш и т.н. хич не са определящи неща за това колко харесваш и обичаш един отбор. Аз няма да споменавам от кой съм, щото няма значение, но...живея във Варна и почти не гледам мачове на живо в София. Време, финанси и т.н. Обаче като свърши един мач, в който моя отбор е победил знам колко съм луд от радост и знам как съм плакал като дете след загуби, дори и заслужени. В същото време нямам аватар на любимия си отбор, ама айде някой да ми каже, че не съм му фен. Това с любовта към отбора е като с любовта към човек - ти дурма си приказвай колко обичаш някой, ако не е вярно. То се усеща. Щото по стадионите е пълно с лумпени, дето имат по 100 фанелки и шалчета, ама не знаят състава на отбора си.
- Levskarq_1914
- Контакти:
Страхотен футболист беше лидера на Локо Мз ако Левски го вземе ще помогне много за запълването на дупката оставена от контузията на Влади Гаджев в средата на терена опитен играч е само може да се молим да дойде на Герена,че Батков като гледам не му се харчат пари и това че е свободен агент е добро дошло за него
Re: Всичко или нищо
Cesc Fabregas написа:и 20 000 са малко! Аз за съжаление съм болен и нямма как да отида, иначе много ми се щеше,ама...
2 патрончета ракия и си готов да издържиш на стадиона ..лекарствата не помагат

ЛЕВСКАР до гроб!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Всичко или нищо
Kobra666 написа:Cesc Fabregas написа:и 20 000 са малко! Аз за съжаление съм болен и нямма как да отида, иначе много ми се щеше,ама...
2 патрончета ракия и си готов да издържиш на стадиона ..лекарствата не помагат![]()

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Абе дали да не си вземем и Фози от слабия,да съживим дедо Боре,а Пламен Гетов все още може да бие фаулове пък и с Наско се разбират перфектно на терена... при това всички те са свободни:lol:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
И пак сте се посрали. Като вас ви е такова шубе какво може да се очаква от футболистите???
Като не ви харесва просто си избирайте Ман Ю или Ливърпул и се гордейте с шибаните си отбори. То в крайна сметка не всичко е само победи и щастливи мигове. Като си от някой отбор си там и в трудните мигове, а не да си измисляш тъпи оправдания и само да повтаряш колко е трагично всичко. Като се замисля обаче, Ливърпул надали е добър избор за вас, защото още помня какво видях във форумите им преди мача с нас през 2004. Тогава отбора им не вървеше, мача беше за маловажната за тях Купа на УЕФА и то срещу отбор, който за тях е бил пълен анонимник и аутсайдер. И все пак във форумите си те пишеха въпреки всичко "duty calls". И стадиона отново им беше пълен, защото знаят, че за тях това си е дълг, независимо какво става.
Как можело мача на годината да било с отбор от Азербайджан...дееба и феновете. Се едно сме Барселона.
И за мача в събота не виждам кво сте се разциврили. Левски победи може би най-класния откъм играчи Български отбор и то с половината титуляри само. Играта също не е била толкова лоша, имаше борба, нерви, въобще всичко, което може да се очаква от един мач. Ако сте очаквали да гледате Роналдо и Меси на терена, тва вече си е ваш проблем.
Който си обича отбора истински, довечера ще е на стадиона. В противен случай оправдания винаги има.
Като не ви харесва просто си избирайте Ман Ю или Ливърпул и се гордейте с шибаните си отбори. То в крайна сметка не всичко е само победи и щастливи мигове. Като си от някой отбор си там и в трудните мигове, а не да си измисляш тъпи оправдания и само да повтаряш колко е трагично всичко. Като се замисля обаче, Ливърпул надали е добър избор за вас, защото още помня какво видях във форумите им преди мача с нас през 2004. Тогава отбора им не вървеше, мача беше за маловажната за тях Купа на УЕФА и то срещу отбор, който за тях е бил пълен анонимник и аутсайдер. И все пак във форумите си те пишеха въпреки всичко "duty calls". И стадиона отново им беше пълен, защото знаят, че за тях това си е дълг, независимо какво става.
Как можело мача на годината да било с отбор от Азербайджан...дееба и феновете. Се едно сме Барселона.
И за мача в събота не виждам кво сте се разциврили. Левски победи може би най-класния откъм играчи Български отбор и то с половината титуляри само. Играта също не е била толкова лоша, имаше борба, нерви, въобще всичко, което може да се очаква от един мач. Ако сте очаквали да гледате Роналдо и Меси на терена, тва вече си е ваш проблем.
Който си обича отбора истински, довечера ще е на стадиона. В противен случай оправдания винаги има.