Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот DrAvalanche » 06 юли 2011 21:07

magga написа:
bigbonusprize написа:
magga написа:Първо беше крило от чужбина сега минахме на вариант с крило от Локото,а ако ни откажат от него Ботев Вр винаги може да ни дадат някой играч... А аз това крило го чакам от 1 месец да дойде от някоя европейска държава.... Поне Гонзо така беше казал :roll:

Дай му на Гонзо 500к евро за крило и ще ти докара качествено., сигурен съм в него! :)

Аз пък си мисля,че Гонзо много добре ни е слъгал за това крило с цел за замаже положението,тука не е въпрос на пари,а на това,че Гонзо в началото беше обещал халф от ЧУЖБИНА при това класен... :roll: Само мен ли ми прави впечатление как Гонзо лъже и маже на поразия... Да беше взел Писаров от Локото вместо да ни омайва с приказки как едва ли не чакаме Тевез да дойде... тоя бил ниска класа,оня бил не знам какъв,айде да взима крило и защитник,че шампионата почна да не чуем след 2 месеца как подготовката закъсняла,играчите нямали класа и тн,че ще му е за 3 година това обяснение

Сър Алекс, ти ли си бе човек?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 21:36

Аз пък си мисля,че Гонзо много добре ни е слъгал за това крило с цел за замаже положението,тука не е въпрос на пари,а на това,че Гонзо в началото беше обещал халф от ЧУЖБИНА при това класен... :roll: Само мен ли ми прави впечатление как Гонзо лъже и маже на поразия... Да беше взел Писаров от Локото вместо да ни омайва с приказки как едва ли не чакаме Тевез да дойде... тоя бил ниска класа,оня бил не знам какъв,айде да взима крило и защитник,че шампионата почна да не чуем след 2 месеца как подготовката закъсняла,играчите нямали класа и тн,че ще му е за 3 година това обяснение[/quote]
Сър Алекс, ти ли си бе човек?[/quote]

Не нужно да съм много умен,за да разбера кога ме будалкат,ама май ти не си от тия дори малко умните,че се правиш на остроумен... палячо

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 06 юли 2011 22:12

magga написа: Не нужно да съм много умен,за да разбера кога ме будалкат,ама май ти не си от тия дори малко умните,че се правиш на остроумен... палячо

Когато липсват аргументите, в употреба влизат обидите.

Господин "Не нужно да съм много умен", Вие на колко отбора сте били Спортен директор или старши треньор? Колко трансфера на футболисти сте направили през живота си, та се изказвате така компетентно по тази част?

Разпределял ли си бюджет различен и надвишаващ джобните ти за седмица, та знаеш дали става въпрос за пари? Преди няколко дена Жейнов го каза в прав текст, повечето чужденци, които можем да си позволим като заплати, не искат и да чуят за България. Обаче за тикава спецове като теб, сигурно няма невъзможни неща. Сигурен съм, че ти би довел Роналдо, Меси, Фабрегас и Торес, и ще ги навиеш да играят само заради невероятната тръпка да ги сритат и псуват на Стадиона на Мира в Перник, или да участват в мегасблъсъците в Търговище, Севлиево, Каварна.
Последна промяна от DrAvalanche на 06 юли 2011 22:20, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 юли 2011 22:18

magga написа:Първо беше крило от чужбина сега минахме на вариант с крило от Локото,а ако ни откажат от него Ботев Вр винаги може да ни дадат някой играч... А аз това крило го чакам от 1 месец да дойде от някоя европейска държава.... Поне Гонзо така беше казал :roll:

По твоята логика щом не е от чужбина, да не го купуваме ли?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 22:26

Blue_Girl написа:

По тая логика дадох Писаров,чети !!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 22:29

DrAvalanche написа:
magga написа: Не нужно да съм много умен,за да разбера кога ме будалкат,ама май ти не си от тия дори малко умните,че се правиш на остроумен... палячо

Когато липсват аргументите, в употреба влизат обидите.

Господин "Не нужно да съм много умен", Вие на колко отбора сте били Спортен директор или старши треньор? Колко трансфера на футболисти сте направили през живота си, та се изказвате така компетентно по тази част?

Разпределял ли си бюджет различен и надвишаващ джобните ти за седмица, та знаеш дали става въпрос за пари? Преди няколко дена Жейнов го каза в прав текст, повечето чужденци, които можем да си позволим като заплати, не искат и да чуят за България. Обаче за тикава спецове като теб, сигурно няма невъзможни неща. Сигурен съм, че ти би довел Роналдо, Меси, Фабрегас и Торес, и ще ги навиеш да играят само заради невероятната тръпка да ги сритат и псуват на Стадиона на Мира в Перник, или да участват в мегасблъсъците в Търговище, Севлиево, Каварна.

Извинявай шефе, просто си мисля,че някой като ти каже това и това става,а после не го прави значи има нещо гнило :roll: Ти като си компетентен и знаеш,че няма да дойде някой велик играч би ли ми казал защо Гонзо отпрати португалеца и какво очакваме ? Супер талант от Африка или поредния от Локо Пловдив ? Аз лично искам да видя Писаров-не е скъп и заплатата му няма да е огромна ма за него никой не говори,а има много повече качества от разни незнайни типове които служат за заблуда само

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 юли 2011 23:14

magga написа:
Blue_Girl написа:

По тая логика дадох Писаров,чети !![/
quote]
Писаров по-добър от Серж ли?
:o :shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 юли 2011 23:17

Хвани единия, удари другия.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 06 юли 2011 23:40

По твоята логика щом не е от чужбина, да не го купуваме ли?[/quote][/quote]

По тая логика дадох Писаров,чети !![/
quote]
Писаров по-добър от Серж ли?
:o :shock:[/quote]

Се едно обидих Меси :lol: Тоя пък какъв е ? Някакъв прехвален бразилец ли е какъв е :lol:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 06 юли 2011 23:59

Thsmith написа:Хвани единия, удари другия.

:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”